95

ЕЛИ

преди 3 години

ЧАЛГАРИНА ТОШКО ИНТЕРВЮРА ЧАЛГАРИНА СЛАВИ---КАК БИ ИЗГЛЕЖДАЛО БИКОВ ДА ИНЕТРВЮРА БОЙКО--ВСИЧКИ МЕДИИ ЩЕ РЕВНАТ ,ЧЕ ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА---А СЕГА МЪЛЧАТ КАТО Д.ПЕТА

94

Не са за власт ДБ

преди 3 години

Само като им гледам на общинско ниво госпожата-кмет на ''Красно село'' каква е некадърна, си представям какви са им кадрите за упрваление на държавно ниво.Не стават за власт ДБ!

93

Анонимен

преди 3 години

Моите уважения РистУ, ама е крайно време е да спрете да налагате недоказани внушения за някакви връзки на Дългия с ДПС и ГЕРБ, може не всичко в ИТН да е наред, но най-малкото имате основание за разпространението на подобни тези,особенно пък ти, който излезе от никъде и цъфна като служебен министър в правителството на Плевнелиев и после година и половина крепи Баце във второто му правителство, така че по-добре замълчи и спри да се излагаш

92

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами асанчо от Росенец пак няма да яде баница, то и няма как да стане с една гумена лодка, иска се и малко акъл ... същото се отнася и за Сестрите галеви при тях порциите се раздаваха от Черепа, ама и това ще е ден до пладне, а Импексова сега пише ценоразписа към споразумението, но май сметките и ще са без кръчмар ... !!!

91

До 98

преди 3 години

Казваш...герб са големите държавници?Много ясно, че ще искат да бламират ДБ.Нали само те искат герб и дпс вън от властта.Явно дългия не иска това.

90

АнонимеН

преди 3 години

НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ ДА СЕ ПРИЕМА ТОЗИ КАБИНЕТ ЩОМ НА ПЪРВИЯ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ОТ ГЕРБ И НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И БСП ЩЕ ПРИЕМАТ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ ! ВЪВ МОМЕНТА СЛУЖЕБНОТО СИ РАБОТИ И МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕНАЗНАЧЕНО ОТНОВО ДО НОВИ ИЗБОРИ! ИЗБОРИ 2 В 1 И ЩЕ СЕ СПЕСТЯТ ПАРИТЕ ЗА 1 ИЗБОРИ!

89

Анонимен

преди 3 години

Изведнъж геербаджжийските и дпс тррроллчета запопнаха да оодкрепят дългия и да плююят по Хр.Иванов.Хаха..тази седмица ще видим правителство на гологлавия, подкрепено от дпс/бсп и герб-чрез нерегистриране в НС.Честите на повярвалите.

88

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ заяви, че ще напусне залата при гласуване на новото правителство, с което ще попречи на ДБ, да извива ръцете на ИТН.

87

Обективно

преди 3 години

ИТН ако бяха мааааааааааалко умни, а не само на договор към САЩ, ЩЯХА ДА ВИДЯТ, ЧЕ АСЕН ВАСИЛЕВ НАПРАВИ НАЙ- ДОБРОТО ЗА БЪЛГАРИТЕ И НИЩО ЗА ОЛИГАРСИТЕ. ДОРИ ОБРАТНОТО ЗА ТЯХ. И ВСИЧКИ ПРОФСЪЮЗИ ГО КАЗАХА!! НО НЕ, ВЕЛИК СЛАВЧО НЕ ГИ ИСКА, ЩОТО БИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИ ОТ ДРУГ, НЕ ОТ НЕГО! Е Г О И С Т, КАКТО ВИНАГИ!

86

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че ИТН не стават,независимо от причината.Дали някой наистина им дърпа конците;дали от неопитност и интелектуален дефицит или се имат за някакви съвременни апостоли на свободата,ама нищо от това няма значение.Тези юнаци не знаят,не могат,нямат кадри,идеология,акъл,образование и като цяло НЕ-СТА-ВАТ! А на следващите избори пак ще да се гласува по метода на изключването и по-малкото зло,но този път към изключваните по дефиниция БСП и ДПС ще добавя и ИТН.

85

681

преди 3 години

Като си припомним, че Христо Бойкикев се облажи от баницата на ГЕРБ, съм по-склонен да вярвам, че той лъже. Все пак за него няма занчение на кого е баницата, важното е да ***.

84

Анонимен

преди 3 години

Ако има избори ПАК ще гласувам за ГЕРБ. Така, че скрийсе някъде с лозунгите си. Б...клуци сте всичките наркомани, които се разхождахте по жълтите павета.

83

Само да напомня

преди 3 години

За ДБ и тоз човечец гласуваха - 338 963 души от имащите право на глас!Така че да си затваря устата и да не ми философсва много!

82

Анонимен

преди 3 години

ДБ се опита да наложи на ИТН, три важни министерства, на финансите, икономиката и образованието. Набута свои фирми в плана за възстановяване, с проекти за милиарди и иска да продължи, да влияе там. Сега, лъже и отрича.

81

Логично

преди 3 години

За нормалния човек е много трудно да се ориентира в тази ситуация. От едната страна имаме думата на същество татуирало си Четвъртият конник на Апокалипсиса и написал отгоре "Аз идвам и водя ада със себе си". От другата страна имаме внук на комунистически терорист. На кого да вярваш? Като имаме предвид, че комунист и слуга на сатаната са синоними, то и двамата лъжат. Всяка тяхна дума е лъжа, а всяко тяхно действие престъпление.

80

До 71

преди 3 години

Хр.Иванов си казва при какви условия ще даде подкрепа.Дългия намръщен и говорещ назидателно явно не иска да води такава политика.Не виждам проблем.Нали каза че суверена му е дал победа.Като е победител, да си направи сам правителството.Той и мутрата миналите избори заяви, че е победител.

79

Анонимен

преди 3 години

Ристю Маджов не лъже ва..и постове не ще ва...по-голям виц има ли

78

Анонимен

преди 3 години

Ристю Маджов не лъже ва..и постове не ще ва...по-голям виц има ли

77

Факт

преди 3 години

Много е нагъл Христо Иванов.Червен комунист е, а се прави на демократ.

76

Анонимен

преди 3 години

Ристю 30се годин беше все или у властта или около нея- И резултатът е едно голямо НИЩО. А лъже самият той помним как още не бяха излезли крайните резултати и той САМ се предложи за премиер. От скромност. Обаче не допуска друг да се опита.