356

ИБНИ

преди 2 години

На Слави минестрьоните !

355

Рамб Джомбо

преди 2 години

От руски сателит прескачаме на американски,или по скоро на сороски сателите.Да се надяваме,че тия няма да са толкова прости колкото бяха цървулите на Бойко.Дано тоя път да не крадат 2/3,а да минат само на 1/3,че вече започнаха да ми омръзват,и ша зема берданката и две мешки с ракия и ще им се ... майката на всичките.

354

Щирлиц

преди 2 години

До Анна Лиз................................................ ..Да добавим и култовото изказване на първият демонократичен брадат премиер на България,насред международен форум:България е мафиотска държава.

353

Анна Лиз

преди 2 години

Как се управлява български народ? ИТН ще го разберат по трудния начин. Тук са се пробвали: Левски (предаден), Ботев (застрелян от свои), Тодор Живков ("народа е недоносче"), Симеон II ("трябва да сменим чипа"), Бойко Борисов ("кофти матриал"). Има вероятност ИТН да стигнат до подобно заключение малко преди да изчезнат от историята. Но както е казал поета "не сме народ, не сме народ а *** - туй ще кажа и ще свърша"

352

Анонимен

преди 2 години

Слави нещо се обърка и започна изчегъртването на протестните партии и министрите от служебното правителство на Радев.

351

Щирлиц

преди 2 години

Все се надявах,че тези,които ще дойдат на власт след 12 години айдукклук,ще бъдат поне на нивото на Президента.Е,да ама не!

350

нн

преди 2 години

Чалгата добре ли е? С 65 депутати да прави правителство и да управлява, такова чудо няма никъде в Европа. Почти цяла Европа се управлява от коалиции. Той или е слънчасал, или го е тряснал топлинен удар. Почти е сигурно, че ще го изпързалят защото това заслужава, политически надменен и политически ***.

349

Анонимен

преди 2 години

Видяла жабата че подковават конят и тя вирнала крак. Куцо и сакато иска да управлява в днешни дни

348

Анонимен

преди 2 години

Силна група олигарси, медии и *** се опитват да разбият единството на партиите на промяната като всяват раздор сред тях

347

инфо

преди 2 години

Караджов звездата на Костов , касиерът на Костов! !Близостта на Караджов до Костов има своята предистория още в зората на демокрацията. Обвиняемият за източването на Теленор е сред първите служители на институт Отворено общество на Джордж Сорос в България. Като премиер Костов има срещи със Сорос, на една от които се взема решение за създаването на дружество, което да работи в сферата на информационните технологии. Логично водеща роля в Рила солюшън има именно Караджов, който по-късно застава начело на БТК, а след продажбата й продължава бизнеса си, но вече като собственик на редица

346

Един Българин отново

преди 2 години

В 410 Един Българин отново вместо Българин отново

345

Българин отново

преди 2 години

31-годишната г - ца Велислава Петрова ще трябва да е много голям талант и управленец след като в предния проектокабинет беше предложена за министър на здравеопазването, а сега за министър на образованието (и науката). От скромност ли се е криела досега? Има една епиграма на Радой Ралин за стола на дядо Вазов и един министър на ... . Без съмнение, ще е валидна и сега.

344

Само ПИТАМ:

преди 2 години

Защо никой от лидерите на парламентарнопредставените партии не задава въпроса къде е председателя на ИТН Слави Трифонов и защо се крие. Ако е жив точно от какво е болен защото има данни, че го е сполетяла неизлечима болест, която не му позволява да се явява публично - множествена склероза. Възможно ли е човек с подобна тежка диагноза да ръководи съдбините на България? Докога всички ще си траят за това???

343

Анонимен

преди 2 години

Министерство на земеделието и околната среда? Що за глупост. Няма никаква здрава логика, освен че НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ПОЕМЕ ЕКОЛОГИЯТА. На посоки са се чудили къде да я смотоляват и са нацелили земеделието, а можеше да предложат Министерство на околната среда и спорта.Заради тези загубихме една госина от животите си.

342

Мотописта

преди 2 години

Няма по-голям "дипломат" от Ради Найденов, достоен наследник на дядо си, създал лагерите след Девети у нас, тотален кариерист, двуцефка, доносник на РУМНО /необявен от комисията Костадинов/, кум на първия му фиктивен брак с Ана Мария Вернер бе царя, с когото вечния посланик е в интимни отношения, незаконно назначен за посланик в Берн директно от посланичеството в Берлин с указ на Р.Радев по предложение на закрилника му Боко Мутрата. Изобщо правителството на ИТН е подигравка с българите..

341

Анонимен

преди 2 години

Слава богу, мутродемократите вече не са на власт.

340

Анонимен

преди 2 години

Това правителство все едно Бойко и Доган са го редили..........БравУс !!!

339

анонимен

преди 2 години

Пламенчо го е казал в прав текст-до 12ч снощи си е редил кабинета.Демек под дърво и камък е търсил някой,който да се навие да е министър на чалгарите(все пак трябва да имаш смелост ей така да си зачеркнеш кариерата).И ги е насъбрал от кол и въже случайни хора.Все сме имали смешковци и неадекватници управници,но чак до такова падение не бяхме стигали.За което горещо трябва да благодарим сънародниците ни в чужбина и заблудените слепци тука.На по-късен етап и от тях трябва да се търси отговорност.

338

Долу МАСКИТЕ 1

преди 2 години

Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Искам да попитам- вие на ТЪ.ПИ ли се правите или сте някакви Оли.гоф.рени, Пияници, нар.комани и педдрази( лесбиийки ) ???

337

Анонимен

преди 2 години

Мале-мале, крадец до крадеца.........