125

Гневен

преди 2 години

Нешка да не дава акъли и да не плюе народа ни! Преди време нали беше се включила при Барековците и говореше,че ако се издънят лично ще ги "хване за яката"и ще ги изхвърли,но не видяхме никой изхвърлен! Мук бил добър политик,не трябвало да се връща"неолиберализма",а програмата на този е от наръчниците на ултралибералните писания.Когато народът ни ръкопляскаше на момичетета, тя тънеше от щастие,но сега решила,че не сме народ! Да си гледа бухалките и да не се занимава с неща,за които няма капацитет

124

Елдорадо

преди 2 години

Защо ме изтрихте БЕ ***... приключих с тоя сайт...!!!

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128Образованието може да го получи всеки, въпроса е, дали си човешко същество а не някакъв при мат :)))

122

Анонимен

преди 2 години

То в тая държава кой не разбира от политика вече. Пожарникари сценаристи спортисти най много таксиджиите знаят как да оправят държавата

121

Хан Тервел

преди 2 години

Нешке вие циркаджийте от шоубизнеса не се изказвайте за управлението на държавата.Това не ти е съчение с топка и лента!

120

Все повече

преди 2 години

се убеждавам, че Слафчо ще научи некои неща по трудния начин

119

Бонго Бонго

преди 2 години

До 110Шефе, Странджата си е Странджа и той си има своята идентичност, ти да си видял да псувам някой???)))не че не заслужава Радев.Аз цепя дърва, ако прочетеш нещо за дървата, значи много съм набрал на Радев.А това, че съвпадат мненията ни е чудесно. Но и тия които са против пак е чудесно, така изпъквам аз като много културен))) ха ха ха

118

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Нешка Робева е много добър треньор - специалист по това с което се занимава. Такива са и 90% от българите. Като цяло в България има само една реално НЕКАДЪРНА прослойка - политиците.

117

Анонимен

преди 2 години

Политиците разделиха хората.Едни са били доволни от живота си в миналото, други са доволни в момента. Нормално е. Но едно не е нормално да позволяваме корупция, ниско ниво на образование, неуредици в здравеопазването и виждаме резултата. Хубаво е, че вече има възможност за малък и среден бизнес, но отново никой не му помага, а точно обратно. Големите фирми с гръб и помощ от банки, унищожават малките. Затова не харесвам партиите. Избира ги уж народа, а накрая.....Затова харесвам отделни личности!

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115Целта му беше да влезе в парламента (да си спаси кабеларката), не е очаквал че толкова хора ще гласуват за него :) Ако осъзнава че не става за политиката, би требвало да не лъже простолюдието с "конкурси" за политици, ама отде толкова акъл при него :)) Да си пее за червеното ферари и за едната женичка с бронзов тен до всеки челяк, кво се занимава с космонавти :))))

115

Анонимен

преди 2 години

20 ГОДИНИ НАРОДНО ШОУ, ТОЧНО СЛАВИ ПОЗНАВА НАРОДА...

114

Анонимен

преди 2 години

Дая нагълта парите на Цветан Василев и тогава лъжеше всички, че Барека е човек на който трябва да се вярва :). Тая няма достоинство и се продава на пазара.

113

Анонимен

преди 2 години

НАЙ-ДОБРЕ ДА СИ ВНЕСЕМ ПОЛИТИЦИ КАКТО ВНАСЯМЕ И ДРУГИ ДОБРИ НЕЩА И ДА СИ РЕШИМ ПРОБЛЕМА.

112

Анонимен

преди 2 години

Няма, как държава с толкова опростачено население да се надява на просперитет и благоденствие.

111

Анонимен

преди 2 години

България от акълите на червени бабички и отрочета на ДС стигна дъното не заради други..

110

Помнещ

преди 2 години

На Нешка не можете да и стъпите на малкото пръстче на постженията и за всичко, което е направила в спорта. Името и ще остане в история на Художествената гимнастика, Няма значение дали по убеждения е зелена, червена или пембена! Обидите и плювните ви няма да се отразят на световната и слава и на това че успя да прослави България. Да е жива и здрава! Научете се да уважавате мнението на хората, а не да се държите като неандерталци!

109

Анонимен

преди 2 години

Къв народ, той Дългия вече и физиономията си не може да познае...

108

Бонго Бонго

преди 2 години

Може ли пример да бъде Божков с 4 убийства дето знаем..изнасилвания стотици, колко бой са изяли мъжете на жертвите от неговите маймуни. Това нормално ли е??? За Радев е. Ето затова говорим. Само бой в динята му и това е..ек ей..

107

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩО БОЙКО ИМАШЕ ЛИ НАМЕРЕНИЕ ДА УПРАВЛЯВА? 10 ГОДИНИ НАСАМ-НАТАМ И САМО ПИАР

106

Лойко

преди 2 години

Тя Нешка Робева много го познава народа и затова подкрепяше Бареков.