188

до 23

преди 2 години

А ти се моли, тези на които вярваш да знаят какво правят. Засега доказват само, че могат да си променят изявленията според текущата ситуация.

187

Анонимен

преди 2 години

"Значи правителствата на Германия, Франция, Великобритания, САЩ и т.н. са се "разбрали" да избият собствното си население, на цената на нечувани икономически за тях щети" - Да, точно така, защото иначе внуците на управляващите света днес или ще живеят в тоалетна, или няма да има какво да ядат, или няма да има нефт за тях и т.н. но с капацитета, с който разполагаш и това не можеш да осъзнаеш. Ти за кой мислиш повече за децата ти/внуците ти или за гражданите на България? хахаха ... наивници...

186

антиваксър

преди 2 години

До 123 209 Вече го преболедувахме и по лекия, и по тежкия начин, без да влезем в болница и без да пеем песни, ***. Не сме ние ...., а - вие, защото ние не ви пречим да се ваксинирате, а вие непрекъснато ни притискате да го правим. С пропаганда, обвинения, лишаване от права, локдауни и т.н.

185

Анонимен

преди 2 години

До -10 "Източника на информацията? Качи се в началото на страницата и започни да четеш." Ц. В статията такова нещо не пише. Цитирай частта, която го пише. Ако трябва в повече от един пост и ТОЧНО за всяка категория!

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 197 "Затова в Африка почти не ваксинират." Не, не е "затова". Не ваксинират, защото почти нямат ваксини.

183

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 197 "Аргументите съм ги написал по-долу. Целта на ваксата е да намали населението най-вече в развитите държави, които най-вече са причината за големите количества CO2." Значи правителствата на Германия, Франция, Великобритания, САЩ и т.н. са се "разбрали" да избият собствното си население, на цената на нечувани икономически за тях щети. Мдаааа. В анти-ваксърските кратуни няма НИКОЙ!

182

антиваксър

преди 2 години

До ??? Ами сравнете с периода, когато още нямаше ваксини, и лесно ще си отговорите!

181

Факт

преди 2 години

Странни хора има по селата. Виждат, че когато съседа им пръска срещу колорадски бръмбар има голяма полза, но продължава да се страхува да използва препарата и твърди, че от него няма полза.

180

антиваксър

преди 2 години

Дежурният тр.ол да обясни защо е необходимо затягане на мерките в Израел, щом според него, ваксината си върши работата и ваксинираните не боледуват и не умират. И да си даде източниците :)

179

???

преди 2 години

За последните две седмици Израел имат 80000 новозаразени и 220 починали, което е 0,275% от новозаразените . В България са 10900 нови случая и 173 починали, което е 1,642% от новозаразените. Да не би в България починалите да са много защото не сме ваксинирани, а в Израел са малко, защото са ваксинирани?

178

Умен селянин

преди 2 години

Ако аз пръскам градината си с картофите с някакъв препарат и видя, че колорадските бръмбари не намаляват, а същевременно съседът ми не пръска с нищо и има по-малък проблем с тях, какво ще направя? Елементарно. Ще спра да пръскам с препарата. Явно не всички са на това мнение и затова има доста хора, които се ваксинират, въпреки резултатите на Израел, Великобритания, Гърция и други, където както мерките, така и ваксинирането са най-драстични. Странни хора има по света, ноо... това е положението...

177

-10

преди 2 години

До АнонименИзточника на информацията? Качи се в началото на страницата и започни да четеш.

176

Анонимен

преди 2 години

Показно на явен здравен ФАШИЗЪМ.

175

Баба Анифе

преди 2 години

Секиш, баби... Секишлър сени, епси ичарде... Без куРона... Аллааа.

174

Анонимен

преди 2 години

"О, да, но проблема не е с това, а стова, че не можеш да го защитиш с никакви аргументи" - Аргументите съм ги написал по-долу. Целта на ваксата е да намали населението най-вече в развитите държави, които най-вече са причината за големите количества CO2. Затова в Африка почти не ваксинират. Иначе обикновено там ги тестват новите ваксини. Кога ще им се случи случка на ваксинираните с имунната им система питай Пфайзерили другите. Аз не знам. Ти знаеш ли изобщо какво означава аргумент? Май не...

173

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен. 196 "България сме 7 милиона, в Израел са 9. Я някой да обясни простичко. Защо в наваксан Израел има четири пъти повече заразени, четири пъти повече хоспитализирани и четири пъти повече в интезивни отделения, отколкото в ненаваксана България?" Я дай си източника на тази инфромация. :))))

172

Анонимен

преди 2 години

Всичко е ясно. Ваксините уж бяха да спрат заболяване, тежко протичане и смърт и нищо от това не спират в практиката. С тях или без тях, лабораторният вирус атакува и ако ти е зле имунната заминаваш. Както и да въртят и сучат, тези ваксини са като противогрипните - не работят, даже по-зле. Възрастните хора, дето починаха в Испания и Италия на първа вълна, бяха с противогрипни масово. Тези не са и доказани аккви ефекти имат и какво ще стане с хората след 5-10 години, дето ги сложиха...

171

Анонимен

преди 2 години

България сме 7 милиона, в Израел са 9. Я някой да обясни простичко. Защо в наваксан Израел има четири пъти повече заразени, четири пъти повече хоспитализирани и четири пъти повече в интезивни отделения, отколкото в ненаваксана България? Ако така помагат ваксините, направо ...........

170

Анонимен

преди 2 години

Пускат вирус да избие населението. Получава се донякъде но не задоволително. План Б: Правим "ваксина" в рамките на няколко месеца уж за да спрем вируса. Почваме да вкарваме вируса чрез ваксината в тези организми, които не са успели да се заразят и го правим ПО ВРЕМЕ НА ЕПИДЕМИЯ!!! В същото време нито един известен държавник не е починал от този вирус. Е как мислите, дали истинската ваксина не е измислена още с пускането на вируса? И от кой се ползва тя? И какво ви боцкат на вас?

169

Анонимен

преди 2 години

Ех тъй кат' стани... Сигурно са им дали фалшиви ваксини или не са им ги били правилно. Няма друго обяснение. Та тези ваксини са доказано ефикасни и водят до безсмъртие.