24

Един въпрос

преди 2 години

Според вас мобилният телефон/ мобилните телефони на хамстера в служител на МВР ли се намира/т сега или в служител на СИК?

23

клиент е и Радеффф

преди 2 години

От агенцията на Хамстера ли си е викал манекенки Радефф Грипенов в резиденцията?

22

Е как кой е?

преди 2 години

Назначен милионар мутра псевдо мафиозин от БСП-ДС .Целта ограбване и пролетаризиране на Народа и строеж на куманизъма-фашизъм в световен план.

21

Той е

преди 2 години

един престъпник по-малко вече, това е той...;)

20

Мнение

преди 2 години

Щом е предлагал " манекенки" за ***, списъкът с празнуващи днес е голям. Бащи, застарели политици, застарели бизнесмени, всички които споделят ежедневието си с въпросните манекенки..... В Дубай и в Амстердам има и сега много български ***, които са иначе манекенки или ясновидки или и двете

19

тъй де

преди 2 години

Оставете досието настрани и с пачки да попълнете ковчега, тук-там където му хлапче.

18

Анонимен

преди 2 години

Нищо лошо в това да е отворен мъж. Нищо лошо и да е оправен в живота. Щото има и такива които немогат да се справят с трудностите. Но да печели от честен бизнес. Да бъде честен почтен и работлив. На такива им казвам евала. Познавам много такива които с честен труд станаха милионери. Просто се иска малко акъл но да дойде навреме. Има достатъчно западни компании които ценят труда и го заплащат достойно. Но с рекет и прости.туция да правиш пачки за сметка на рекетираните и момичетата не е добре.

17

Мария

преди 2 години

Е като ви казвам, рабите създават само проблеми ,а Господ ги решава,вие не вярвате. Ами не вярвайте ,но нещата в живота стоят точно така

16

Анонимен

преди 2 години

А ни дейти тъй тоз чиляк беши идин от благудетилити в отчеството ни, без теб андреяяя кък ши жувеяяя, извинити обърках думити , без теб благудетелю кък ши я карами земахми пу шестен леува стигаха за кренвирши разглезенту *** ни ги идеше сигъ ко ши стани???

15

До 12

преди 2 години

Това естествено се премълчава че е ортак с бившия премиер

14

Сата НАТО

преди 2 години

Програмата на Гешев за "защитени" свидетели в действие...

13

Анонимен

преди 2 години

добре, че съда не си е свършил работата за пореден път и са го освободили та съдбата си му е поела наказанието

12

Анонимен

преди 2 години

до ццццц .... В какъв смисъл си е поживял?

11

Боко

преди 2 години

Лети високо, мишле! Поздрави на останалите . Приятен офроуд там горе . Ще се видим ...

10

Анонимен

преди 2 години

Който и да е шефа горе го прибра надали ще може да обжалва.

9

Сата НАТО

преди 2 години

Междувременно Антон Петров беше задържан през 2012 г. и като член на банда, предлагала елитни манекенки като ***. ----///---- Доставял е прости т(п)утки от Югозапада за големия и бач с жълтата фанелка. Затова са го изтървали у ряката. Вероятно е сводничил и на мур гавата мис Бикини от Петрич. Само вариант...

8

ццццц

преди 2 години

бсиии колко внимание му отделихте на пичагата. лека му пръст. поживял си е , ние да му мислиме

7

ало, прокуратурата?

преди 2 години

А в досието му има ли каране на джип в национален парк? Щото и това не е по закона

6

Цецо швепса

преди 2 години

Борбата е безмилостно жестока.Борбата както казват, е епична.Той паднал. Друг ще го смени и толкоз.Какво тук значи някаква си личност?!Така бяха хванали една банда на Шипка. Правили си разбор на мутро-пазара високо в планината, посред нощ. Там няма обхват и няма кой да ги подслушва и проследи. А ако ги хванат, ще кажат "А, ми ние тука само на разходка бяхми."Няма да остане вакуум в контингента. За разлика от Парламента в Ъндърграунда имаме много, много, доста добре подготвяни кадри, с богат опит.При толкоз много котараци, хамстерчето рано или късно дава фира.

5

Анонимен

преди 2 години

Бог гледа отгоре.