32

Анонимен

преди 3 години

"много взе да се шуми около полицейското насилие след 1 г.? Това ли е най-важният въпрос в държавата в момента?"Да, това е.

31

Интелектуалката

преди 3 години

Мене в Кърджали колко са ме млатили с поцинкованите кофи по главата, ето защо съм токова умна и хубава.

30

Мара

преди 3 години

Сетила се Мара да се побара.иначе заплатата си върви.нещо да е направила.чака някой да свърши работа и накрая тя дава коментар.м.ъ.р.л.а.

29

Абе няма ми говориш

преди 3 години

Ще ги отменим, ще ги отменим, ще ги отменим и делегирани бюджети и нацистки нормативи за две от трите сфери, ще отменим общинарщината ... Не ми приказвай бе - не чувам втората част от заклинанието което ще ти спаси живота - Ще платим изработеното.... Тая част не я чувамЧУ ЛИ МЕ *** .... ДУМАТА МНОГО ОТИВА ... ФИЛЧЕВ ГО КАЗА НЕ СТЪПВАЙ В РЯДКО *** ...

28

Анонимен

преди 3 години

До 29 - На каквато и възраст да е, не е нормално. .

27

Анонимен

преди 3 години

До 25 - Така е. Плащаме за защитата на същите, от кои трябва да ни бранят. Освен това, МВР е социална програма 🙄

26

Анонимен

преди 3 години

Да биеш вързан човек, не е нормално, без значение, невинен или виновен.

25

АЙДЕ СТИГА...

преди 3 години

...СТЕ РЕВАЛИ , КАТО МЛАДИ НЕВЕСТИ У ПЪРВАТА БРАЧНА НОЩ.....ЩОМ ИСКАГЕ РЕВОЛЮЦИИ , ЗАЛАГАТЕ ДУПАРИТЕ ...И ТОВА Е!.....КВИ , СЪЛЗИ И СОПОЛИ ОЩЕ.....ХА,ХА,ХААААААААА??!

24

Трол на ГЕРП

преди 3 години

Това са наркоманчета, пияници и нищоправци, нищо не е станало. Заслужаваха си боя. След няколко месеца ще издебнем дебелия пиян пожарникар в Банкя след някой запой и на фона на любимите му мазни чалги ще му направим пак същото "нищо".

23

Анонимен

преди 3 години

Защо да не се шуми, ти знаеш ли колко от наще пари отиват за изхранване на полиция, която не работи в полза на обществото, а даже обратното, бие хората, които им плащат заплатите.

22

Анонимен

преди 3 години

До 19: За какво да се шуми според теб? За Пирогов ли, за къщите за гости ли, за какво? Все са неудобни теми.

21

Нали искате

преди 3 години

казарма, че деградиралите младежи да станели хора? Е там това беше ежедневие!

20

ИНаТ

преди 3 години

я *** драга да видиш в Гърция или Франция как се процедира с протестъри, които са извън Закона

19

Егати насилието....

преди 3 години

НАЛИ ИСКАХТЕ "РЕВОЛЮЦИИ" БЕ.....ТЕ , С ДУПЕ СЕ ПРАВЯТ..ХА,ХА,ХААААААА.....ЩО РЕВЕТЕ ТОГАВА...??!

18

От свой

преди 3 години

Полицията е институция създадена с идеята да помага на населението ,да защитава безпомощните.А всъщност тя защитава богатите платежоспособните крадливи депутати .Полицията не е съд да наказва за деянията на дадени хора ,тя не трябва да бие или нанася щети на невинни дори и на виновни.

17

Анонимен

преди 3 години

Хахаха когато протестирахте срещу Орешарски и полицията ви спукваше от бой тогава друга песен пяхте. Правете разлика между бой на отвързан и завързан човек тук направо като трупове ги хвърляха.

16

Абе защо толкова

преди 3 години

много взе да се шуми около полицейското насилие след 1 г.? Това ли е най-важният въпрос в държавата в момента? Да го разследват, но да не ни занимават всеки ден с него. Питам се дали няма връзка с факта, че Хаджигенов като депутат стана председател на временната комисия, която го разследва, но в същото време е адвокат на пострадалите от полицейското насилие? И още се питам това не е ли конфликт на интереси, защото комисията явно има за цел да накаже полицаите, демек адвокатът да спечели делата?

15

XIII

преди 3 години

Значи като хванете тия с нормативите внесе килим в стаята за разпит, лопата и бутилка бензин за запалки и една запалка и му кажи така:Ако ще се правиш на много умен ще влезе колегата, а а аз не съм те виждал и МВР не знае нищо за теб.

14

алооо възмутените

преди 3 години

а насилието и унижението на които бяха подложени полицаите от стадото на тримата овчари и мая общата не са ли шокиращи и брутални ? да искаш да запалиш жив човек това какво е ? в някои държави само за намерението да извършиш това , влизаш в затвора за дълго време .

13

Анонимен

преди 3 години

Тея "полицаи" минават ли през психо терапевти? Работата им е, да Пазаят, Задържат, и да Арестуват. Наказанието им ДАВА СЪДЪТ. Те, какви са да бият и да раздават наказание?! На това ли ги учат ПОЛИЦАИТЕ В БГ?