291

Димо

преди 2 години

Референдум за излизане от ЕС и... влизане в Россия нали така.Жалка история...

290

Анонимен

преди 2 години

Реверендум за излизане от ЕС.

289

Митко

преди 2 години

***?

288

Димо

преди 2 години

Смешници. Винаги ще сте прецаквани от шумадийци и гърци. Две войни загубихте и не ви увряха ганчовските глави.Овразата ражда омраза. Вие плюйте македонците а сърболяците ги коткат.

287

Чиро Ферара

преди 2 години

Ха ха ха!България имала велика история??!Ха ха ха!Държава,която в 60%от основаването си НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА.Ха ха!От 1340 г. повече от 700 г.сте били част от Империи-Изт.римска,Османска и Съветска,бре!А за вас великия ви поет П.Р.Славейков пише следното -"Не сте народ а ммърша,туй ще да кажа и с туй ще свърша!НАРОД ЗА ДРУГО НЕДОСТОЕН,ОСВЕН ЗА МЪКИ,БОЛКИ и ТЕГЛА".И тази пародия на Държава прави "сечено" на цяла Европа и дори на САЩ,бре!Но няма да бъде тяхната!Не и пак не!!!

286

Анонимен

преди 2 години

Ей, глупава лелке! Запомни, че Българската история и език не се предават и продават. 5 века робство не сме предали езика, вярата и народа си. Няма да го направим и сега. Няма да клекнем пред нито един брюкселски чиновник и селска тетка, която дрънка нагли приказки. Такива като тебе ще отекат в канала на историята и ще бъдат забравени. Но БЪЛГАРИЯ е държава на 14 века, уеее, ейййй! Това да не ти е измислената държава Словения, без история, без идентичност, без собствена култура и традиции.

285

ера

преди 2 години

една новоизлюпена държава без история Словения и член на ЕС подкрепя друга новоизлюпена дъражава без история кандидат за ЕС, като погазва историята и културата на съюзника си в ЕС, България. Малко са държавите, които могат да ни разберат, а от иторическа гледна точка пък последните не ни обичат много.

284

Анонимен

преди 2 години

На евродепутатите априори им се плаща за да са ***.

283

Анонимен

преди 2 години

До Димо Никой не пътува натам, защото българите са обиждани и псувани.

282

aa1830

преди 2 години

Какооо, ако теб те наричат фригидна *** сънародничките ти , а премиера на Сев. Македония казва директно че има основание да покаже среден пръст на държавата ви друга песен ще пееш. Не се бъркайте там където не ви в работа,зимайте си югославските рушвети и трайте.

281

Korean soup

преди 2 години

Още едно, поредно доказателство, че сред евродепутатите има доста случайни хора. Без познания по въпросите, които коментират, без образование, което се изисква за работата, която вършат, без опит, за да бъдат политици, без чувство за отговорност, понеже са там за малко и без умереност, за да бъдат дипломати. Просто някакви хора, които идват, получават известно време по 16 000 евро заплата и си отиват. Поне повечето не нанасят някакви трайни щети, като таз мома, която се е взела на сериозно.

280

Анонимен

преди 2 години

Словения е квазидържава създадена 1991г. Тази не-щаст-ница не знае какво е да имаш хилядолетна история.

279

Анонимен

преди 2 години

До Димо Нищо не може да се построи, защото стига до границата и натам няма нищо.

278

Димо

преди 2 години

Истината е че това вето налива вода в Сръбската и руската мелница. Вместо да построим инфраструктура с тях, икономически връзки и след 3 годинив ЕС щяха сами да се интегрират с България. Сега ги хвърляме в ръцете на Сърбия и Мужиците.И кой е радетел за това? Нека позная проруский агент Иван.

277

Анонимен

преди 2 години

Ние имаме общо минало и няма как да продължим заедно, ако си крадем и фалшифицираме историята. ЕС е само исторически период, който не може и не бива да обезличава хилядолетното ни минало. Без уважение към историческата истина няма бъдещ мир.

276

328

преди 2 години

2 милиона са с двойни паспорти, турски или ЕС или САЩ и така българите в бг остават по-малко от 2 милиона.

275

Анонимен

преди 2 години

Продажници!

274

Анонимен

преди 2 години

Няма егоизъм от страна на България. Ей, хубавице, нека ти го обясня, за да вденеш. Ако дойда у вас и кажа, че телевизорът ти и компютърът ти са мои и си ги взема и ако ти реагираш и кажеш: "Не, не са твои, те са си мои." Kой е егоистът тука? България само си брани историята и езика и ще бъди сигурна. Ще го правим до край, защото сме прави. Никой няма право да краде българска история! Запомни го добре. Да, Словения е държава без история и ти е трудно да ме разбереш. Но България има велика история

273

Анонимен

преди 2 години

Няма Словенка която да иска да се занимава с твоя по простата причина ,че не те приемат за човек на който трябва да се обърша внимание.

272

Реалист

преди 2 години

И приятелите на България,колкото и малко да са те,ни казват,че исканията ни са максималистични. А,аз ще добавя....ветото ни ползва единствено Сърбия и Русия.Българският "елит" винаги е предпочитал Русия пред България. И затова ще страдаме. Вече сме в международна изолация. И македонците пак не ни обичат....странно?!