251

8

преди 2 години

Брей , ТОЙ е чел Марк Твен!Я да каже коя точно книга е прочел?

250

Анонимен

преди 2 години

Е какво се косите толкова, Слави и да направи правителство, то ще бъде нетрайно и подложено на натиск непрекъснато. Някак си не ми се вярва тия от ИТН да се сговорят и да почнат да дерат дружно българина, прекалено диви са - вижте им погледите, буквално слезли от дърветата, бойковите калинки загладиха косъм поне., а тия са още пресни пресни от клона.

249

Анонимен

преди 2 години

на пазара един краен античалгоид изрече кощунското изречение че късно бил разбрал за болежките на Слави и изпуснал бил купонът и веселбата за влошеното здраве на Слави. Всякакви. дажи и д и оти е малко да бъдат наречени

248

явно

преди 2 години

Слави има газобол. Няма кой да се жертва и това го вбесява. Затова гледа като булдог.

247

Селянин с колело

преди 2 години

Този не се научи да не обижда. Е...ще продължава ли да се крие, като къртица,която само рови земята?Никаква полза от него.

246

все ми е едно

преди 2 години

Няма да ми липсва. Да направят санитарно опушване, после почистване, да забършат след него и живота ще продължи по-хубав отпреди.

245

Ямболски цървул

преди 2 години

Това е България.Чалга,мутри и израстване надолу!

244

Анонимен

преди 2 години

Просто човекът се е пруморил и сега по честичко се позасядва, заполягва и незапоизправя. което си е нормално. Някой задава ли си въпроса как този фин дългуч се е борил .......

243

7/8 осветител

преди 2 години

Още след падането му в банята лекарите откриха наченките на МС. Затова и последните години в бТВ други водеха шоуто му. Болките му някои дни бяха толкова силни, че неможеше да дойде до телевизията.

242

за доброто на Слави

преди 2 години

Като го гледам на снимката ми изглежда един нещастен психиатрично болен. Най-добре ще е да го хоспитализират и да го оставят на спокойствие.

241

Анонимен

преди 2 години

Слави има постковид. Не че това е по-добре от МС, но е постковид.

240

Ямболски цървул

преди 2 години

Този чалгар задмина й кауна по брутални изказвания.Ония поне беше нежен"***"....а този" ***"

239

Анонимен

преди 2 години

Какъвто и да е бил, беше и е - Слави преди всичко е Трифонов. Слави, дръж се. Има още и черно и червено и шарено да чуеш и видиш. Важното е да не ти пука и се изправи. Изправи се и тръгни по пътя. От теб всички очакват разковничето.

238

Анонимен

преди 2 години

Сега като хвърли тoпa разревани кючeкчии и ягодоберачи ще се изсипят от четирите краища на света да му правят помен.

237

анонимен

преди 2 години

Нека това влечуго от ИНТ на име Тошко да излезе сега и да обясни как така неговият господар е болен от болест,за коята те вкупом твърдяха,че не съществува.Че и на контролен преглед за нея ходи.Ние не сме късопамятни или склерозирали за разлика от тях и много добре помним изявите на този пудел в ролята на репортер на брифингите на НОЩ и дебилните му въпроси.Сега те ще ни призовават да се вакцинираме тези не-щаст-ници фурнаджийски лопати!Иначе на Славунеца-здраве,ние не сме толкова злобни като тях

236

човек

преди 2 години

В крайна сметка, не е най-важното болен ли е Слави и колко е болен. Преди доста години той сам даде интервю в което призна че е болен, но не запомних от какво. Не беше множествена склероза а друго. Каза, че бил почти сляп с едното око. Аз дори не му повярвах тогава, защото продължи да си работи в шоуто. Друго ме подразни - заглавията на статиите ги пишат така, сякаш са ни нападнали марсианците!

235

Истукан

преди 2 години

Кой го интересува жив ли е този извънземен, или е мъртъв. Той си е политически труп дори и да е жив.

234

Анонимен

преди 2 години

Защо просто не каза имената на? Френския вестник и Дончева официално обявиха неща, от лични срещи директно очи в очи.Няма смелост да ги заклейми,защото ще стане за смях..

233

Анонимен

преди 2 години

Всеки разболяващ се постепенно един ден си става мом та мо болен. всеки болен който продължително не се подобрява мо та мо ади да не казваме шо некой може от радост да починат от смърт чрез умиране.. На Слави пожелаваме скорошно изясняване, взимане на решение и прехвърляне на имоти, пари, кючеци на Тошката както вече някои препоръчаха. Тошката от ИТН!

232

Mda

преди 2 години

Пътнико Трифон, пътнико OFF!!!