198

Анонимен

преди 2 години

както е тръгнало - пак ще стоим комунизъм.

197

Гешев?

преди 2 години

Бил подгонил престъпниците..... Я ми изредете няколко имена с ефективни присъди?? Само прах в очите на хората! Някакви разследвания, обвинения и накрая нищо! Ходят ви хората с 15 висящи дела, грабят, бият и убиват, а вие искате политици в затвора! Парата на прави играта уважаеми, а Бай Бончо от село го дърпат за 2кубика дърва нищо, че му разбили къщата няколко пъти

196

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се постигне каквото и да било в съдебната система, докато там виси някакъв *** с едничката цел да пази едните мафиоти от другите. Просто няма начин. съвсем отделна тема е, че то зи *** няма и компетентността да е на този пост, но пък то се видя, че и юристите в този ВСС са гола вода и кал по гърба, не могат две изречения да сглобят, изкукали лелки и чичковци, ковидясали плесени.

195

гешевтроле,

преди 2 години

До АнонименАко можеше, сигурно щяха да Ви блокират :)

194

гешевтроле,

преди 2 години

До Анонименбожков на два пъти дава информация, вие си мълчите, а мълчанието е знак на съгласие :)

193

Анонимен

преди 2 години

Прокурора не е шоу изпълнител че да търси одобрението на този и онзи. Прокурора е обвинител. Ако спонсорите на БСП са невинни съда ще ги оправдае с решение. Всеки които се чувства гузен не може и не трябва да ръководи бунтове и метежи срещу защитника на държавата.

192

ПроСоТо

преди 2 години

"УКРИВАТЕЛСТВО"......Милиционера заедно с Цацата КРИЯТ списъка с неподалите декларации висши държавни СИНЕКУРИ...Много е възможно в него да има имена И от ВСС..За това Каскетя е спокоен че ще му се размине въпреки,че е започнал да гледа доста напрегнато...УКРИВАТЕЛСТВО!!!!!...Но всяко голямо дело започва с една малка крачка...Е,това е първата..

191

Анонимен

преди 2 години

Абе тука ми прави ужасно впечатление ,че *** на издръжка от НПО обиждат на *** другите участници във форума.Няма ли начин редакцията да деактивира троловете на ДБ и НПО,освен ако не са в комбина.

190

Анонимен

преди 2 години

О, Меринджей..., хайде, обратно там, откъдето си се пръкнал! И се радвай ако ти се размине без "раиран костюм"

189

Анонимен

преди 2 години

До каза тролът, "До пена на когото гешев плаща с парите на престъпниците, които на свой ред присвои. Какво стана с колекцията на божков? Добре ли се продава на черно?" Що, какво стана? Я дай инфо откъде можем да си купим нещо от нея? Или пак фалшиви новини разпространявани от червената Държавна сигурност с говорител Рашков?

188

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че спамят, знаеш ли какви заплатки вземат без да работят, пък и далаверката върви.

187

каза тролът,

преди 2 години

До пена на когото гешев плаща с парите на престъпниците, които на свой ред присвои. Какво стана с колекцията на божков? Добре ли се продава на черно?

186

Анонимен

преди 2 години

Шрек е последна опора на Баци, Цаци и Дебелян. Падне ли, ще има бързо изнасяне към някоя африканска или латиноамериканска държава. Обаче милиардите няма, как да харчат - пуст Магнитски. Само ако са изнасяли в чували за Дубай кеш, но и това е опасно, за кеша режат и глави, особено свински...

185

Странно чувство

преди 2 години

Имам усещането, че чиновниците от прокуратурата спамят в подкрепа на Гешев...

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193 "Повече от това няма на къде да се компрометира този ВСС.Гешев и мутрата живеят в паралелна реалност.Но не тази на българските граждани." Ахахахахахахаааа. Реалността на Черепа, Бобокови, Галевата, Доган, Решетников и Спецов ли е "реалността на българските граждани"? Защото с тези хора си има работа Гешев.

183

пена

преди 2 години

Браво на Гешев. Да се знае, че кресльовците срещу него нито са много, нито са прави! И много от тях са *** на престъпниците, които той подгони!

182

Анонимен

преди 2 години

Ти си,политически избор,на партия ГЕРБ другарю Гешев! Ти си лоялен към тази партия и ръководителят и! Ето защо,просто е Неморално да си още на този пост! Подай си оставката незабавно!

181

До 192

преди 2 години

Всички трр...олл..ове като теб използвате сходни никове като...исъината...патриоот...българин...Жаалки сте.

180

Анонимен

преди 2 години

България не ме обича, а аз съм еггати и пиича.

179

Анонимен

преди 2 години

Повече от това няма на къде да се компрометира този ВСС.Гешев и мутрата живеят в паралелна реалност.Но не тази на българските граждани.