234

ЩО , БЕ...ХА,ХА,ХА

преди 2 години

Хляб , ток , парно и храна може да няма ....АМА , ШОУ-то И ЗРЕЛИЩЕТО СА ОСИГУРЕНИ НА 1000% ..от брака по сметка на Чалгаро и ***.Очертават се бурни семейни сцени ...и зрелищни полит-разводи , като при плеймейтките....ха,ха,хааааа....................ИДЕОЛОГИЯТА НА СОЦ-а----НАВЛИЗА В СФЕРАТА НА "КОМЕДИЙНОТО ШОУ"..НА ФИНАЛА СИ....

233

Бонго Бонго

преди 2 години

Да да, другите сик вис не бяха полицейски състезания. Даже все още има състезания между полицаите, това е добра традиция, даже супер тренирани са да ни пазят, браво!

232

Анонимен

преди 2 години

До 337Къде забрави Тихина, СИК, ВИС-2, Мултигруп.....? :))) Всичките беха охрана, не знам откъде си измисли този пост :)

231

Бонго Бонго

преди 2 години

Разбира се с тъмни очила, зениците са му разширени от коката.Мишка с микрофон.Споразумението е с другаре Радев.

230

до 343

преди 2 години

Ти па си го подкрепил ли? Ето откъде се пръкна тва недоразумение, както и борисовото банкянско. Некви селяни гласуват за неуки и самовлюбени типове и сетне се оплакват. Ама аз имам пари, а ти нямаш. И не завися ни от славиту, ни от борката. Само дето ме дразнят с появата си.

229

Анонимен

преди 2 години

Славчо ни излъга че няма а правиш коалиция с бсп. Повече няма да те подкрепям.

228

Биволъ

преди 2 години

Чета, че тук се наложи думата "мутра" като олицетворение на ГЕРБ и Бойко Борисов. Искам само да кажа,че това е едно определение пуснато от апаратните политици на БСП като умело е ползвано обстоятелството, че "Ипон" охраняваше VIP на групировките-създадени от БКП и ДС след 10 ноември. Бойко може и да е имал задачи като агент " Буда" да събира информация от първо лице. Парите бяха колосални в тези групировки,а той знае как се трансформираха и изпраха. Питайте Бриго, агент "Румянцев" и Атанас Тилев

227

Смешно

преди 2 години

Смешно! Пуполист! А и е видно, че не го е написал това той! От ден на ден, все по малко разлика с Бойко, даже и го надминава с 200..

226

Клепи

преди 2 години

Когато си сложете име като обективен, честен данъкоплаъец, българин, клета майка българия и т.н. не ви прави коментара обективен. Подобно на това, Прокопиев каза, че Капитал е най- обективната медия, само дето се самообяви за собственик на такава, за разлика от независимите източници. Та милички- не се излагайте и не се самообявяватйте за закрилници на Майка България- тук са просто коментари, а не Парламента. Та да си знаете.

225

Анонимен

преди 2 години

Ще ме разкарват по безсмислени избори. Ще ми губят времето да се занимавам с тях. Арееее...

224

Анонимен

преди 2 години

Ха 14 милиона . Ама вторите избори струваха 100 милиона . От твоя джоб ли ги плати. Защо не направихте първия път кабинет . Долен чалгарин.

223

До 318

преди 2 години

След 10 ноември имаше само една фирма,която се наложи в България за охрана на VIP.Бойко водеше отбор по карате и печелеше турнирите в МВР. Напусна и създаде с колеги фирмата "Ипон" . Имаше и други като ор Олег Янев в отдел "Убийства" на СГУ. Но той се самоуби, вероятно от любовни истории. И така Борисов беше на върха в този бизнес, а бай Тошо беше бивш от най- висшите, имаше нужда от добра охрана, народната любов е различна,особено за семействата на концлагеристите.

222

Анонимен

преди 2 години

До СостинСлавчо си е пишман "интелектуалец", добре че му подариха "висше", че хептен щеше да ореве как не бил зачитан :) Политиката е съвсем друго животно, Дългуча ми говори за мениджмънт, ще кажеш, че като имаш 100 "висши" ще се справиш с 7 милиона тулупа....хахахаха :))) Сигурно не прави разлика между хитър и интелигентен челяк, но като го знам какъв е умник, нема нужда от коментар :))

221

Анонимен

преди 2 години

Тоя д. Е. Б. И. Л. Ще ни разкаже играта

220

Анонимен

преди 2 години

другаря трифонов добре подхлъзна чалгарите - накара ги до един да подкрепят бсп!

219

Анонимен

преди 2 години

Подредил се Сатаната пред рая, но на вратата Свети Петър него пуска. Мислил малко и почнал да вика през решетките на оградата, даите да си направиме референдум и да свалиме Свети Петър.

218

Бонго Бонго

преди 2 години

Разходите му са 1 млн на месец, откъде??????Помислете

217

СМЕХ....

преди 2 години

ИЗОБЩО НЕ Е ЯСНО , КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ --ОТ "СЪЕШАВАНЕТО" МЕЖДУ ЧАЛГАРИ И КОМУНИСТИ-ВЪЗДУХАРИ...НАЙ-ВЕРОЯТНО --ПОРЕДНИТЕ ПОЛИТ-ЛАЙ"""АРИ!

216

Бонго Бонго

преди 2 години

С.о.п.о.л

215

Бонго Бонго

преди 2 години

Слави е лига, *** безотговорен лъжец, мазен Радевски наркоман