27

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на служебното правителство: в едно прекрасно утро да изчезне народа, а да остане само бюджета.

26

Анонимен

преди 2 години

А фамилията на другарката Май Манолова не е ли членувала в Тошковото БКП??? А Тошко адаша от Има Такъв Хобот не е ли с БКП родтвени връзки??:))))))))

25

за бесене си

преди 2 години

вече почнаха протестите срещу бандита радефф и партньорите му нинова и слави трифонов. с шутове ще ви изкарат хората, още дигайте цените вашта кожа изродска

24

Анонимен

преди 2 години

Спецов продал фалиралата си фирма на сламено лице за 500 лв.Лицето е изчезнало.ГЕРБ питат убиха ли го? Мм?

23

Анонимен

преди 2 години

Фамилията на другарката Нинова не е ли членувала в Тошковото БКП??? Костов не е ли бил близко до самия Тошко през далечната 1979 година??? Бойко, Тошковия охранител, не е ли членувал в БКП-то?? :)))))))))))))))))))) Да спирам ли?:)))))))))

22

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство се справя-да.. Справя се с отвращението на хората от политиците. Спецов продал фалиралата си фирма на сламено лице за 500 лв.Лицето е изчезнало.ГЕРБ питат убиха и го. Асен Василев фалирал собствената си компания Everbread с почти 9 милиона британски лири задължения. Рашков имотният крал на България изчагъркал 19 имота и при това за милиони само от скромната си държавна заплата. Така се справя, че бетонира Борисов. Ялови политици са. Нищо не става от тях.Алчни и лъжливи.

21

Анонимен

преди 2 години

справясе отли4но цените ве4е са два пъти по високи наслагаха свои хора навсякъде , подготвят грандиозни фалшиви избори абе вси4ко което са нау4или от техните комунисти4ески у4ители . милионите за хемус ве4е ги присвоиха , идват ред на парите за пенсии и заплати . мамини андрешковци справят се отли4но , да са живи и здрави

20

Народа

преди 2 години

Цената на тока

19

Анонимен

преди 2 години

До Агент Гибс 17.....Най - големият принос на това правителство е , че изкарва на яве кражбите на Тиквеникът и свитата му от башибозуци! ......Множко си наивен бре чиляк! Изкарва ама няма арести, присъди - БКП на БКП око не вади а само плакне очи на български слепци и нетрезво мислещи.:))))))) ...Да си чул или видял български депутат да гние в дранголник??:))))) Няма скоро и да видиш!:))))))))))))))))

18

митница касичка

преди 2 години

абе зелен чорапогащник , нали изпълнява твоите нареждания , смее ли да не се справя . въпреки че освен уволнения и назначения друго не са направили .

17

Анонимен

преди 2 години

Рашков с 19-те имота не е ли членувал в Тошковото БКП на младини??? :)))))))))))) ...А Янев???:)))))

16

Анонимен

преди 2 години

А купени протестъри може, нали? Божков си каза сам, че той си организирал протестите. Освен това Божков каза в СРС-то с Огнян Стефанов: "Като го направим фигурант като президента, точно какво ще ни навреди Гешев?" Значи може платени протестиращи, ама не може платени за друго? А? На всичко отгоре за капак Радев днес се прави на Света вода ненапита за Конституцията, А ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА КАЗА, ЧЕ ИМА НОВ ПРОЕКТ ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ. ЯВНО ЩЕ НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. РАДЕВ, ИМПИЙЧМЪНТ!

15

Агент Гибс

преди 2 години

Най - големият принос на това правителство е , че изкарва на яве кражбите на Тиквеникът и свитата му от башибозуци !

14

Анонимен

преди 2 години

Не не се справя.Както и прецедента загърби функцията такъв на всички Българи.Поради липса на легитимна изборна подкрепа, назначените изпълнявайки тесни политически поръчки, неминуемо влезнаха в конфликт и с независимата съдебна система, правейки циркове по медии (за принцип четвъртата, но не формална власт ), се надяват да превъртят системата, насочвайки я в удобна за тях и покровителите им посока.Това естествено няма да се случи, поне не в мащаба който ще им даде пълна власт, но разделение има

13

Анонимен

преди 2 години

Само кьорфишеци два месецИ.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10...Адмирации за Президента Радев . Днес България е отново на Старта - пак стартираме като преди 32 години след падането на Бай Тошо .....Само където фамилията на Радев е от котилото на Тошковите придворни от БКП.:)))))))) ..Адмирации за БКП Форевър и "надарените умствено" български избиратели!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Анонимен

преди 2 години

Ммм... Колко хубаво ви чегъртат. Искам да закупя 4 часа аудиофайл с гербаджийски рев и да си го пускам всяка вечер преди лягане. По възможност с диджей и продуцент Бай Ставри.

10

МЕЧ

преди 2 години

Г-н Президент,Вдигнете юмрука срещу поголовното поскъпване на живота!!!Призовете за протест срещу КЕВР!!!

9

Почакай Радев!

преди 2 години

Това дали служебното правителство сега се справя ще разберем по-късно и не след изборите, а чак след обявяването на Новото време, когато политическата сцена в България бъде прочистена. Тогава ще се правят оценките.

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До Истукан Какво да каже? Той остава без думи от обясненията на герберските *** в КЕВР и назначеният от Бибитко енергиен "експерт" Иван Иванов.