374

Анонимен

преди 2 години

До егатиМойто Внуче не спа 12 години от един друг грозник.хахахахах

373

анонимен

преди 2 години

До Ядец 392 Кой се усети,Славуца ли?Да не знаеш дали да се смееш или да плачеш.Той отдавна за нищо не се усеща.Навря се там където изобщо не му е работа.Да си гледата смешната си "телевизийка",ако и това може.Че нещо имаме усещане,че и във Фейса някой друг вместо него строчи "умите" мисли.

372

Анонимен

преди 2 години

До ЯдецПрестани да рекламираш Бойко, втръсна ни от троловете ви!

371

Рошко

преди 2 години

Славчо някога си предложил на ББ фифти, фифти и той не се е съгласил. Тогава, ама сега е друго. Сега ти взе гласове малко повече от него и ако офертата ти е валидна той може да приеме. Защо не опиташ? Май ГЕРБ са по-малкото зло. ББ е като българската овчарка- голяма, ама добродушна все пак. Ония дето преговаряш с тях са хиени, крокодили и рептили. Избягай им с лек финт. Ти го можеш. Твоите поддръжници ще ти простят завоя защото видяха какъв огън, не, каква клада ти бяха подготвили хората наРадев

370

егати

преди 2 години

ГРОЗНАТ А ГАДНА МУТРА. ВНУЧЕТО МИ НЯМА ДА ЗАСТИ НОЩЕС. МАЙНАТА МУ НА ТОЯ ***

369

Еми грант

преди 2 години

До анонимен 383Не може да съдиш някой за убиство преди да го е извършил нали ?

368

Анонимен

преди 2 години

До ИстинатаНе мисля, че е ДПС, ДПС с кой ли не са управлявали, с най-различни партии и не е имало такива проблеми, но такава криза като с Бат Бойко и такава диктатура , не бяхме имали!

367

Чалавек

преди 2 години

До ПроСоТостига с тез *** руски простоотии.

366

Анонимен

преди 2 години

Да изберем служебното правителство - това са БСП,Мая,ДСБ(ДБ)!

365

Истината

преди 2 години

дпс и герб Продължават да дърпат държавата и народа на долу.И ако стане зле ще е заради тях.Не може да опрекваме ИТН та те още не са управлявали.

364

Ядец

преди 2 години

Радвам се, че Слави се усети с какви хиени си има работа и ги отсвири навреме. Те избързаха да си покажат зъбите. Ако може да се освободи и от хватката на Радев, Божков и Прокопиев, значи е мъж и заслужава гласовете на всички ни. Как ще излавира със САЩ, Русия , Турция и ЕС, май ще трябва все пак да чуе лавиращия ББ.

363

ПроСоТо

преди 2 години

като мерна свежата,вдъхновена визия на тоя,без да искам,в съзнанието ми изплува една песен ..руска,..:-"В ясние,светлие глаза,вижу я сияние дня..Не кори меня,где веселие там следа.."..После ми замирисва на нафталин,тамян и канализация....Пусти "асоциации"..

362

Анонимен

преди 2 години

До 368 Бай еди кой си.Ти намекваш май,да хукнем и да гласуваме за мутрата ти Борисов ако се провали Слави? Бих гласувал,за ДБ примерно,НО НИКОГА ЗА БИВШИЯТ КОМУНИСТ КАТО ПОЖАРНИКР др БОРИСОВ БРЕ! ПОмня го отлично! ТАКА ЧЕ<СТИГА СИ НИ НАВИРАЛ МУТРЕНСКАТА ГРУПИРООВКА ГЕРБ под НОСОВЕТЕ! ГДЕРБ УМРЕ!

361

Анонимен

преди 2 години

До Бай Хуауей(о)Разбира се, че е десен Хитлер , той е защитавал мазните владелци богаташи , крал е чуждите заводи и ги е пренасял в Германия и ги подарявал, зад него е стояла и много по-стара програма на богаташите националисти , немската промишленост, на които той е бил марионетка и компаниите им се развиват и забогатяват най-много през управлението на Хитлер, но не са осъдени, защото не само немски фирми са участвали в кражбите, ами виж например за КРУП и други!

360

Анонимен

преди 2 години

Гербавите мишки се мислят за лъвове.

359

Анонимен

преди 2 години

Погледнах в нета, Слави и ВМРО са от една партия, която е ултра дясна и хипер дясна партия, много по-дясна от всички десни партии и е фашистка, тя е партията на Маргарет Тачер. Вижте в нета. Не са от ДПС или някоя друга партия!

358

Ганди

преди 2 години

Мишката излезе от дупчицата,все така си гледа като теле в желез*ница,но с фотошопа е по добре, не е жълт и торбите под очите ги няма абе конкуренция е на Андрея кухата лейка,бравус

357

Анонимен

преди 2 години

Дали е Слави Трифонов, че не се е показвал от два месеца?

356

Куку

преди 2 години

Пичове,единствения читав вариант за правителство е ИТН и ГЕРБ.....и пак трябва да разчитат на бай Ахмед!!! Всичко друго е химера.

355

анонимен

преди 2 години

нЕкАдЪрНиЦи сте вие.Оприличавам ви с Жан Виденов,защото дори без да сте управлявали нито ден вече сте вкарали страната в криза.Засега политическа,икономическата предстои.Вие затова се джавкате с Ристо и Мая защото виждате,че не можете да съставите правителство-нямати експерти и капацитет.И искате на тях да свалите вината за своето безсилие.ИТН вън от бг политическа сцена!!!