160

:(

преди 2 години

Някой анонимни бъркат Законодателната и Съдебната власт.Съдебната власт е все още на Пеевски и Доган, техен е и Гешев с подкрепата на ГЕРБ и БСП.Осъдени скоро няма да има.Едно служебно правителство пролет не прави Материала е *** и Анонимен

159

:(

преди 2 години

Скрити се при Доган мутро. Корупцията на ГЕРБ лъщи от всякъде. Само БСП може да ви надмине по корупция

158

Анонимен

преди 2 години

Тоз що е токова дебел ? Да не е папал на държавна ясла ??? Аууу и на работа не ходил щото го търсят да го бият .Само лежи до чекмеджето суче от държавната цица .Я кво пра.се сме отгледали.

157

българин

преди 2 години

ГЕРБ са има няма 20%! Останалите 80%са против ГЕРБ! А да видим,как ще спечели мутрата? Още се заблуждава явно,че е в играта!-:)))) Да да,ама в друг свят и живот вече!-:)

156

Бойколанду

преди 2 години

Който знаеи правил уйдормата се оплаква крадеца вика дръще крадеца товс е в момента банкяски мутрак ПЪЗЛЮ ТОВА Е ДЕТЕТО НА КОМУНИСТИТЕ ОТ БАНКЯ КЪДЕТО СА УБИЛИ ДЕДО МУ НЕ КОМУНИСТИТЕ А СЪПРУЗИТЕ НА ЗАДАВАНИТЕ БУЛКИ ОТ ДРДО

155

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите си потрошиха клавиатурите от зор :)

154

Анонимен

преди 2 години

Как си дъртия. Нещо не си на кеф. Прецакаха ти папото макяим. А. Друго си е да обикаляш с жипарата и да прибираш пачките. Тези 29 милиарда евро които ще ни дадат за възстановяване след ковида нема да може да ги Гепиш. Други ше ги Гепат макяим. А. Лоша работа се очертава. Гладни години идат старец..

153

Манасиев

преди 2 години

Няколко милиарда източени без държавни поръчки. Стига толкоз , време е друг да цоца.

152

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се изтърже герб от властта .Да се издигат само хора отдолу .Ония отдолу са много повече от гербреасите. Трябва да се покаже на народа колко е бил дълга преди герб и след герб. Колко данъци не са събрани през цялото управление на герб. Все пак идват избори и това е най важната информация за хората .Да видим как е управлявана България ???

151

СПОКО ,БЕ....

преди 2 години

НА ИЗБОРИТЕ ШЕ БРОИМЕ И КВИТАНЦИИТЕ ОТ МАШИНИТЕ .....ДАЛИ ОТГОВАРЯТ НА БРОЙКИТЕ ВЪВ ФЛАШКИТЕ!!.......АКО НЕ ОТГОВАРЯТ---/ЗНАЧИ ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ...../

150

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Така е Борко, даже ви акаха и в гащите!

149

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ МЕРИТЕ С ГЕРБ-----ПРОСТИ СТЕ , КАТО ДЪРВЕНИ НАЛЪМИ!ЕЙ, НА......ХУНТАТА СИ ИЗТРЕПА ВЕЧЕ ПИЛОТИТЕ....ХА,ХА,ХАААААА....А , СКОРО И НАРОДА ЩЕ ПОЧНЕ....!

148

До Анонимен 168

преди 2 години

Ха-ха-ха напълно си прав, ако тиквата не вземе сега властта , на следващите избори ще бори за влизане в парламента.

147

Парамун

преди 2 години

Поправете ме ако греша, но тиквата освен калпави пътища и теманета на доган и ердоган, какво друго е направил? Заплати и пенсии вдигаха и другите преди него със същите проценти, че ако не и по големи.

146

Анонимен

преди 2 години

Дано няма купени гласове и ГЕРБ да падне до реалните си 12-15%, след като видят мишките, че той не е фактор, вече ще се разбягат от потъващия кораб и на избори след 1,5-2 години герберугите ще останат около 5%

145

Анонимен

преди 2 години

На България трябва да се окаже натиск за безпрецедентното погазване на основни човешки права на труд и заплащане. Визирам мезаконосъобразното спиране на строежа *** Артекс в София, спирането на магистрала Хемус, спирането на тунела под Петрохан, протакането на ремонт на АМ Тракия. В момента хиляди строители стоят без работа и не им се плаща!

144

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново. Статия за Тиквата е на челно място в изданието - отново платени публикации за мафията. Никой не се интересува от мнението на един пpocт дебелак, неговото място е в затвора.

143

Анонимен

преди 2 години

Жив и здрав, Борисов! Ще гласувам за ГЕРБ

142

смотаняк

преди 2 години

Този още ли не е арестуван?В затвора *** такъв!

141

Анонимен

преди 2 години

Тоя като го гледам е бременен с тризнаци. Ударил е 150 кила!