460

Анонимен

преди 2 години

Този с червеникавата риза - кога ще го затворят за няколко месеца за да поомекне - естествено без повдигнато обвинение, а после и с обвинение! Много се чудя, че не е в Магнитския списък, някой не си е гледал работата!

459

ББ

преди 2 години

До РРс акъл...образован,доцент,наследствени...ама си няма къща в барселона за милиони...щот 19 ниви в бг...и да не задълбаваме в битовизми...ама щом искате ок...Ц.Василев каза че е пращам стотици милиони на Борисов по Пеевски...и то бе потвърдено...по тв-та от г-н Ганчев,Божков извади едни банкови тегления от които свят да ти се завие...и каза,че е плащал на бробисов и финансовият...а и на менда...къде е менда бре?факти които всеки може да провери...АЕЦ...Турски...лудост

458

Всъщност

преди 2 години

НАЙ- СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ НА РАДЕВ ЗА НАМАЛЕНИТЕ ПЕНСИИ!!!

457

:)

преди 2 години

Друго е казало Тиквето. Показало е интелект и възпитание. Не се срамувайте, напишете истината.

456

Майна

преди 2 години

Славчооолу, Тошкоолу, държава не се управлява с *** скечове. НАМАЛИХТЕ ПЕНСИИТЕ, БЛАГОДАРИМ НА РАДЕВ, НА СЛУЖЕБНОТО МУ, А НИ ГО ПРЕДСТАВЯТ КАТО...УВЕЛИЧЕНИЕ!!! БЕ ЧАК ТОЛОКО ПР.ОСТИ НЕ СМЕ!!!!

455

СЛЕДВА

преди 2 години

ОРЕШАРСКИ 2. НО И ТОЙ Е ВИСОКА ЛЕТВА ЗА ИТН.

454

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов какъв загар има, бил е няколко пъти на море, баровец.

453

Анонимен

преди 2 години

Бойко е бесен защото знае какво следва.А това което следва идва от Еропейската Прокуратура.Всичко ще стане ясно.

452

Анонимен

преди 2 години

Няма да имат смелост да вкарат в затвора Боко Тиквата. То и той щеше да вкарва тия преди него, ама на.

451

ББ

преди 2 години

До РРМога да се запозная с всеки от вас...с борисов...биков и тримата им трола...колкова останахте а и неделко... и да ви покажа как живея...с какво живея...с факти...само ми пишете и си вземете камерите...нямате проблем!внимавайте какво си пожелавате...това се отнася за обслужващите борисов и гроб...в Румъния и в момента лежи един крадлив министър председател...да не сте богове бре?ако не ви лови закон...имаме. революции за Справедливост!!! .подценявате Народа ни твърде дълго време!!!

450

РР

преди 2 години

До ББГрабежите ги правят такива като теб и ти, а не Борисов ще си в затвора!

449

ББ

преди 2 години

До АнонименЗабравяш,че живеем в глобален Снят г-н психолог или там къвто си...и одделни звена на службите заработващи извънаредно...забравята САЩ!!!ЕС вече се променя...или имат огромен проблем ако не го направят...милиони българи няма да позволяваме повече несправедливости и грабежи над децата ни!!!Затвор за борисов и компания...Независим,Справедлив и Строг Съд за Мафията...отнела животите и правата на хиляди мой съотечественици и братя!!!

448

Втрещен

преди 2 години

Ама чакайте! Всеки от нас е имал някаква АНТИбиография в пиянска компания с ръсене на цинизми и простотии. Но това е премиер на държава от ЕС, ама мачкане на таралежи с голо дупе. ама ..... ама чакайте бе! Това не е кварталната маса! Това е публично изявление! Сериозно ли това е политическа сила ?!

447

Сата НАТО

преди 2 години

Процесите са доста добре описани като психология на тълпите от Густав Льо Бон.----///----- А нещо за психологията на такива като Ту лупа и Каскета писал ли е Гюстав Льо Бон? Или за тях да прелистим Чезаре Ломброзо?

446

ББ

преди 2 години

Народа ми единствен имаше доблестта да спаси българските еврей наши братя,братята ни християни,мюсюлмани,честват заедно религиозните си толерантно...но несправедливостите насаждани ни от политици минахте всякаква граница...целта е ясна...само политическата благоденства...а хората разделени...това вече не работи в България!!!ако не го разберете...цената ще я платят и вашите деца...това отдавна вече не е игра...а борба за оцеляване на децата ни...за връщането им Домовете ни!!!

445

Анонимен

преди 2 години

Хубаво си живеехме 10 години при Бате Гойко. Пенсията ми за 10 години едва отлепи от дъното. Цената на тока отиде на Марс. Парното на Сатурн а водата на Юпитер. Хляба от 65 ст. стана 1.80 лв. за 800 гр. с набухватели. Хубаво си живеехме при бете гойко. Цигарите от 80 ст. вече са 6 лв. Хубаво си живеехме при бате гойко. 700 гр сирен с палма 12 лв. Олио 3.20 лв. Ама той не пазарва от магазина пуши пури и пие виски. Хубаво си живеехме при бате гойко. На които ние им харесвало немат вкус.

444

Анонимен

преди 2 години

Тиквата отива при Волен и Яне Янев.Вече е история.

443

Анонимен

преди 2 години

САЩ са нацисти.Разделят света и искат да го владеят.Прават се на най велики но Путин ще ги вразуми.

442

Асан

преди 2 години

Лай си Тикво друго не ти остана :)))

441

Анонимен

преди 2 години

До ББИ защо да не ги раздаде, той премиер. Стани и ти премиер и ти ще раздаваш, ама за тива се иска да си лидер.