51

Правителството му

преди 2 години

Това не "му" е правителството, Слави не може да състави никакво правителство. Правителството му е съставено от посолството. Вижтге кои са министрите на образованието и на здравеопазването. САЩ имат цялата политическа и икономическа власт в България, това което трябва да довършат е окончателно да променят съзнанито и да опростачат народа.

50

Анонимен

преди 2 години

Каткто и да се опитвате да го изкарате грозен, пак е по убав от банкянския.

49

Анонимен

преди 2 години

Каквито и да ги сменяте и избирате - България винаги ще бъде бедна мизерстваща държавичка която скоро ще изчезне. За просперитет се иска икономика, а за икономика се искат технологии, а за технологии - стотици милиарди или да ни дадат технологии. Но никой няма да ни даде милиардите или технологиите, както не ги дават на никой от изчочна Европа, ще подхвърлят пари за асфалт и спортни зали по селата, а България ще им купува стоките и ще им слугува.

48

Анонимен

преди 2 години

Правителството му и условията му са единствения ход да излезе "сух от водата". Няма никакви намерения да управлява държава, която потъва стремително благодарение на пpocтия народ, който гласува срещу ГЕРБ и демокрацията...

47

Анонимен

преди 2 години

Гледайте американски филми и турски сериали.

46

Анонимен

преди 2 години

Слави сам да се беше кандидатирал за министър - председател, щеше да обере много по-малко негативи, отколкото с това правителство което предложи! Или го е страх да поеме отговорност, или някой друг му дърпа конците! Какви космоси, какви простотии, хората едва връзват двата края!

45

Анонимен

преди 2 години

СлаФчо приключи с политиката.

44

Анонимен

преди 2 години

Плюха Борисов за магистралите и джипката и сега приоритета на Славуна бил ... магистралите ХАХАХАХАХХА ХАХАХАХАХХА Пълна боза.... и слабост ...

43

Анонимен

преди 2 години

Алоууу, чегъртащите, на вас ви подхвърлят една думичка и като мало.умни започвате да я повтаряте по цял ден. Подхвърлят ви едни лъжи и ви манипулират и вие вярвате. А, никой от вас не видя пътя, който България извървя през последните години и започна да прилича на западна държава. Ей за това, необразованите не трябва да гласуват. Съжалявам, но не искам такива да решават бъдещето ми! Резултатите са налице.

42

Нормално

преди 2 години

След 30 години американизация и опростачване на населението това е резултата - Слави, господин Трифинов. Впрочем този кабинет е реден от Мустафа още когато привика натовеца Радев да го "съветва".

41

Анонимен

преди 2 години

Откакто Фигуранта е в изпълненителната власт ми увеличиха заплатата 3 пъти с по 3 лева. Много съм доволен..

40

Анонимен

преди 2 години

Абе чичи Боц е съвсем закъсал. Аз гласувах за ДБ и искам да емигрирам на курилските острови и да имам свободна виза за япония. Да!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Странно къде изчезнаха : бедността,смъртността,демогравския срив,оптимизация на институции и администрация,ефективността на полицията,образованието и НЗОК" - Бесдността и демографската криза никога няма да изчезнат колкото и да се оптимирате. Никой не иска България в ЕС, приеха ни под натиска на САЩ - да си разполагат военните бази срещу Русия, както сега приемат Македония. Българите винаги ще бъдат слугите от задния двор, на никой не му трябват богати слуги, освен това и на запад е криза.

38

Анонимен

преди 2 години

Всяко ново правителство ще е в пъти по-добър вариант за България от служебния кабинет на Фигуранта... Факт...

37

Случаен

преди 2 години

ИТН достигна логичния си край. Инфалтилните приоритети ще отрезвят гласувалите за тях. Дори да бяха предложили читави хора не би им се получило по такъв отблъскващ начин.

36

да ама не

преди 2 години

Става въпрос за един фашизоиден тип който съзнателно опростачи цяло поколение .Сега иска да постави държавната банка която движи бюджета ина страната в частни -разбирай руски ръце.Крайно време Рашков да го привика.той извърши диверсия като разпространи фалшиви твърдаения за авария в атомната ни централа като крайната цел беше затваряне на ядрен реактор и поставяне на Балгария в енергийна зависимост , както и плаощане след време на няколко милиарда за нов ядрен самовар

35

До 34

преди 2 години

Ами ако служебното правителство остане за постоянно то трябва да, се разпускат тия партий и край с тях явно това е целта на Слави това е ставало веднъж през 36 година по времето на цар Борис когато е изгонил партий те от народното събрание

34

Анонимен

преди 2 години

Странно къде изчезнаха : бедността,смъртността,демогравския срив,оптимизация на институции и администрация,ефективността на полицията,образованието и НЗОК.Тези проблеми бяха основното оръжие на протеста ,а изведнаж не ги виждаме в преоритетите на новите !!До вчера грачеха,че най-сме бедни в ЕС,днес вече мислим за Космоса и НАСА !ГУД ДЖООБ !!!

33

Българин

преди 2 години

Сегашното правителство работи добре, да мен ми вдигнаха заплатата три пъти, по добре да остане сегашното служебно правителство да вдига заплатите.

32

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно нищо не е постигнал. Просто се измъква по единствено възможния начин. Кабинета му е прах в очите на ба'лъците, които гласуваха за него.