13

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Разбира се,че има притеснения,които са основателни. Не е като да има Държава в България. В Царство България и Живково време децата бяха защитени.Сега ,според психопатите от еврейската фашистка организация "Шалом" и еврейската фашистка ционистка секта "Свидетели на Йехова, българските деца трябва да бъдат изнасилваи,омъжвани и женени за ***,турци,арменци,дуревци,джигити...Няма Българска полиция.Има еничари,турци,които не си върнаха турските имена,циranu.Кой пази децата от перверзни семити?Нико

12

Анонимен

преди 2 години

Кой ги плаща тези "безплатни" почивки и в чии хотели ще почиват? Ако е държавата е редно да са в държавни почивни станции.

11

Т.Шак

преди 2 години

Ами министерството защо не е осигурило пари за командировъчни на учителите. Хубава идея, ама логистиката половинчата. Някой в министерството пак не е дообмислил нещата

10

Анонимен

преди 2 години

БХК да си ги наглеждат.

9

До 1 Реалист

преди 2 години

Тази програма не е на служебното правителство, глупав ***, тя е на м-р Вълчев. Като ти плащат за тролене, поне провери как стоят нещата, които се опитваш да коментираш.

8

Койчо

преди 2 години

Програмата е да се откраднат едни пари.Само герберите са царе за това

7

Барато

преди 2 години

*** те пак са на далавера.

6

Пурко

преди 2 години

И пак *** са на далавера.

5

Анонимен

преди 2 години

До РеалистПрограмата е готина, но е пред провал защото учителите са ни мързеливи.Те са свикнали да имат 3 месечен платен отпуск по време на лятната ваканция.А ако се съгласят да отидат с децата, ще трябва да бачкат, вместо да лежат.

4

Анонимен

преди 2 години

Разбираемо е да се отказват. Кой нормален учител ще се нагърби с денонощното наглеждане на деца от "многодетни семейства"?!

3

Анонимен

преди 2 години

Естествено. Дрогирани и пияни, ще се изподавят в морето, или рускините ще им залепят СПИН (Русия бидейки най-спинозната държава извън Африка).

2

Анонимен

преди 2 години

Щото има дискриминация на деца. Евала на учителите. *** програма.

1

Реалист

преди 2 години

Казвах ли ви, че тази програма е глупава и ще бъде провал. Защото има много недомислици, коварни и нечестни елементи и е закъсняла. Поредната издънка на служебното правителство на фигуранта. Но няма да се шуми за това, нали?