46

Анонимен

преди 2 години

Щатите се оттеглят, защото видяха че правителството е измекярско, в армията се правят на хахави. Е какво да правят, ами отиват си. Да си живеят по талибански.

45

Анонимен

преди 2 години

Тъпите афги вместо да ревът какво ги очаква да се бяха съпротивлявали срещу талибаните, всички тези които са ги избили и ще избият ако бяха взели пушки щяха да са повече от талоните.Имало и по -*** народ от нашия, гледайки как те сами ги допуснаха не ги съжелявам,то така много лесно-дтуг да мре за нашата свобода а ние да гледаме по телевизията

44

АнонимеН

преди 2 години

НЕ!

43

До 69

преди 2 години

Ти ли сии мъжа ? Ахахахаххахаа

42

Ми добре

преди 2 години

Бляк лайвс метър, а?

41

xaxsasб

преди 2 години

До 52 - Ама има и един завод за оръжия в Казанлък където работят няколко хиляди жени щото им трябвала професия. :} Иронията е пълна жени работят и едновремено плачат за заробването на жените. Ако последните 20 години семейните ценности и раждаемостта в Европа се бяха запазили до сега талибаните щяха да си изчезнали. Кой ще ходи на война днес, пълно с необвързани мъже. Не агитирам към омраза, а към любов. Правете деца и правете сандвичи, за да няма война.

40

Мангър овист

преди 2 години

Така ще е, докато светаовните сили се управляват от напикаващи се старци и старици и хорица с объркана представа за собствения си пол.

39

Анонимен

преди 2 години

Украина да се готви, скоро ще ги изоставят и тях партньорите им

38

Анонимен

преди 2 години

Който е съюзник за Сащ това го чака!

37

Таралежа

преди 2 години

По-скоро ще видим модерни оръжия, дето правят гъбки в небето в действие. Помнете ми думата.

36

АнонимеН

преди 2 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА АФГАНИСТАН ПОМОЛИ ЗА ОРЪЖИЕ С КОЕТО ДА ИЗБИЕ НЯКОЛКО СТОТИН ТАЛИБАНА НО БАЙДЪН ЛИЧНО ОТКАЗА ДА ИМ ПРЕДОСТАВИ ОРЪЖИЕ ЩОТО ТАЛИБАНИТЕ РАБОТЯТ ЗА НЕГО! И ВЕЛИКИЯ АФГАНИСТАН НЕ БИЛ КУПИЛ НИКАКВО ОРЪЖИЕ ДА ЗАЩИТАВА НАРОДА СИ И РАЗЧИТАЛ САМО НА ФАЩ!!! ИНАЧЕ ИМАЛИ 7 МИЛИАРДА РЕЗЕРВ НО НЯМАЛИ 1 МИЛИОН ДОЛАРА ДА КУПЯТ 1000 АВТОМАТА С КОИТО ЩЕ ГИ НАПРАВЯТ НА НИЩО СМЕШНИТЕ ТАЛИБАНИ!

35

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

Това е "ЗАПАДНИЯ НАЧИН НА ВНОС НА ДЕМОКРАЦИЯ" .Представяте ли си какъв УЖАС сътвориха САЩ и НАТО? Да си хвърлиш най -свидното (ДЕТЕТО) на милоста на непознати хора за да спасиш поне неговия живот! Егати *** са великите ЗАПАДНИ ДЕМОКРАЦИИ!

34

Анонимен

преди 2 години

Щом и тая пропаганда тръгна с пълна сила, готвят ни някакви *новини* от cорта че Тръмп е виновен за всичко това. Помнете ми думата!

33

до 6 Един човек

преди 2 години

Ами има едно посолство не си изтегля мисията, и не се плаши от талибаните.

32

xaxsasб

преди 2 години

До 37 - Няма значение дали ще дойдат, но това е един хубав момент за равносметка, за да може всяка жена да направи оценка на важното в живота и да осъзнаят кое движи мъжа. Днес преобладават необвързаните мъже, а това са хора, които не биха си помръднали пръстта за да бранят свободите на момите. Да си хващат жените по 1 ерген и да не се ослушват, че без дудуци няма свобода. Ако дойдат на вратата талибаните бая дудци ще ми трябват за да се нахъсам да си дам живота за десен swipe в тиндър.

31

K

преди 2 години

Намирисва нещо тая работа с тия жени бебета хвърляне биене.По чуждите медии друго говорят.Нещо преразказвате вкарвате страх и смут отново.

30

АнонимеН

преди 2 години

ТОЛКОВА Е СМЕШНО И НАГЛАСЕНО, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ! АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ ПОЕ КОНТРОЛА НАД ЛЕТИЩЕТО В ПЪЛНО РАЗБИРАТЕЛСТВО С ТАЛИБАНИТЕ :D ТАЛИБАНИТЕ И АМЕРИКАНСКАТА АРМИЯ СЕ ПОДЧИНЯВАТ И РЪКОВОДЯТ ИЗЦЯЛО ОТ БАЙДЪН!

29

Въпроса е

преди 2 години

Кой викаше Турция е нашата родина а България е наша територия? Сигорно някои талибан

28

xaxsasб

преди 2 години

До 36 - Турско робство? Всички балкански нации са рожба на борбата срещу империализма, а не на някаква омраза към турските племена. Почети малко за същността на дейността на Раковски и връзката му с Гарибалди и може да погледнеш на света от гледна точка на идеалите, а не да търсиш причината в първобитното. Редовният войник може да е бил там за изгодата, но организаторите не. Тогава мъжа е бил идеалист, за да може сега съседа да си пише с жена му във фейсбук. Хахахаха.

27

ъъъ

преди 2 години

Абе, юнаци български балкански, вие защо не се бихте, когато ви фалираха предприятията и ви докараха до просешка тояга, когато ви нулираха спестяванията, пуснаха ви мутрите да ви досмачкат, прокудиха половината активно население извън страната... когато ви сложиха намордниците, оградиха с ленти парковете, когато шефчето ви прати да се ваксинирате доброволно... Ами афганите.. и те като нас, опитват се да се спасят поединично.