66

Анонимен

преди 2 години

Мани я тая плашикотарана Диана - ...умраза...двойкаджийка.

65

70-80%

преди 2 години

70-80% от ПРО-ваксърите не са си сложили ваксини.

64

Stoyanov

преди 2 години

До Диана........................................ Аз празни приказки на празни глави не говоря.1. Във връзка с ваксините , намесваш политическа партия и плюеш по нея.2. Готова си да се ваксинираш , само и само да поскиташ тук там.3. Много доверие имаш на доктори , събрани от кол и въже.4. Вярваш в световна конспирация, и си готова да се набодеш 100 пъти и да носиш 10 маски една върху друга.Ти вече си болна да знаеш , може да не е от COVID но си болна. Болен ти е мозъка и главата празна.

63

Анонимен

преди 2 години

И що основно младите хора? Ей от такива врели некипели разбираш какъв цирк е всичко. Лошото е , че ще тровят дори и деца

62

Дал съм Дума...

преди 2 години

Дал съм дума, че ще се ваксинирам 2 години след Бойко Борисов. Не мога да се отмятам току-така.

61

Анонимен

преди 2 години

Вироса е скапан и трепа само скапани. Дори при жълтите няма умрели.

60

Анонимен

преди 2 години

Диана, кажи ,че си медицинско лице. Те са оперирани от емпатия към страдащите и болните. Вашият Бог са парите и душите сте си продали за пари.Разбира се има изключения ,като моят личен лекар и зъболекар, които много уважавам. Останалите сте ***. Срам за професията, която е на хиляди години.

59

Не знам

преди 2 години

Не знам, ама всеки който се ваксинира, кара Ковид след това и почва да обяснява: "Е да, ама той имунитета се хваща 20 дена след ваксинация" - и изобщо не прави връзката, че ваксината го е заразила.

58

Бay

преди 2 години

До Диана Освен ако не ти е забавно, няма смисъл да спориш с ***. Той знае само да обижда. :D

57

До диана

преди 2 години

Личи си, че си недоеана и злобееш, лошото е , че с компанията от ваксани няма да се нарадваш на салам за напред

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56И в големите населени места има много антиваксъри просто от 2 милиона жетеля на софия може да се изпълъжат лесно 300 човека на ден да се ваксинират а то феновете на ковид спазват и двуметрова дистнация.

55

Диана

преди 2 години

До До 34 Не вярвам да си инженер и да не знаеш, че ваксините ги купуваме от ЕС по определени квоти - всичко е проверено и сигурно, сме.шни.ко! Фалшива пандемия с милиони мъртви не е никак фалшива, а позицията ти показва умразата ти към хората изобщо - да умират, значи!...Грешката е в твоя телевизор!

54

До 54

преди 2 години

Аааа виновни няма...ще да е от новия омега-мега вариант за който тепърва ще се мисли ваксина 🤣

53

Анонимен

преди 2 години

Май този път са попаднали на някой антиваксър от форума в сайта. Така ми сттрува след като изгледах тв репортажа в началото.

52

Баня Лука

преди 2 години

Ако ритна камбаната, когато хвана Ковид, след тоя препарат, кой ще е отговорен?

51

Bond

преди 2 години

Поздравления за 33-та пoвъpня за деня, колко са безценни екперименталните Препарати, при това БЕЗПЛАТНО, и никой не иска да е Доброволец! Жалки ***!

50

Хм

преди 2 години

Изключително подозрителен е напънът да се ваксинират децата и младите хора! Напълно съвпада с идеите на Сорос и Гейтс за масова стерилизация и ограничаване на човешката популация. На всичкото отгоре тия двамата се оказват свързани с Пфайзер и лабораторията в Ухан едновременно. И как да вярваш на техните ваксини???

49

Каква ваксина?

преди 2 години

Личната лекарка не ми е звъняла за никакви ваксини. Вие чалнахте ли са е?

48

Шопа

преди 2 години

Абе, у градо немате ли вино, та се пените от страх и се боцкате наред?Ние у наше село пиеме вино и вариме ракия и един умрел нема от ковидо, дека мое да пие де. Они дека зимат хапове за сърце измреа бая, ама на кого му е време дошло...

47

Диана

преди 2 години

До Stoyanov Без празни приказки, БСП! Кажи конкретно защо реши, че "нямам нищо в главата" или отивай на женския пазар да се разправяш с лелките!..Човек трябва да мисли с главата си и да вярва на лекарите, които са компетентни, а не на БСП, които си въртят гъ.зо.вете насам-натам и се правят на мнооого интересни...Как можете да вярвата на БСП, след като ни блъсна да се давим с нейния преход?! Никой никога повече не би трябвало да им вярва, но има много слепи и глухи БСПарски тро.лове, явно...