34

Машунда Бадура

преди 3 години

ВАКСИНИТЕ ИЗЛИЗА ЧЕ СА НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ СПРЯМО ЕСТЕСТВЕНИЯТ ИМУНИТЕТ.

33

Анонимен

преди 3 години

Сега ще ви издам една тайна. Евро комисарката по ваксините дето ни я пратиха е гъркиня. Не знам дали ми вярвате, но като ни пратиха византийски пратеник и ми светва червена лампа в главата. Сигурно е нещо генетично, исторически спомен ли, що ли, не знам! Знам само, че когато византиец ми каже нещо, значи е точно обратното!

32

Анонимен

преди 3 години

Сметки без кръчмар. И миналото лято бяха затихнали случаите, или поне така си мислехме. А няколко месеца по-късно, "управлнението на кризата" от Борисов доведе болни да умират на стълбищата на болниците.

31

Анонимен

преди 3 години

43% първо не е достатъчно за колективен имунитет, второ тези с по нисък титър ще ги повтори, трето само 10% ваксинирани, една част от които са го били изкарали , ...на какво се радвате? Че огромната маса народ не се е тествала и е разпространявала вируса безотговорно и нагло? Че 30% от преболедувалите още имат здравословни проблеми, най вероятно за много години напред? Че делтата идва и ще ни помете ако не до месец, то до два месеца сигурно?

30

Анонимен

преди 3 години

Абе стига с тая пропаганда на ваксините бе! Факта че 68% ваксинирана Англия я помля тоя индийски щам, означава че ваксината е мижи да те лажа! Но пък прави тромби, трепе жените дето са под 60 години, а какви усложнения прави в последствие никой не знае. Даже СЗО си връзва гащите като казва, че са временно разрешени, а и подписваме съгласие че сме информирани, ама не сме!

29

Т.Шак

преди 3 години

Можело и без ваксини, значи! В крайна сметка неносенето на маски, с изкл. на по-уязвимиете, си е най-правилната стратегия. Българинът е мъдър. А тепърва ще изпитваме страничните ефекти на ГМО ваксините. Няма да се размине само с това.

28

Анонимен

преди 3 години

Вирус няма. Лъжат. Ако имаше вирус със свойствата, които му приписваха, досега да сме го минали всички. Факт е, че не е толкова заразен.

27

Анонимен

преди 3 години

Фактът че в Бразилия вилня през тяхното лято, а у нас сега е лято и няма болни, означава че с вируса приключихме. Имаме колективен имунитет и точка! Живейте хора! В ЕС правиха експерименти с концерти дали ще се разболеят след тях, отговорът беше не, хората са си ок! Така, че живейте хора! Пътувайте, радвайте се на близките си и се усмихвайте. Ковида да го д#ха! И всички, които се пробват да ни зомбират с него също да го ....

26

Не!

преди 3 години

Паниката е нечувана, имаме естествен имунитет и ваксиналната кампания е провал! УжасТ! Как е възможно?! Еврокомисар ни пратиха да ни провери защо не слушкаме. В същия ден ни информираха, че делта варианта е бил и у нас, случайно!

25

Анонимен

преди 3 години

Имаше градове в Бразилия, страната с президент антиваксър, в които са преболедували над 70% в първата вълна, и ги повтаря отново при това с повече смъртни случаи. Без голямо покритие с ваксината, следващата вълна от смъртни случаи заради ковид у нас е въпрос на късмет и на време. А и от двете имаме все по-малко.

24

Анонимен

преди 3 години

До: 23 Един познат се ваксинира със Пфайзер (уж по-добрата ваксина). И се оплака че след втората инжекция има проблеми - като се наведе му притъмнява. Ще ходи на невролог. Не се бъзикам. Не си го измислям. Истина е.На други им нямаше нищо. Един друг (колега) ми каза, че след втората инжекция се почувствал "като космонавт", но за секунди и му минало.

23

Анонимен

преди 3 години

До едно уточнение Слънце, вируса бесня в Бразилия, когато в БГ беше зима, т.е. там е било лято. Даваха ги по тв-то как копаят стотици гробове на ден. Не се прави на умен, а си провери инфото.

22

едно уточнение

преди 3 години

До: номер 17 Когато сега в България е лято, във Бразилия е зима. Вирусът очевидно има сезонен характер, като грипа.

21

Анонимен

преди 3 години

Смятай че близо половин милион българи имат постковид и хронични увреждания, фибрози на белия дроб, инфаркт и инсулт в резултат на "естествиния" имунитет, което спокойно можеше да бъде избегнато.

20

До 12А останалите 57

преди 3 години

Мм д дааа, очакваБаланурнициВакасари като тебеГендич

19

Василев

преди 3 години

Чакахме ги повече от две години американците по време на "пандемията" да направят 5 G мрежа, Мъск да изстреля една дузина сателити и да се противопоставят на Китайския Всемогъщ Вечен Далновиден Мъдър Дракон!Само че сега китайците изкарват 6 G за масова употреба, а ще вкарат 7 G в армията!Вие сте валат селяни прости, цялата информация от планетата Земя отива само на едно място и там се анализира и се програмират планове и стратегии!Вие изгубихте на Студената война, а Умната война!Харисън!ЦРУ!

18

експерт

преди 3 години

До: номер 12 Вирусът няма ръчички за да ги потрива. Потрива си спайковите протеини!

17

www

преди 3 години

До Анонимен 4Да, изследването не е представително поради това, че пробите не са на съвсем случаен принцип. Твърде вероятно е хората, които са се изследвали в лабораториите им, да са си правили изследвания за проблеми свързани с вече изкаран Ковид. Според мен обаче, при реално представително проучване, процентът ще е по-нисък.

16

Анонимен

преди 3 години

Вече имаме колективен имунитет! Защо ли? Защото в Бразилия горя цяло лято, в Англия гори и сега, Италия и Испания също горяха лятото. Т.е. тая гад не й пука за сезоните. Но ние сме здрави, при това без бол ваксини, от което следва че достигнахме колективния имунитет и от сега на татък само много много малко хора ще се разболяват!

15

Анонимен

преди 3 години

Крайно време беше! Това само потвърждава как официалните бр случаи са 10 пъти по малко от реалните. И говори много за самосъзнанието на българина.