447

Според КРБ

преди 2 години

Лице с подозрение за престъплението Държавна измяна бива задържано от военна полиция и изправено на съд! Чудно ми е само колко бързо адвокатите ти могат да изтеглят делата от там и колко бързо ще бъдат арестувани за непознаване на закона, защото съгласете се господа чистото и неопетнено име на съда и съвета на Европа е много важно особено в тези нацистки дни!

446

до 516 Миризливия Г

преди 2 години

Че си миризлив е безспорен факт. И през нета се усеща.На 09 септември 1944г също имаше едни чегъртачи , които чегъртаха яко и вкарваха вски кой е срещу тях в концлагери и затвори.80г по-късно , още не можем да се оправим от тяхното чегъртане.Учиндолеца има кого да следва за пример.

445

Миризлив Гербер

преди 2 години

Отценката на служебния кабинет ще се дигне до 98% одобрение , когато приберат Тиквата в затвора

444

Виж колко е просто:

преди 2 години

Бивш министър председател (висш представител на изпълнителната власт) съди в Страсбург държавата на която е изпълнявал най-висока длъжност в изпълнителната власт за имоти за които Страсбург не само нямат право да отсъждат, защото са в правомощията на Хага (следвоенно му), но и стават съучастници в държавна измяна, ето полицията - те са държавни служители от изпълнителната власт и нямат право да съдят държавата за 5 стотинки!Оооооо колко си просттттттттт!

443

анонимен

преди 2 години

Служебният кабинет оценен високо, от кого? От комунистите и от Радев! Средностатистическият българин не усети нищо от този кабинет!

442

Калеко Алеко

преди 2 години

Съвсем закономерен рейтинг с оглед на простотиите дето пише по негов адрес тиквения драскач на Днес Бг

441

Анонимен

преди 2 години

Методи Лалов е сезирал прокуратурата в Бургас,за обидите от вожда,които нанесе на министри от служебния кабинет.Некви г%з и таралеж и подобни фростотии.Ся ша видим ще продължава ли в същия дух конграчулейшъна!

440

БАНко

преди 2 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ !!!ГОЛЯМ БЪЛГАРИН И РОДОЛЮБЕЦ !!!

439

анонимен

преди 2 години

Предизборна, Голяма Тлъста Лъжа!

438

Марвин

преди 2 години

До АнонименТака е, 12 години се нагледахме на най-крадливия комунист в историята и личен *** на Живков - Бойко Методиев Борисов.

437

Ей Симоооооо

преди 2 години

Всяка мърсотиика геноцитна дето си направил тука ...нали знаеш с твойте камъни по твоите глава ....

436

Как аз ще живея!

преди 2 години

В какво да вярвам и в какво не си е лично моя работа, докато си върша работата по закон и не извършвам държавна измяна или престъпление и даже и да стрелям по х.л.е.б.а.р.к.и от вътре на палатката ако няма пострадали не можеш ми кажеш нищо. Виж Симо колко си *** - ако беше оставил учителите държавни, а не общински служители, аз щях да съм извършил държавна измяна, а не ти, че съм информирал Страсбург и Хага и Олаф какъв палавник си ти и министрите ти, но понеже не съм ...и измяната е твоя :)

435

До 480

преди 2 години

"Победата на ИТН е резултат от машинното гласуване." - ц. Това, че неграмотният матрял от махалите, дето е 80% от гербаджийския електорат, трудно се справя с машините си е точно резултат от 12 годишното европейско развитие на България.

434

Кой жулнал Деси

преди 2 години

64.3% Слави и куп друге комунисте

433

Анонимен

преди 2 години

В държави от 3, 4 свят президенти и премиери са генерали. Българите обичат да ги тъпчат и лъжат. Докато 99.99 процента не гласуват за великия вожд Радев няма да се успокоим. Мая

432

Цитирам фекалията:

преди 2 години

"Аз не знам как точно по време на моя мандат и на тройната коалиция се оказва, че са взети всички тези ощетяващи и в ущърб на държавата решения и сделки"И аз мога да се правя на луд и да стрелям по ***! И понеже почвате етапа в който всички почват да не си спомнят, вадят жълти книжки и се прехвълят сметки на трети лица в офшорните зони..."След 800 дни ще живеете по-добре"Как аз ще живея не е твоя работа, а да спазваш и изпълняваш според закона, който си нарушил многократно...

431

галъб ко речи?

преди 2 години

Явна лъжа защото аз нямам нищо общо с герп но не искам да ме управляват прости милиционери като рашков или фигуранти като радев.

430

Анонимен

преди 2 години

Изключително злобен и елементарен човек, световно неизвестен тази година за първи път беше в Брюксел и се изложи. Със реваншизъм и ПР (миналата година по това време си печеше гза на Евксиноград, ама сега няма да ходи да ви се хареса повече.) няма далече да стигне.

429

Анонимен

преди 2 години

Комунистичската агенция скалъп лъже празноглавците. При комунистите лъжата и кражбата са ежедневие.

428

Анонимен

преди 2 години

Не съм милцонер.