195

Анонимен

преди 2 години

Ако не започнат да отнемат гражданските права на шамандурестите, докато не са си направили ваксина, няма да се оправим.

194

Бай Пешо

преди 2 години

Не споменават преболедувалите, защото те не носят пари. Докато ваксината носи. Не разбрахте ли, че всичко се прави за пари прикрито зад благородната идея че е за здравето на хората. Ама здравето на хората, трябва да напълни нечии банкови сметки.

193

Анонимен

преди 2 години

аз се ваксинирах и ми дадоха 5к сега разпускам на морето, антиваксърите нека гърбят

192

Анонимен

преди 2 години

Че аз да не съм ваксиниран, че да не мога сам да изкарам пари за море?

191

анонимен

преди 2 години

Докато се нумуват, ще дойде август и заедно с него следващата вълна! Дайте на ваксинираните по 50 лева, за да си купят нещо, а тези дето ходят на почивки, не са им нужни тези ваучери!

190

Анонимен

преди 2 години

Ми крайно време беше да почнат и да плащат по нещо на опитните мишки, решили да им участват в експериментите. То така, без никакви пари, няма шарани да наловят. Свършиха най-глупавите. Трябва на кукичката и някаква стръв да се сложи.

189

Мария

преди 2 години

Тези ваучери наистина изглеждат като подкуп. Боже, докъде може да падне човек ?! Що за низост? Гнусно е ! Спрете се и хубавичко се огледайте в огледалата и в околните. Замислете се колко струвате и дали няма да се срамувате един ден от постъпките си. Замислете се как ще изглеждате в очите на децата си и как ще обяснявате поведението си в тази ситация.

188

анонимен

преди 2 години

Аз съм ваксинирана, но няма да ходя на почивка, защото нямам пари! И много такива са като мен! Много сте умни, министъро,тези ваучери пак да отидат при хотелиерите и ресторантьорите, а не при отделния човек с МРЗ или минимална пенсия!

187

Анонимен

преди 2 години

Ало,министърчето,дай данни за това колко от ваксинираните имат антитела!!!Защо ако си преболедувал не ми признаваш тест за антитела,но признаваш сертификат без данни за антитела. Тогава излиза че не ви е зор хората да са предпазени,номерът е да имаме сертификат и вие напрактика се борите с имунната система на човека, а не с някакъв вирус. Това се налага като извод от всичко което измисляте напоследък.

186

Бай Пешо

преди 2 години

Вчера пробвахте да принудите родителите да се вакснат със заплаха, че децата няма да ги пуснат на градина. Видяха отпор в коментарите, днес пробват с бонуси.....утре какво ли ще бъде? Имам лекото усещане, че всичко се бута натам хората да се ваксинират, без значение дали са изкарали вируса, или не. Което вече супер мирише, и здравия разум подсказва че има нещо гнило зад плана с ваксините. А в Израел, понеже са овце и се подчиняват мина. Тука обаче не....*** за щастие е вълк единак!

185

Анонимен

преди 2 години

До мамин сладък "А в Австрия и повечето европейски държави си джиткам свободно с тест за антитела (все оше 8 месеца след като съм го изкарал имам много, много антитела - значи не изчезват)" Естествено, че не изчезват, но това няма нищо общо. Пробвай се да си извадиш ваксинационен с паспорт с тоя тест (освен ако не е във връзка с прекарано официално заболяването) и да видим докъде ще го докараш. :))

184

Бай Пешо

преди 2 години

Алоо, миниситеро, откъде ще вземете парите за да ги дадете като бонус? От една страна давате пари за ваксини, сега ще давате пари за ваксиниране? От бюджета ли? Аз не искам от моите пари да се раздават и затова. А може би, знаеш че шефа ще ти дърпа ушичките, ако не изразходваш ваксините.... И затова са тези напъни. А и това с ваксините, вече взе много да мирише. Да не се окаже, че разни фондации ви плащат да вакснете хората. Схемата с ваксините е същата като при ГРОБ 2/3. Аре у лево

183

мамин сладък

преди 2 години

До 186Може и така да е. Затова в БГ не призанват хората с антитела, а натискат всичко живо под ножа (ваксината де). А в Австрия и повечето европейски държави си джиткам свободно с тест за антитела (все оше 8 месеца след като съм го изкарал имам много, много антитела - значи не изчезват) и никой не те насилва да се васинираш

182

Анонимен

преди 2 години

да няма да е задължителна, ама реално живота ти ще бъде смачкан ако не си ваксиниран

181

Анонимен

преди 2 години

Ами безплатен обяд няма. Ваучерите ще вървят с вакса с изтекъл срок.

180

Анонимен

преди 2 години

после ще раздавате ли безплатни ковчези ?

179

Анонимен

преди 2 години

Тия дни напъна да се боднеш се втвърди, това случайно да има нещо общо с факта, че на определи партиди им изтича срока на годност?А дано не сте толкова гадни и да почнете да слагате на хората развалени ваксини.

178

Аз като ловя риба

преди 2 години

Закачам червейче на кукичката ....

177

Анонимен

преди 2 години

Я министЕрот да обясни от къде ще вземат тия пари за ваучерите,че ми стана интересно?А това е ли купуване на ваксинирани и как се различава от купуването на гласове?

176

гогич

преди 2 години

От къде на къде наши пари от данъци и осигуровки да се дават на вакснирани??? Не стига, че кпиха ваксините, ами и пари да им дават, а от същите тези наши пари да не може да се лекуваш, ако не си ваксиниран??? Я този туристически борд да си събере ари от собствениците на хотелите и да ги раздава на който иска. Не може с общи пари да има такава дискриминация