96

мангела меркел

преди 2 години

хомосексуалността може би е болест неправилно развитие на човека или духовно състояние никой не знае,как има хора който се раждат слепени близнаци и не могат да ги разделят и със операци други без ръце и крака,който иска да е лгбт нека си е такъв но не бива да се натрапва на другите със паради.Орбан е прав в случея.

95

натуралист

преди 2 години

нали според лидерите, всеки има право да се самоопределя..аз съм натуралист, определям се като такъв и ходя гол. отивам до Брюкслел по палка... влизам сред тези лидери по палка, заставам на трибуната по палка, даже за по- удобно, може да я плесна на трибуната... само някой да ми е направил забележка... да видим тогава колко защитават "евроgейските ценности"...

94

ДА ВЕ !

преди 2 години

Надявам се за добро в ЕС и НАТО , ама тия европейски ''ценности'' + американска ''демоккрация'' ми идват даста в повече !Затитниците на ГЕРБ , изкихайте се по въпроса , или сте в шах , щатите свалиха доверието и от вас !

93

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

После , не съжалявай че сме в ЕС , с такива ли ''ценности'' ще се гордеем !?

92

ЛУДИ, ЛУДИ ,..

преди 2 години

,... ЖАБИ !Значи , майката не е майка , и бащата вече не е баща , половината на 1 000 не е 500 , за някои е 200 , за други е 900 , и ЕС ли се побърка !От ЕС трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ ВСИЧКИ ОБРАТНИ , ЗА ДА СТАНЕ ЕС --НОРМАЛЕН , КАКТО Е БИЛ ПРЕДИ ТОВА , ИНАЧЕ СИ ИСКАМ КОМУНИЗъма при комунизЪМА , майката е майка , а бащата -баща !

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81 очевидно, според европейските лидери - "европейски ценности"... ако това са европейските ценности, да си накичен с гумени полови органи - желая да ме водите абориген...

90

АзГ

преди 2 години

Браво на Виктор Орбан ! Унгария ще запази ЦЕННОСТИТЕ и Маджарите ще имат БЪДЕЩЕ, за разлика от декадентския, упадъчен Запад.

89

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо ми изтрихте поста за любовта между мъжете комисари през Октомврийската революция. Има тестета с писма със сексуално съдържание останали за историята. Хомосексуализма не е европейска "ценност" той е натрапена ценност. ЕС не трябва да се разпада заради това, а трябва просто да не се занимава с тях.

88

Анонимен

преди 2 години

Браво на Унгария!

87

Анонимен

преди 2 години

"Френският президент Еманюел Макрон пък каза, че новият унгарски закон не съответства на ценностите на ЕС."-----------------------------------------------Май ната на ценностите ти бе. Прилагай си ги в твоята държава щом ти харесват.

86

До Ангел

преди 2 години

Споко, с Унгария и Полша няма как да се случи. Колкото и да се репчат, ще си стоят в ЕС, щото паричният поток е силно положителен в тяхна полза. Тази позиция на "противопоставяне" ги устройва идеално както си е сега, но до повече няма да се стигне. Малко е като "дръжте ме, за да не го набия" (мятайки се в ръцете на хората да ме спрат). Но ЕС ни набива автогол с тия реклами и застъпничество на ЛБГТ. Хайде, живи и ждрави всички!

85

Анонимен

преди 2 години

"Нидерландският Марк Рюте каза, че унгарците трябва да си дадат сметка, че те са членове на ЕС, тоест на една общност със споделени ценности и добави, че с този приет закон сега Унгария няма повече място в ЕС."-------------------------------------------Пич, ти нямаш място в Унгария, така че не си ври носа където не ти е работа. Унгария е суверенна държава и ще уважваш решенията й.

84

Анонимен

преди 2 години

Азбучна истина е, че най-големите хомофоби са именно хората, изпитващи съмения в собствената си ориентация.

83

РАЗБИРАЧ

преди 2 години

ТРИ ГОДИНИ В ТУХЛАРНАТА И ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СЕ СЕТЯТ ДА СИ РАЗВЯВАТ ШАРЕНИЯТА!

82

Анонимен

преди 2 години

На запад хората неуморно се борят с тези марксистки ценности. Да именно така ги наричат МАРКСИСТКИ! Всеки ден по FOX има новини за протести на родители срещу бордовете на училища лансиращи ЛГБТИ, както и срещу БЛМ (също известни като марксисти- расовата борба и т.н.). Така, че стига с тия "западни ценности" на запад ги смятат за източни и марксистки. Ходете в Евразия щом искате, останалите ще се преборят за единна Европа, но само на ЕВРОПЕЙЦИТЕ, без азиатски марксисти.

81

Анонимен

преди 2 години

До: номер 83 Да прав си, трябва. Затова обаче отделна клауза в унгарския закон срещу порнографията и т.н. акцентираща върху хомосексуалните е излишна.

80

..неочаквано

преди 2 години

Бахмааму, като прочетох "Анти-ЛГБТ закон" и че ЕС бюрюкратите се настървили си рекох "лудака Орбан ся сигурно е наложил яки забрани на гейовете и им е отнел всякъв тип права" пък то ко стана - забранил облъчването на податливи деца с извратеняшка пропаганда.. че чак искали да го гонят от ЕС заради тва, леле леле

79

Анонимен

преди 2 години

Содомията е проблем на човечеството още от началото на цивилизацията. Всички са чели историите за Содом и Гомора и как приключват. Това не е случайно, защото никога ненормалното няма да стане нормално! Да си гей е аномалия, независимо дали ти харесва или не

78

Анонимен

преди 2 години

Ама чакайте, то не трябва ли всяка реклама свързана със секса(независимо хомо или хетеро) да не бъде достъпна за деца под 18??

77

Анонимен

преди 2 години

Не може ли да си направим нов съюз на държавите не-толериращи подобни изварщения?