279

хааа

преди 2 години

демек рашков е стожер на Борисов!

278

Анонимен

преди 2 години

Коментар 309

277

Анонимен

преди 2 години

До .!. Защото инхаус всъщност е процедура за такива екстремни случаи. Нормалният търг би отнел няколко месеца, а трябва да се реагира за седмици. За това са измислени и се ползват в цял свят. Друг *** въпрос от Севдето?

276

Анонимен

преди 2 години

Браво на Рашков и Стоилов. Това заседание е просто урок как трябва да се държи човек в политиката и пример какво значи да има подготвени и ерудирани министри. Изцепките на ГЕРБ бяха ***, но ги оправдавам- изнесеното просто беше убийствено за партията им. Показаха се толкова престъпления на Гешев, че няма накъде, а ударите и заявките за разследвания сигурно половината им група може да вкарат по затворите. Гледаха като попарени почти през цялото време и какво освен да хванат опорките.

275

.!.

преди 2 години

Рашков да каже, защо купиха машините за гласуване без обществена поръчка, чрез държавна фирма (т.н. инхаус процедура)? Бързо намериха начин да се възползват от старите корупционни пътеки и схеми.

274

с 200

преди 2 години

Член с наказание смърт променено на доживотен затвор за въоръжен преврат, по който да подслушват наред. Углавни престъпления като неунищожаване на СРС, ползване на СРС с и без право, унищожаване на СРС и документи за злоупотреби... Какво ли не беше изкарано в рамките на няколко часа, а ударите по ГЕРБ от всички освен ИТН и ДПС бяха убийствени.

273

Хаа

преди 2 години

Плача на герберастите ме пълни с радост. Голяма част от най гадната герберастия ще посети затвора. Европа иска това и ще го получи. Народа също.

272

Анонимен

преди 2 години

А вие, които сте възпитани в капиталистическата джунгла спечелите пари с помощта на мошеничества, мръсни машинации, измами и спекулации,порнографска литература и други печатни ***. Наистина ужасен и отвратителен е образа на,, хора,, завладени само от жажда за печалба. Но най- добрият приятел на човека не са само парите.Рано или късно всеки ще отговаря как се е сдобил с материална сигурност и финансова независимост. 1001 са начините да се намери произходът на парите. 284

271

Анонимен

преди 2 години

Твърди се, че са раздадени на близки до обкръжението фирми в нарушение на всички правила на Закона за обществените поръчки", каза Бойко Рашков. ..............................................................Тотална проверка е нужна за доказване на очаквано присвояване след като не е спазен закона за обществените поръчки от ГЕРБ и ако се докаже да бъдат съдени а не само шум по медиите ! Също така Рашков трябва да бъде подложен на сериозна проверка от лицензирани оценители за неговите имоти.

270

Койчо

преди 2 години

Точно така се деиства срещу крадците Рашков.Пандиз и при бай Ставри за герберите

269

О,Шипка-радефф

преди 2 години

рашофф , *** ДА ВИДИШ К"ВО ПРАВИ ПРИЯТЕЛ4ЕТО ТИ владко Ж. МАЙ ТРЕБЕ ДА ПИЕТЕ ПО ЕДНА , ПЪК К"вото САБЯ ПОКАЖЕ !

268

Анонимен

преди 2 години

Само протести срещу Радев и пионките му са решението!

267

Анонимен

преди 2 години

283 Няма как, за не си забелязала, обратната захапка, малките зъби, пелтеченето. Те са му по рождение. Имаш странен вкус.

266

Анонимен

преди 2 години

Състояние на амок, психическа нестабилност и прединсултно разстройство. Придружено с увеличена простата и начален стадий на цироза. Хронично недоспиване, въпреки 50-те спални помещения в имотите му.

265

Българин

преди 2 години

Още малко ще търпим комунистите и мутрите Славуца,Лодкаря,Черепа,Рашков,КРадев,Мая и т.н.

264

Един

преди 2 години

Тоя за два месеца как се угои, евала!

263

О,Шипка-радефф

преди 2 години

ХА , НА МИНЗУХАРА ДА НЕ МУ Е СВЪРШИЛА ПЪРЦУЦАТА ! 4-ти к.м. ТЕ ЗОВЕ !!!

262

Анонимен

преди 2 години

Този наглец Рашков трябва а се скрие в някоя от 12 тоалетни на резиденцията, трябва да го е срам да се покаже навън. Оцапан е до ушите с кал, и никакъв морал.

261

женщина

преди 2 години

Не е китка. Но беше красив мъж за да ми направи впечaтление при полoжение ,че съм била на около 20 и някоя година. Сега вече по ми създава асоциация с Дядо Коледа нещо.

260

Слънчарски

преди 2 години

То уж има Комисия по ревизията на управлението за последните 10 години, но като гледам Рашков сам не се сеща, че подкопава всякакви разследвания с тия си лиготии "тоя ми каза, че оня му казал". И записи за подслушвани опозиционни депутати щеше да показва след изборите, а от следствието казаха, че нямало такива. Хубаво се прави, че върши някаква работа, ама вече това неговото на шизофрения замязва.