223

Диана

преди 2 години

До :) Имам всички основания да те нарека "БСПарски ***", но ти дори и това не заслужаваш, слепоко...Сляпо и глухо БСП! Не може една комисия да е компетентна ако е съставена от некомпетентни членове, а вие отхвърлихте възможно най-компетентния човек за всичко, случило се на протестите с презумпцията, че МОЖЕ И да е пристрастен...ха-ха-ха...См.еш.ки! Ще си изсмучете пак някоя от многото ви желани "истини" от пръстите и ще постигнете едно НИЩО, както винаги! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

222

Анонимен

преди 2 години

Съдът трябва са забрани организираната престъпна групировка ГЕРБ!

221

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 197ДПС са абсолютно никой, само да щракнат с пръст службите, нема да ги има :)) Но нали сме "демократична" и цивилизована държава, ще им оставят партията :))

220

Анонимен

преди 2 години

На гербавите депутати да им се забрани да влизат в парламента!

219

:)

преди 2 години

До Диана От 77 години, ***. И баце Ви е част от тях.

218

:)

преди 2 години

До Анонимен Бягайте, де :) Ама и там ще трябва да работите.

217

Анонимен

преди 2 години

Грозна работа. Народният съд няколко десетилетия по-късно. Преди в името на интересите на чужда нагла империя, сега в името на интересите на шепа олигарси - Доган, детето чудо Делянчо, Божков, Маджо и още няколко. Знае ли ***, дето гласува за чалгароида, щото "Слави ще оправи България" с чии реклами се издържа телевизията 7/8? Кой??? е рекламодател на чалгароидната телевизия? Кой???Кой??? Кой???

216

Диана

преди 2 години

До Анонимен237 Положението в страната е много лошо не от 12 г. а от 32 години! - иначе нямаше да бягат толкова хора от България...Не бъдете непочтенни - нищо няма да се подобри ако пуснеш лисицата отново в кокошкарника! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА ЗАЕДНО С ЦЯЛОТО ИМ ЗАДКУЛИСИЕ!

215

:)

преди 2 години

До Диана Гербав ***, нали затова се правят тези комисии - за да придобием доказателствата. И сега ги има, ние нямаме достъп до тях. Всичко ще се докаже, нали затова врякате - да няма разследване. Защото започне ли - всичко ще лъсне. Не е крал, само давал ОП на приятели без търгове и те му се отблагодарявали :)

214

Анонимен

преди 2 години

От няколко месеца насам хората масово се страхуват за работните си места и обмислят да избягат в чужбина.

213

:)

преди 2 години

До Надблюдател За Вашия надник се грижете. Че скоро ще пресъхне източникът :)

212

Анонимен

преди 2 години

Уф като я видя тая се Възгнусявам !

211

Диана

преди 2 години

До :) За хора, които не вярват на очите си, а на въображението и желанията си, това може да е всяко място по Земята...Но работи Истината и изхождайки от това положение, нямаш никакви доказателства за кражби в ГЕРБ! Може би Бойко е правил някакви компромиси с някои среди от обществото, но това е било не с цел лична облага, а решаване на по-важни държавни проблеми...А може би и да няма нищо такова - отговорността променя хората!

210

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов като не е вече министър-председател, защо ходи с охрана и кой плаща?

209

Анонимен

преди 2 години

Положението в България е много лошо. За 12 години герб сътвориха доста злини. Като се изключи София в страната се шири голяма беднотия и мизерия. След 12 г управление, държавата трябваше са бъде много по - напред. Безбожна скъпотия, малки доходи. Обикновено 600/700лв заплата за тежък труд, ако вземе човек 1000 лв си е направо патрон. Единствено в държавният сектор (полиция, армия, учители) заплатите са малко по - високи. Инфраструктурата е в плачевно състояние, неподдържано и рушящо е навсякъде.

208

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта всекидневно погазва конституцията, па тия взимат пример. Тия главаннаци ще счупят държавата.

207

Анонимен

преди 2 години

228 ИТН няма мнозинство в парламента и ще трябва да търси подкрепа от ДПС, БСП, или ГЕРБ. При гласуването за шеф на парламента, се видя, от кого Слави иска подкрепа, от Слави е зависим от ДПС.Ясно, като бял ден.

206

Анонимен

преди 2 години

Победата на ИТН е връх на 12 годишното ни европейско развитие!

205

Атанасов

преди 2 години

Адашке, чека ви/не всички разбира се/затвор <3

204

Анонимен

преди 2 години

На Бойко Борисов работният му ден като премиер минаваше по следния график:Дообяд лови руски шпиони, а следобяд се отчита в руското посолство колко е наловил и си пие кафето с руската посланичка, Елеонора Митрофанова.