151

Анонимен

преди 3 години

Видяхте ли имението *** имотния крал Бойко Рашков?Огромна къща, тип хотел, басейн, фитнес зала и два гаража.Да живее промяната!

150

Анонимен

преди 3 години

Това момче е с психически отклонения и не става за никаква ръководна длъжност...

149

Българин

преди 3 години

До 148 Верно е ,бърка се някоя буква, но това е съвсем невинна грешка спрямо този, дето се прави че завършил Харвард, и тепърва има да научаваме за поразиите които ще нанесе на държавата следвайки ДС-сценария който са му написали! Малкото пресушено язовирче е още началото!

148

Анонимен

преди 3 години

Джон Триволта новата звезда след като Мангъров залезе...

147

Анонимен

преди 3 години

до Недоразбрал ; А разбрал ли си поне кой е в задкулисието или и това си недоразбрал ?!Току виж че и ти си от задкулисието ...

146

само питам

преди 3 години

Учиндолските мър лячи като се издънят с какво ще ги замеряме?С речни камъни,с трошени камъни,със запъртъци,с развалени домати или с нас раните им учиндолски потуре?!Да мога да са заредя предварително,че ще има голяма опашка и силно търсене на горепосочените продукти60737?!

145

Анонимен

преди 3 години

до 148 ; Не си прав - всички гербави *** са с трети клас НЕзавършен ! В Б-я за да си добре , трябва да си mъn и послушен т.е. гебер (едно и също е ). А ко не си такъв - жална ти майка ,тормоз отвсякъде ,гонене , уволнение , никакви придобивки , които ти са полагат по закон и т.н. и т.н.! Трябва да си npocm ,за да да се впишеш в максимата "Аз съм npocm u вие сте npocmu !", изказана от самовлюбения и самоповярвал си комунист от Банкя !

144

Отговор

преди 3 години

До 152 Само общи приказки, написани предварително в центъра за дезинформация на Позитано! "Вождът", както го наричате ,вече го няма три месеца, и докога смятате да оправдавате собствената си управленска импотентност, само с него! Като това министърче ,което освен да се хвали, как завършило Харвард, друго не чухме!

143

Недоразбрал

преди 3 години

Един от поредните смешници с харвардска диплома.Слуга на задкулисието!

142

Анонимен

преди 3 години

Този министър ми се вижда някакъв въздухар.

141

КЛ

преди 3 години

Я, от герберите започват да се чуват смислени въпроси.Нима има промяна?Не се пишат само думите на Вожда. Чудо ли е това или светотатство?Партията-държава, в която има само едно мнение - на Вожда, не действа така. Там по почина на БКП се цени слагачеството към началството пред професионализма.Ти да видиш. Може би има надежда ГЕРБ да се отърват от диктаторът Борисов и да се превърнат в нормална европейска партия. Ще видим :)

140

ГРУЗИЯ

преди 3 години

Грузия мина по пътя на България - за една Нощ уволниха цялата Полиция , Армия и Държавна Администрация - сега имат най-богатата Държава в Европа .

139

Калеко Алеко

преди 3 години

Превратаджиите от служебното правителство на радеф, така и не проумяха че за два месеца не могат да направят ревизия на цялата държава, а и по силата на една клауза в конституцията те са влезнали във властта само за да организират предстоящите парламентарни избори, а не да отнемат правомощията на НС извършвайки перестройка на държавни органи и институции, а такива като Кирил Петковците и рашковците не след дълго ще отговарят за деянията си в услуга на Черепите, василевците и тхните фигуранти....

138

Анонимен

преди 3 години

Забрана за ОПГ Гроб! Арести и съд!

137

Българин

преди 3 години

Цялата държава блокирана от Зелените фурашки, но пригласящите клакьори се подмокрят от умиление, какво щяло да се случи с ГЕРБ! Дългият, който се набира за политик, ще опита да се измъкне ,уж с експертно правителство, Фигурантът Радев и той ще се изсули, за да каже че няма нищо общо, и това са нечестивци, на които последно им пука какво ще се случи с България, важното е какво ще се случи с ГЕРБ, че те да оцелеят! Жалки малки човечета!

136

Коментар

преди 3 години

Който използва "с никОЙ" вместо правилното "с никоГО".."на КОЙ" вместо правилното "на КОГО" и т.н. за мене е тотален *** и невеж лум пен и повече с него не се занимавам!

135

ББР

преди 3 години

Закривайте ББР - дала е стотици милиони на санкционирания от САЩ Пеевски. ЗАКРИВАЙ!

134

ГЕРБ са Комунисти

преди 3 години

Те отричат компютрите и обвиняват други за своите престъпления - ПОСТОЯННО.

133

Анонимен

преди 3 години

Тоя "принципен" другар да обясни защо не е проблем държавата и конкретно тяхното правителство да раздава необезпечени кредити в огромни размери, а е проблем, когато кредитите са отишли за реална икономическа дейност, че и за покриване на риска?

132

Критичен

преди 3 години

Аз съм критичен и много често пиша против властта. В случая съм доволен от Петков (за сега)