217

Анонимен

преди 2 години

"Бившият премиер пристигна заедно с адвоката си Менко Менков."................................................................................................................................Само да вметна, че това е адвокатът на мафията. Същият адвокат измъкна братя Галеви от ареста преди да избягат, същият защитаваше и Цветанов по делото за шестте "не"-та.

216

Анонимен

преди 2 години

Тулупа е жалък индивид,достоен за съжаление.

215

Анонимен

преди 2 години

По колко е плащал за присъствие и аплодисментите отделно ли се заплащат? Днес е работен дне, така че да питам ли тези какво "работят"?

214

Анонимен

преди 2 години

Победа за ГЕРБ и Борисов, на следващите избори. След поредната комунистическа истерия на мракобесната ДС и руския човек Радев, след клоунадата на ИТН, гласовете за ГЕРБ ще се увеличат.

213

това с кроса кърти

преди 2 години

Бойко Борисов - ББ - Българският Бандера. Всичко да се прекръсти. Нов възродителен процес. Тиква на Биква, Пипон на Бопон и теке нататикъ и текъ нататикъ до Кратуна Биквуна, на Биков да му се възстаанови правото Биков на Тиквов. Ало Ваньо, Мише, видяхтели какво стана.

212

Анонимен

преди 2 години

А не ти ли е обидно да търпиш Пламен Узунов да взема и да носи пликове пълни с пари в президентството постед бял ден?

211

Долу Радев!

преди 2 години

Трябва да се блокират ключови кръстовища в София, да се блокират магистралите и пътните възли.Това е начина да се отървем от диктатора Румен Радев и неговите патерици от новите партии!

210

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е национален герой на България. Целият народ ше се вдигне в негова защита!

209

Анонимeн

преди 2 години

Цитирам филма "Белите не могат да скачат" : " И кучия ***, по някога го огрява"

208

Павел

преди 2 години

20 изкуфяли бабички предвождани от павиана Стъки-Цвъки

207

Кънчо

преди 2 години

Абе хора я се успокойте малко..жалба имало, нз си кво имало...истината е че нищо няма и затова и са го освободили. Пълнят ви главите с пропаганди за неща, за които няма грам доказателства и народа вярва. На принципа на "лов на вещици". Ако има безпорни доказателства..да си бере гайлето, ако няма тия дето клеветят и на тях трябва да им се потърси отговорност. Просто ББ трябва да се очерни възможно най много, за да може радевите мераци за власт да се осъществят...това е

206

Сплескан натовец

преди 2 години

Аз имам тениски на Че Гевара и на които пише FUk NATO и си ги нося гордо ,дае комплименти получавам от хората по улиците !НО какъв за Бога трябва да си за да си сложиш тениска на тиквата и да се покажеш на публично място с нея да те видят колко ти е акъла .....ужас само като ги гледам тия ме хваща срам дистанционно!

205

SS

преди 2 години

не можах да разбера защо хората на милионера-перач Стъки крещяха "оставка".. (??)Нали тоа буда-браселонски вече го изхвърлихме? Сега остава само да се дезинфекцира, т.е., изчегърта... МУТРИ ВЪН ! ГЕРБ е ПОЗОР за България !

204

РАДЕВ, НЕ СЕ КРИЙ..!

преди 2 години

ТИ СИ..!!!.... ТИ СИ, КОЙТО ЧЕГЪРТАШ И РАЗРУШАВАШ БЪЛГАРИЯ....... ЗА КОЙ РАЗЧИСТВАШ ТЕРИТОРИЯТА, IZRODEN ЧОРАП.....??

203

Анонимен

преди 2 години

Нека тези събрали се хора блокират кръстовища в София, както са така!

202

Анонимен

преди 2 години

Хмммм??? Колко ПРО..... , а не Платена публика има!!!

201

Слави момина сълза?

преди 2 години

Българите не са бедни, особено в световен мащаб. Е, не сме и няма да бъдем скоро Германия, но сме завистливи. Показаха ни две съмнителни снимки и повечето от завист и злоба се отрекоха от Бойко и гласуваха на хаос, само да са контра. От фараона насам, всеки сложен до кацата с меда се изкушава. Саркози, Нетаняху, та нашите ли? Новите се скараха на втория ден, че нямало място за всички на софрата. Така, че единственото работещо решение засега е Бойко. Другото са приказки от 1001 нощ за Космоси.

200

Анонимен

преди 2 години

Браво! Това е правилната посока. Закона е за всички. И който не го спазва си понася последствията, дори и ББ.

199

Анонимен

преди 2 години

Средно статистическа 120кг фенка на Бойко.

198

НА БЯЛ КОН.. БОЙКО!!

преди 2 години

ВСЕКИ ПЛЮЕ ПО ЛЕКАРИТЕ....... ДО МОМЕНТА КОГАТО ТРЯБВА ДА ГО ОПЕРИРАТ.. СПЕШНО.!! ........ ТОГАВА ВЕЧЕ ЛИЖАТ ПОДМЕТКИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ...............................БОЙКО/ГЕРБ /СДС ЩЕ ГИ ТЪРСИТЕ СЛЕД 2 МЕСЕЦА........ СПЕШНО..!!