37

Анонимен

преди 2 години

в здравна се наливат милиарди и никога не стигат, отделно лъжат пациентите, постоянно просят пари от всеки пациент и винаги не стигат, като бездънна яма е здравеопазването

36

Анонимен

преди 2 години

Аз от 15 години не работя като лекар, но от това което помня ще ви настръхнат косите. При това схемите още се пробваха тогава, а вече са затвърдени. Наивниците да ръкопляскат от балконите и да вярват, че им спасяват животите.

35

до 38

преди 2 години

Никакви лекари не са обидили, тези сами влязоха в оправдателен режим. Уволниха главния отговорник по надписванията.

34

Анонимен

преди 2 години

Подкрепяме ви. Исканията ви са справедливи

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32Имаха 100 причини да го махнат по всякакви други причини.Голяма излагация сътвориха и обидиха лекари, които не заслужаваха това.А Стойчо Кацаров е един некадърник. Тоя пришка не може да излекува.

32

Анонимен

преди 2 години

Ами не точат. Вече са я източили и сега обират по дъното квото е останало...

31

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете, че имате право на точно определени изследвания по точно определена пътека. Ако се окаже, че освен от 1, се е обострило и друго, по правилата лекарите не могат да ви назначат изследването по тази пътека и вие ще трябва да си платите, иначе по сегашния закон извършват престъпление. Ей за това говоря. Вие дори и не знаете че го правеха, за да не се плаща от джоба. И това е грешка на лекарите ви. Защото не са ви го казвали. Но сега ще го разберете. Защото пътеките са идио*тски.

30

Мерседес Мечок

преди 2 години

Браво, долу Фигуранта-юмрук!

29

Анонимен

преди 2 години

Очаквам заради 1% простаци и некадърници, плюещи медиците, скоро да останем и без малкото останали тук лекари и сестри. Вярно, има и калпави лекари (познават се по това, че искат пари под масата). Лесно е да ги разпознаете. Е, врачките после ще ви "лекуват" срещу много пари и с магии!

28

Анонимен

преди 2 години

Такъв цирк и да се излагат така само заради уволнението на един мошеник.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28Няма да вкарат лекарите които са крали в затвора понеже иначе болницата ще остане без лекари.

26

Анонимен

преди 2 години

Не точели касата! Това е виц. Но по-лошо от това, че точат касата, е това че лъжат. И на такива хора си поверяваме живота. Морал-нула.

25

Анонимен

преди 2 години

От опорките на тиквените *** през последните дни разбираме, че те трябва да са имунизирани срещу правосъдието и да крадат на воля, защото били лекари.

24

Анонимен

преди 2 години

Българина като го хванат да кръде не бяга а вика оставете ме да до открада парите от сейфа. Същото е и с Пирогов.

23

Сата НАТО

преди 2 години

след тая изцепки срещу медиците млад и можещ медик няма да остане в тая държава. Аз поне бих се изнесла веднага от тая коч*ина ------/////---- Ти луда ли си, ***? Какви скафсндри, какви 48 часа? Ти наясно ли си, че сичко това беше само театрален реквизит?

22

анонимен

преди 2 години

Никои не трябва да обижда тези ЛЕКАРИ ПРИ 14 % ВАКСИНИРАНИ .

21

Анонимен

преди 2 години

Явно много капинки, малинки и боровинки пишат тука, като се вижда каква любов към лекарската професия. Липсва само тухлата в ръката и чалгата от катуна. Но ще изчакам, до час и това ще се изтропа във форума.

20

Анонимен

преди 2 години

Тези медици солидарни с работодателя си като онези през лятото дето блокираха СофияВсъщност - въпрос на заплащане

19

до 20

преди 2 години

Какво направление в разрез с пътеката бе момче, досега всичките направления, които съм получавал са били конкретни и съм си плащал.

18

Анонимен

преди 2 години

Познайте дали лекар ще ви даде направление за изследване в разраз на пътеката от сега на татък. Ще плащате като луди. Само след 6 месеца народа е на улицата. За да не се извършват нарушения по здравните пътеки, трябва да плащаме, понеже пътеките са ялово направени. Но който не го е разбрал, ще го разбере много скоро.