65

нищоправещият

преди 2 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

64

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, още ли не си разбрал, че ваксинираните разпространяват заразата. Как така заведения с ваксиниран персонал могат да работят, а другите - не?

63

Някой си

преди 2 години

Много "професионални" и "адекватни" мерки няма що... Ще ми разрешава събиране над 50% от капацитета, само на ваксинирани (които без проблем разнасят заразата) и на неваксинирани с отрицателен PCR... Отделно че за 72 часа след PCR, спокойно вече може да си заразен и да разнасяш... Явно целта на пишман министъра е да се заразят колкото може повече хора :) Ама така е като ни управляват все "професионали"....

62

Задължително

преди 2 години

КПп-та на плажа , да се стреля на месо по всички които са на клапаните !!!! Няма ли ваксина ... директно в Белене !!!! Ресторантьори и хотелиери.....без причина директно в Кремиковци....

61

Анонимен

преди 2 години

Закъсняха с мерките. Вече скачат много бързо нагоре заразените. Изпуснаха коня в реката.

60

Анонимен

преди 2 години

Чорапчето, затова иска редовен кабинет... Иначе рейтинга му ще се сгромоляса, заради мерките срещу вируса.

59

Простотия

преди 2 години

Искам да видя как ще ограничат , посещението на мутренските дискотеки и клубове по морето ....които се пръскат по шевовете в момента ....няма неделя няма понеделник....!!!

58

Годжи

преди 2 години

А бариерите кога ще връщаме?

57

Сата НАТО

преди 2 години

Въвеждането на вечерен час и ограничения за придвижване, а впоследствие и маски на открито и всички останали идио тии, беше предшествано от гостуване на държавния престъпник Иван Гешев в НС, където от трибуната поиска да се въведат мерки с елементи на военно положение. Това е официалният ми отговор, защото псувните ги трият (макар че са съвсем заслужени)

56

ууу

преди 2 години

До До51 Прави те мислещ човек. И аз имам за жълта треска, но за ковид -- НИКОГА !

55

Анонимен

преди 2 години

Абе цялата патардия е, че се опитват да вземат едни пари от Европейския съюз, а парите са свързани с брой заразени. Не разбирам как може някой да не се е усетил досега. Още повече при правителство, което се очертава временно - единствения стимул е "взимай парите и бягай". Да не мислите, че някой се интересува от здравето ви? Кацаров само чака да гушне паричките и повече няма да му чуете гласеца.

54

Анонимен

преди 2 години

Науздраве!

53

До я да попитам

преди 2 години

А ти защо си мислиш, че ще направят нещо по различно и те като правителството на Борисов симулират активност.

52

Изнервен

преди 2 години

До СатаНата. А бе, пич, ти наистина не си добре. Какъв Гешев навърза с Ковид кризата? Или и ти като Бойкикев имаш фиксация в главния прокурор?

51

Нане

преди 2 години

Браво на Бате Стойчо, така се прави... Сега ваксърняците изпадат в ужасТ...

50

я да попитам

преди 2 години

айде сега пак мерки ! е що ? нали Борисов лъжеше , увеличаваше починалите , крадеше пари ? сега кво стана ? значи ли че еднодневките на фигуранто правят същото ?

49

До51

преди 2 години

Преди 3 години се реимунизирах срещу морбили но нямам намерение да си слагам "ваксина" срещу короната и срещу грип това прави ли ме "антиваксър"?

48

Анонимен

преди 2 години

В много разкрачено положение е Кацаров. Хвали се, че имат план, и сега обаче трябва да обяви някакви мерки заради повишената заболеваемост. Ама от друга страна пък ако мерките не се харесат на хората ще падне рейтингът на президента, пък избори предстоят... Кво да прави човечецът, много кофти положение.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 - като бебе и непълнолетен едва ли си можел и да се подписваш.

46

гадател

преди 2 години

затваряне по планКиро Брейка ви го каза и пак позна