16

Поет Сатирик

преди 3 години

Вчера в Детската Градина Делтата Удари поне 5-***. Две Дечица със Ваксина, Делтата не ги Подмина... Две шимпанзета в Лабораторията си говорят през решетките на клетките си: - Биха ли ти вече КОВИД Ваксина? - Не, бе! Как?! Нали още тестването й върху Хората не е Приключило!

15

Анонимен

преди 3 години

Тъмно кърваво червено. Това означава. У.мрели половинато от суинската кучина и останали само такива сеяндурчета като тези от снимката. А аз си мислех че по зле от Пинчера нема а то се оказа че има още по зле. Кво ще чакате да пламне целото училище бе сеяндурчета. Вие за Превантивни мерки чували ли сте. Или вие не сте от тука и сте само за малко. Колкото да нопълните гушката и да си одите на село при кравите.

14

Анонимен

преди 3 години

Този е един от хората, които получават инструкции по телефона. Пишман професор.

13

Светозар

преди 3 години

" Ако само един ученик е заразен, само той минава на дистанционно обучение", каза просветният министър."======================================================Просветния министър иска да каже, че след като учителите са си изкарали часовете, след това ще водят и индувидуално дистанционно обучение, " доброволно ", разбира се. Ей, така за спорта.

12

Анонимен

преди 3 години

При условие, че новият ВАРИАНТ засяга ДЕЦА и млади хора-РОДИТЕЛИТЕ, тези УМНИ учени и загрижени УПРАВНИЦИ ще изпъкнат ,като бъдат различни от предишните УПРАВЛЯВАЩИ! Имате ли умението за ориентир при ситуацията! Безмозъчни тъпотии на изчегъртвачки!

11

Бay

преди 3 години

До 10 много ясно, че познаваш. Все познавате :D

10

Анонимен

преди 3 години

До Бay - всичките, които си биха ваксина, станаха пишман, познавам бая такива, които след първа се отказаха за други дози.

9

Анонимен

преди 3 години

Аз го разбирам така-връщат лентата 80 години назад, когато хората масово са се образовали до 4-ти клас, колкото да четат и пишат горе-долу и само единици са продължавали образованието си в по-горните класове, повечето макс до 8-ми клас и супер рядко висше образование. Схващате ли идеята-да може да работиш на електронно устройство, но да си лесен за манипулация през някокото оскъдни канала, които ползваш. Глупавия човек не търси информация и развитие, той е една манипулируема маса.

8

Анонимен

преди 3 години

Денков да поговори с Анастас Герджиков, нищо, че висшите училища са автономни, че Герджиков направи така че в СУ "Св. Климент Охридски" да влизат във всички специалности с ДЗИ, които са задължителни, за да завършиш средно образование.

7

Анонимен

преди 3 години

Никаква пандемия няма, само родните мисирко-смрадове психясват и зомбират хората. Да се види колко са *** и оскотяли и готови ли са за робството.

6

Boyan

преди 3 години

Браво!

5

Бay

преди 3 години

глуповатите учители, които не искат да се ваксинират, а са на възраст ще страдат ..

4

Анонимен

преди 3 години

Алибергов още не е споделил неговия план, според който децата не са толкова важни, колкото заведенията. Аз предлагам нещо средно - деца да учат в ресторанти.

3

Анонимен

преди 3 години

Голям мерак да загубят и малкото си учителски персонал.

2

Анонимен

преди 3 години

Миналата учебна година епидемията помете 80 учители. Тази година престъпниците от МОН се канят да станат повече!

1

Анонимен

преди 3 години

Онлайнирай само в краен случай.