27

Ген. Зот

преди 2 години

Лексиката на половината "Воля за власт" е забранена тук. :-)))

26

Анонимен

преди 2 години

Мяу мяу, нечленоразделно говоренИ на един платен псевдоспециалист. Вземаш си 7 000+ евраки у Германията и плюеш заклинания към страната, дето ти е дала хляб в ръцете. Мазен лъжец! Нищо не знаеш, само каквото са ти казали говориш.

25

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Този наситина ни взе за шарани - иска да взимаме мерки, срещу вирус със смъртност 0.003% от заболелите. Таблов ти си съвременния еквивалент на Вазовия герой Кириак Стефчов, на хартия си българин, а на практика работиш за давос кликата за пари. Дано ти потърсят наказателна отговорност когато този цирк все пак свърши.

24

До Антонио

преди 2 години

Ако недай си боже почнеш да береш душа, другга песен ще запееш.

23

Ген. Зот

преди 2 години

Ако носът и устата са зад маска, имаме хора с европейска култура. Ако е под носа и на врата - ***.

22

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя като не живее в България, какво ми го цитират?

21

в превод

преди 2 години

Много заразени наведнъж означава масово психясване и увеличаване на смъртните случаи сред възрастните хора (над 60 години), което ще принуди Кунчев да иска нови мерки (затваряне на магазини и заведения)... Неизбежно е ако продължи така с ваксинацията на всички над 60-65 години. Реално те и хората със сериозни други болести са застрашени...

20

Анонимен

преди 2 години

Тия докога ще всяват паника и ще плашат населението? Това не беше ли подсъдимо?! Хората от страхове отключват болести и се заразяват, това е доказано, мозъкът и психиката са врати към много физически промени в тялото. Силата на мисълта е огромна. Спрете с това всяване на страх у хората, съсипахте маса народ!

19

Бахахахха

преди 2 години

Докторче в кавички, ти ще плаъиш цената на народен предател!

18

бай Шиле Де би ла

преди 2 години

тоз не е ли амбулантен търговец на бульони? или участник на хонорар в клинично проучване/изпитване. Шаранчета няма много, не кълват на празна кука - няма доходи!!!

17

Скарабей

преди 2 години

И какви мерки и политики иска тоя? Държавата е осигурила ваксини за всички и подканва всеки ден матряла да се ваксинира, *** той неще. Сега ще бъде честно когато някой заохка пред болницата и не си е сложил ваксина, да го потупат по рамото и да си оди по живо по здраво там откъдето е изпълзял.

16

Антонио

преди 2 години

От пет дни съм с висока температура. Няма да отида на лекар. Който може да мисли знае защо няма да отида.

15

Анонимен

преди 2 години

Една жена казала на спирката на автобуса и т.н.. Да дойде да живее в България и тогава да дава мнение. От Германия няма как да следи реалната обстановка в България. Мерките в България се спазват.

14

чалгапремиер

преди 2 години

евентуалния премиер филосов ше ви продаде по един щнорхел с филтър . така няма да се заразите .

13

Анонимен

преди 2 години

Щом се извадиха всякакви знайни и незнайни шперцове да "страхуват" народонаселението извода е ясен : ще сме с КПП-та наесен! Ще се радвам ако греша!

12

Смях

преди 2 години

Пак дойде редът на Този:).Останалите л.н.омети(Кунчо,Витанов,професорка Тюлен и др.) се изредиха преди него.Сега пак ги почнаха от начало!

11

Анонимен

преди 2 години

Този е на транквиланти. В България няма никаква официална информация освен промивката на ваксипропагандата. Скрий се някъде, фалшив експерт меркеловски,с мненията си, които нямат стойност. Като си българин, ела в България да живееш и тогава имаш право на мнение как и защо да живеем в страната ни. Продажно животно!

10

Таблов дали е Балтов

преди 2 години

прочетено огледално?!

9

ПроСоТо

преди 2 години

абе айде стига апокалиптични дивотии бе!!!..В Израел като имаха такава "СТРИКТНА политика",като "ваксинираха" почти цялото население,какво стана?..По хиляда новозаболели на ден!...С Кипър същото!..Та спрете с тоя ТЕРОРИЗЪМ!!!!..КАКВОТО ИМА ДА СТАВА,ЩЕ СТАНЕ!!!..И БЕЗ вашите напъни,заплахи и врачувания!

8

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че този човек иска да каже, че ако в този сайт, както и в другите медии, бяха пускали по 40 статии за ковид до обяд, вместо по 20, ваксинацията би имала по-голям успех.