34

Анонимен

преди 3 години

Абе 2 шамара и Бил Гейтс ще изпее всичко

33

Анонимен

преди 3 години

няма да е лошо журналистката христова да покаже и другата гледна точка! и пак да напише толкова огромна и обширна статия!

32

1

преди 3 години

До Анонимен 34 "Защо не го наричахте дезинформация когато САЩ сочеше Китай без да представи доказателства?" Защото заразата тръгна от Китай, защото до Ухан се намира лаборатория със степен на сигурност 5 Ес (най-високата в света), която експериментира с .... вируси от групата на САРСа, и защото Китайските власти И ДОСЕГА отказват да сътрудничат на разследването на СЗО за случилото се в Ухан в началото на пандемията. Други "умни" въпроси имаш ли?

31

Анонимен

преди 3 години

До 28За мирни цели не се създава биологично оръжие. Но не обръщайте внимание на 28, защото е ***.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24 "Кой нападна Ирак заради американски слухове, че там имало химически оръжия?" Пак не си си дочел. САЩ използваха претекста, че в ИРАК има оръжия за масово унищожение, за да разкарат оттам диктатора Саддам, който нападаше съседни страни, и избиваше и собственото си население. Това го знаят и малките деца. Даже САЩ много закъсняха с това отстраняване.

29

Анонимен

преди 3 години

До без пропаганда ли...забрави за рамбо, дето сам трепеше цели армии руснаци, виетнамци и араби!

28

Анонимен

преди 3 години

"Кампания за дезинформация, в която се твърди, че COVID-19 произхожда от американска военна база в Мериленд, придоби популярност в Китай"----------------Защо го наричате "дезинформация" след като не знаете произхода на ковид? Защо не го наричахте дезинформация когато САЩ сочеше Китай без да представи доказателства?

27

Анонимен

преди 3 години

До без пропаганда ли "И всички тези, спасяват всеки ден света." Еър форс уан е филм за отвличането на Президента на САЩ. Пак си гледал руска и китайска пропаганда преди да седнеш да пишеш коментари.

26

без пропаганда ли

преди 3 години

Като се почне от захаросаните американски филми"Ер форс уан", където шефа на охраната на президента е винаги смел, непреклонен, със сини очи и изумителни скули. А самия президент е винаги мъдър и красив, с още по-сини очи и изумителни скули. И главната асистентка н президента, смайваща афро-американска красавица. И техните мили и сладки семейства. И всички тези, спасяват всеки ден света. Къде не виждаш пропаганда от Америка?

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28...китайците си маат прилепи от хилядолетия до сега е нямало нищо подобно! явно някой е помогнал на вируса!

24

Анонимен

преди 3 години

Пропаганда прави Христова, а не китайците. Питам защо от близо 6г. САЩ има патент за Ковид, защо не се казва името на първата американка, заразена с Ковид от 270 членната делегация на САЩ в гр.Ухан на военната олимпиада, защо САЩ спешно изтеглиха цялата си делегация от там, когато още нищо не бе известно за заразата? В пресата на САЩ бяха публикувани данни,че при повторно изследване на био проби се установява,че Ковид в САЩ е имало още преди този в Китай.

23

Анонимен

преди 3 години

Вируса се пръкна първо в Китай и Иран, те го измислиха и го пратиха в САЩ. Тази лаб. е за мирни цели.

22

Случаен минувач

преди 3 години

Вижте event201. Има го и с български субтитри. Водеща е Анита Сисроу. Интересно, защо сред поканените е и здравният министър на Китай?

21

Grom

преди 3 години

"По-добрият" строй, а!?Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина.

20

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е изкуствено създаден. Публикацията е в Nature Medicine VOLUME 21 от 09.11. 2015. Не мисля обаче, че е отбелязано, къде е създаден.Лабораторията в Ухан и други подобни са построени с участието и финансовата подкрепа на САЩ. Лабораторията има високо ниво на сигурност срещу изтичане на биологични агенти. Преди избухването на пандемията в Ухан е имало военни игри с участието на американци. Това са фактите. Изводите си направете сами.

19

Анонимен

преди 3 години

Кой нападна Ирак заради американски слухове, че там имало химически оръжия? И в резултат ни натресоха ИДИЛ и милиони бежанци? Белите и пухкави САЩ.

18

Анонимен

преди 3 години

Ами да отворят тази лаборатория за да видят хората че няма нито един вирус. Ааа щях да забравя - само за тройно ваксинирани.

17

Истукан

преди 3 години

Крадецът казва дръжте крадеца.

16

Анонимен

преди 3 години

Китай да си кажат защо разиграха тоя цирк на умрели по улиците(само за снимки) и на надуваемите кукли в моргите ..

15

Ама сериозно ли?

преди 3 години

"Форт Детрик е бил център на американската програма за биологично оръжие, но в момента там се помещават биомедицински лаборатории, изследващи вируси, включително Ебола и едра шарка." Тъй тъй, не било куче, а питбул В тези лаборатории само "изследват"? Както казва един дедо: вЕрваме ви!