193

Анонимен

преди 2 години

Борисов знаеше сам едно започнели гласуване с машини той увисва като прани гaщи на простор. С 200 000 по малко гласува ли за ГЕРБ това показва, че този пък опетите за купуване на гласове не сработи. А сега продължават с лаййномета.

192

Анонимен

преди 2 години

Представете си, хора този е искал да стане Главен прокурор на България и президента Петър Стоянов не е подписал. Върнал е кандидатурата му още в онези години като е дал описание защо връща кандидатурата на Рашков за Гл.прокурор.Петър Стоянов тогава каза (перефразирам):"Главен прокурор трябва да е надпартиен, да внесе спокойствие на хората и да е честен човек.Качества, които Рашков явно не питежава"Сега седнал Рашковицата да бута България.Абе, алкохолик, миришеш на пръст вече!Седни си в кенефитее

191

Анонимен

преди 2 години

Абе Рашков ти си нагъл до безобразие. Ти ли ще говориш за простащина. Върви се скрий че си оцапан отвсякъде.

190

до 275

преди 2 години

Точно. Току що исках да напиша какво каза Богомил Бонев. Той също каза, че има някаква амнезия сред населението. Но реално няма омнезия при хората над 50г. защото ние сме свидетели на зверствата от онова време. Сега искат да излъжат младите хора. Може и да им се получаваше донякъде с лъжите... но по- вероятно е резултата от изборите да е натаманен.Помните ли как изчезнаха секции от чужбина и 72часа нямаха сръзка с ЦИК? Какво се е случило през това време с вота там и дали е изпран кой ще ни каже?

189

Случаен минувач

преди 2 години

Аз си мислех, че имотният крал е Цветанов, ама той е направо бездомник в сравнение с Рашков... Резиденция с 12 тоалетни... Няма що!

188

Истината

преди 2 години

Рашков, тепърва ще се нагледаме на продтащината на чалгарите! А и твоята милиционерска простащина е на недостижими висоти и няма кой да я достигне!

187

Данко Харсъзина

преди 2 години

Богомил Бонев, който преди 20 години бе набеден от Рашков, че поръчал убийството на известен пловдивски бизнесмен пише за Рашков :"Тая пудра никога не се е борила срещу мутрите! Тя саботира разследването на убийството на Луканов. Гешев е цвете спрямо него. Прилича на пенсионер угодник на президента, който се оказа лековерен и не осведомен."

186

bolbov

преди 2 години

Отдавна знаем,че нашия цар е гол.Сега видяхме,че е луд.

185

-

преди 2 години

Мачкай Рашков!

184

Анонимен

преди 2 години

Радев - обединител на народа срещу безродната брюкселска мафия. Браво!

183

Анонимен

преди 2 години

Всеки се гаври с неграмотните "граждани" за европейско развитие....

182

Анонимен

преди 2 години

Действай Рашков, вкарай мутрите и есесовците в затвора

181

До 263

преди 2 години

Сори.

180

До 234

преди 2 години

Е как са се изчерпали, те идват на власт

179

Dj

преди 2 години

Трябва да мразиш целия си род, по тази причина

178

Анонимен

преди 2 години

А аз безплатно мразя комунистите. Бойко Рашков - също.

177

Анонимен

преди 2 години

Всеки според образованието си. Но на един оня дал, от друг взел. Равновесие в природата.

176

Dj

преди 2 години

Втората смяна тролчета започна работа. Даже и за кафе нямаше време. Разнообразете малко списъка, че черепи, комунисти, путинисти се поизчерпаха

175

До 259

преди 2 години

Вие сами правите да се говори само за ГЕРБ. Аз не съм гласувал за ГЕРБ. Написах в предходен коментар нещо, което е факт. Троловете са при Кутев. А *** армията е при Радев. Онзи ден ги засякох в коментарите на едно излъчване на живо в стр.на Радев. Те писаха ключови думи Точен и Ясен. Някой прави предавания на живо докато Трифонов е холограма А Рашков е Дамаджана.

174

Анонимен

преди 2 години

Браво, черепчета! Дерзайте! Рашков ще ви оправи. Като приключи с належащите задачи , да отстрани народния враг, ще дойде за вас.