35

Анонимен

преди 2 години

Аз през 2019 ходих до Миконос , нали уж е гъзарския им курорт и какво да ви кажа. Пълна трагедия. Едни чукари голи, няма зеленина, само сухи треви и камъняци.Обаче 20 евро ти е чадър и шезлонг. 10 евраци е една бира на плажа, а да седнеш да вечеряш в обикновен ресторант ти трябват поне стотина евро.

34

Гиб Мелсън

преди 2 години

Направо се прехвърляй да живееш в Гърция. Защо да пътуваш 300 км. Да печелиш пари в България а да ги даваш на гърците. *** печели от гърците и си харчи парите там.

33

Анонимен

преди 2 години

И ковида ни е 100% сигурен.Като гледам каква е гмеж,няма да ни се размине.

32

Хаха

преди 2 години

На клоаката черно море не ходя. Остров Тасос е на 300км. от града ми. Чисто и красиво място. Не съм луд да бия 600 км. за Мутроландия! Не, мерси!

31

stiling

преди 2 години

А иначе сте най-бедните в Европа нали. Бедни били. Само мрънкате и сте недоволни. Тази навалица по курортите не е от бедни хора май. ЛОШ МАТЕРИАЛ САМО МРЪНКА И РЕВЕ ЧЕ Е БЕДЕН А КЪТА ПАРИТЕ. ВИЖТЕ И ЦЕНИТЕ НА АПАРТАМЕНТИТЕ В СОФИЯ СТАНАХА ПО 2000 ЕВРА КВАДРАТА. ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ АКО Е БЕДЕН НАРОДА.

30

Анонимен

преди 2 години

Как 100% тук вече на 130% всичко е пълно и е евтинджос с 250кинта трима човека се освинихме на капанче на плажа даже и шезлонгите са безплатни за клиенти

29

Анонимен

преди 2 години

До *** Какъв ред има на плажа в Гърция? Гледай скришно да ядеш кренвиршите, да не те видят.

28

Ставри от Ставрос

преди 2 години

Всички които ходеха със саламите и месата в Гърция се изсипаха на Черно море , защото не им се плаща пср или са без ваксина.Мизерника си е *** навсякъде с претенции и снимки с палми от Китен.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Юли и август на Черно море вече има вълни, медузи и водорасли. По-скоро края юни, началото на юли на Карадере. Е, акането в гората не е за всеки.

26

Маняк

преди 2 години

И сега от долу в коментарите - "аз си ходя в гарция", " оф в гарция си е по яко" - и отиват в селата в северна Гърция.. ало паралииите и пие едно фрапе цел ден за шезлонг :D и после на гърция бяхме :D Ходете на островите да ви видя паралиии такива :D

25

Анонимен

преди 2 години

мда, "засилен интерес" защото в гърция без ваксина никъде не може да идеш ..

24

Ганя

преди 2 години

В Гърция съм и има доста хора също, но има и ред на плажа, а и като цяло навсякъде цари ред. А като гледам в БГ на *** хич не знае какво е ред...

23

Анонимен

преди 2 години

Харчете си парите на морето.Вместо хотел си купете по 2 бутилки уиски или хубава ракия от магазина.Така ще ви е на сметка.Няма да охранвате изедниците.Ще бъдете доволни и усмихнати и няма да ви е страх от мръсотията в водата.

22

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм го разбирал олинклюзива. Нито в България, нито по Света. Нито може да ядеш, когато ти се яде, нито да пиеш когато ти се пие.

21

Lina

преди 2 години

Само от снимчицата ми за с.мърдява. Ще пропусна - на село по - добре.

20

Анонимен

преди 2 години

Нашето море си е много хубаво. Разни комплексари се цепят за селяни и прош ляци, но юли и август са идеални за почивка в България. А най-красивото място на света е Евксиноград - в това съм се убедил след обиколка на почти всички световни плажове.

19

Анонимен

преди 2 години

Ковидът вече се вихри по Южното Черноморие!

18

Анонимен

преди 2 години

Таз година верно нашето море е много добре не като при бойко

17

Анонимен

преди 2 години

Голям смях пада за пореден път.Панелните *** дето не излизат от форумите се присмиват, на тези дето по цял ден се наливат с бири и цаца и гледат ци-.ци на плажа

16

House M.D.

преди 2 години

"Хотелите са 100% пълни", а не "пълни НА 100%". Научете го този български език най-после.