247

Анонимен

преди 2 години

Баце ти и Славуня си приличате. Ти взимаше еднолични решения и дърпаше конците а тази роля сега се отрежда на Славунчо. Народа подмени теб с твое копие. Ето за това тази държава до като съществува ще е без перспектива а народа беден до гроб.Стана нещо като гласувате за Слави получавате Борисов. Искрено се надявам проектокабинета му да не мине.

246

Хихихихи

преди 2 години

Ке изчезнете от лицето на Земята, като на Киро Язовиро....Слушайте баба си Ванга.

245

БАЙ СТАМЕН

преди 2 години

БОЙКО Е ТИКВА, А СЛАВИ Е КРАТУНА. ОТ ТИКВАТА МОЖЕ ДА СТАНЕ ТИКВНИК, ПЕЧЕНА И ВАРЕНА ТИКВА, А ОТ КРАТУНАТА НИЩО. САМО БАБА ДА СИ МИЕ ГЛАВАТА ЗАГРЕБВАЙКИ ВО ДА С НЕЯ. И В ПРАЗНАТА ЛЪСКАВА КРАТУНА ИМА САМО 4 СЕМКИ ЗА РАЗСАД.

244

Хихихихи

преди 2 години

Ако ке се сгромолясваме, слушайте леля си Ванга.

243

Анонимен

преди 2 години

Мазен и дебел, а Слави е за старчески дом. Кой ви натанани начело на държава, да му е грях на сърцето.

242

Славуцката

преди 2 години

Ке направи път до Луната

241

Марко

преди 2 години

Безделниците и яки мошеници жадни за властот ДБ сланата ги попари. Тия не трябва да получават повече от 4% на избори

240

Анонимен

преди 2 години

Уганда търси премиер,да им снижи още повече стандарта.Баци спокойно ще се справи с тази задача.Па и колко път имат нужда тия да се построи,ехееее.

239

Анонимен

преди 2 години

В Котел има само социално слаби българи, махалата е мнозинство и всички са тотал щета. Пуснете си в тубата Котелнюз и гледайте. Николинка от Котел. Аууу, *** тя гений бре. Братята Кирил и Методий били космонафти и паднали у гъсталака. Единия бил по-стар, другия по-възрастен (каквото и да значи това), бачка за 5 кинта, не може да чете и пише. Ми то къде да иде борисов, разбира се при избирателите си а там те го виждат като царя Слънце. Умен, начетен... една книга е прочел човека. Ау, ти да видиш.

238

Payak

преди 2 години

Учиндолеца си самоповярва много и ще се сгромоляса с трясък. Не съм фен и на Бойко, но беше по малката злина.

237

Анонимен

преди 2 години

Даже в Африка няма да си изберат подобни неща да ги управляват. А тук мутри, чалгари, грозници всекви.

236

отново измамени

преди 2 години

Помнете ми думата.ИТН ще бъде подкрепен от ДПС,Герб и БСП.

235

Споко , без нерви ..

преди 2 години

Т.н. "партии на протеста" не могат кучето у гъ за да убодат , камоли "ПРОМЯНА " да направят....СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА "ХАОСА" --ПОРОДЕН ОТ РАЗПАДАЩАТА СЕ "ПАРТИЙНА СИСТЕМА"--НЕГОДНА ,НЕЕФЕКТИВНА И РАЖДАЩА ЕЖЕДНЕВНА И ЕЖЕЧАСНА КОРУПЦИЯ ИПЪЛЕН УПРАВЛЕНСКИ ХАОС!----БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ "ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ " ! ЩЕ ПРЕЖИВЕЕМ И ТОВА !..БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО!

234

Мария

преди 2 години

Празните глави само с уста пак наизкачаха като *** и пак почнаха да дрънкат за учените си простотии.Празни глави има една притча-Рабите съзадават само проблеми,а Господ ги решава!Ако имате нещо друго в главите си освен уста проумейте и престанете ,защото нищо не решавате , а само затлачвате

233

стъкито

преди 2 години

буци премиер,буци премиер!

232

На Баце

преди 2 години

Акъла стига да напълни три морета.

231

Абе

преди 2 години

Я ги зарежи да се чалгосват.

230

Анонимен

преди 2 години

Ба си мутричките си избираме! Мазни, говежди, уджас! И едни напъпили мозъци! Банкянският Методиев, учиндолския Славун. Болни, гърбави, гербави, уджас

229

Анонимен

преди 2 години

до 293 Интереса Е КЪМ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕГА!СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ СИ СВЪРШИ ПЕРФЕКТНО РАБОТАТА! ТА МИ Е ВСЕ ЕДНО,КАКЪВ ИМ Е РЕЙТИНГА В МОМЕНТА!!-:))) Теб много ли те вълнува точно сега да го знаеш? Странен си ако е така!-:))) Но нли всеки "шета" на акъла си..таа...

228

Диоген

преди 2 години

А къде са сега обичайните анкети на Галъп? Къде е одобрението от 60% към служ.кабинет,парламент, президент? Може би се изпари от жегите?На море ли са всички, за гъби ли,за риба ли?