93

Бонго Бонго

преди 2 години

Благодаря 127 ми!Политиката ни след 1878 е меко казано проста. Почти като сега. Трима неможели да се разберат кой да е и решават, трябва ни цар и тръгват да търсят цар, който не е знаел български???? И идва Фердинанд и само гледал как да спи с жените на генералите си, алкохол и разврат....разсипия...Ето защо се дразня, умни и способни хора, но завистливи. Идем в чужбина чува се за нас, да управляваме в България ужас..анархия боеве, циркове, престъпници стават министри, това НОРМАЛНО ЛИ Е??

92

Анонимен

преди 2 години

Бритите са комплексирани че въпреки две световни Германия пак е пред тях. Заяждат се c Русия защото господарите им САЩ са им заповядали.

91

Анонимен

преди 2 години

И между друтото до средата на 20в. езика на дипломацията е френски, но заради САЩ става английски. Повтарям, заради САЩ, а не заради Англия.

90

Анонимен

преди 2 години

Абе незнам ама Германия уж губи войната уж беше разделена,уж беше срината,уж Хитлер бил такъв онакъв,а днес е водещата икономика на Европа.А тук все си е зле!Все най-бедни,все не се оправяме.И що така?!

89

Замислен

преди 2 години

Да удариш Русия с ядрено оръжие е малко тъпо. Те са пръснати на една шеста от сухоземната територия.

88

Анонимен

преди 2 години

Британия е покорила aборигените в Австралия, Африка, Америка за да ги екплоатира и граби. Но в в Европа е била вноростепенна сила до 19 век - сухопътната й армия е отстъпвала на първо на испанската, после на френската, на прyската, на австрийската и т.н. Великите географски открития са направени от Португалия и Испания, а британия започва да се занимава с пиратство и да им краде колониите. Много са велики бозавците няма що... най-вече в краденето.

87

Спокоен

преди 2 години

Хайде, хайде. До пълномащабна война няма как да се стигне. Паритета е много сериозен. Русия удря Англия, САЩ удрят Русия, тя отвръща, Китай удря Япония, КНРД удря Сеул и т.н. Индия удря Пакистан ама отново Китай се намесва. Просто се дават знаци. Имам усещането че английски кораб скоро няма да влезе в черно море.

86

Иван

преди 2 години

Очевидно бранят Русия от външни врагове- грузинци,украинци,литовци,поляци...

85

Анонимен

преди 2 години

Бoнго, британците не са имали османци за съседи и морето ги е предпазило от инвазии. България свързва два континента, тук е кръстопътя на Евразия. Българите в продължение на векове са се борили храбро с различни могъщи държави, включително с най-могъщата империя позната на човечеството - Римската (Византийската). В същото време най-големия належащ въпрос пред британците е бил с кой роднина да се чифтocат.

84

Путин е смърт

преди 2 години

Комлексираното малко човече води светът към война. А нещастният руски народ живее в бедност и лишения. В град като Брянск няма улично осветление....

83

Смешници

преди 2 години

До Анонимен Ватенка..Без Англия и САЩ ..Сталин щеше да бъде обесен още през 1941г.И май бъркаш СССР с мизерната и слаба Россия..създадена през 1991г. Да целувате ръцете на САЩ ,че не са се подвели по желанията на Чърчил да хвърлят атомни бомби над Мацква и Ленинград и да приключат фашизма и комунизма веднъж завинаги.Все пак до 1954 г. СССР няма атомно оръжие и Сталин е бил господин никой.

82

Смешници

преди 2 години

До АнонименИ целия свят са били роби на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ.ВЕЛИКОБРИТАНИЯ създаде най-мощните и проспериращи държави в света.САЩ,КАНАДА,АВСТРАЛИЯ,НОВА ЗЕЛАНДИЯ,ХОНГ КОНГ,СИНГАПУР...редица други знайни и незнайни държави из тихия и атлантическия океан.ВЕЛИКОБРИТАНИЯ създаде най-голямата и мощна империя съществувала някога на Земята.ВЕЛИКОБРИТАНИЯ даде на света хиляди учени,писатели,откриватели ..Даде промишлената революция ,даде буржуазната революция ..даде просперитет на целия свят.

81

Анонимен

преди 2 години

а десетки, кажете си, че са стотици!

80

Анонимен

преди 2 години

Ами то някои са го открили много отдавна. Ако нещо не ти е ясно за какво става то винаги става въпрос за пари. Та в случаи Великобритания е сериозно застрашена от Русия. Как да се опази. Ами със засилване на въоръжените сили и съответно увеличаване на военния бюджет. А разходите за отбрана са куче влачи диря няма. Точно пък англичаните са най големия проблем на Русия

79

Мнение

преди 2 години

На страхът очите са големи. Как ги преброиха десетки подводници от типа Борей.... не знам колко точно са, но не са повече от десет.... всеки в интернет може да си направи справка. И надали ще ги съберат всичките на едно място. Десетки.... значи около стотина. Е и Путин иска да са толкова, ама нямаааа... *** вестникари

78

Анонимен

преди 2 години

Британците скоро ще бъдат слуги на пакитaта. Пакитата правят бебета, а Хари е на гей прайд. Нация от гейове не може да противостои на военна машина като Руската.

77

Бонго Бонго

преди 2 години

Имаме само. ДВЕ самостоятелно взети решения:А/ СЪЕДИНЕНИЕТОБ/ САМОСТОЯТЕЛНА ПРАВОСЛАВНА НЕЗАВИСИМА ЦЪРКВА С ЙОАН ЗЛАТОУСТ.ТОВА Е!!!!!! 1300 г държава300 под Византийска власт500 под турска власт45 рускаИ останалото ала бала- кой е простият?

76

Анонимен

преди 2 години

Бoнго, британците са били роби на римляни, на викинги (датчани), на французи (нормандци), а сега са роби на САЩ. Или иначе казано пyдели.

75

поука

преди 2 години

Причината е ясна кой предизвика Втората световни война и ще набедим Хетлер.

74

Поооознай

преди 2 години

Да бе. Кой кого дразнел. А USAF не дразнят ли като почти всеки ден летят с разузнавателни самолети и дронове покрай Севастопол. Излитат от Сицилия или Панов, прелитат над Бургас и в Черно море. Вече по бученето на двигателите ги познавам. *** и дразнещите същества. И най вече с дроновете. Седи си тъпака в кабинката на летището в Сицилия и зяпа над Черно море почти всеки ден. Ко зяпа - на майка си дундата.