79

Анонимен

преди 3 години

Да но в Русия ще те затворят в затвора само ако помислиш каквото и да е различно от това което ти казват да мислиш.Аз харесвам народа на Русия и не ми ясно как може да се оставят на едно компенсирано джудже да ги прави на неудачно и да им се подиграва.Същото беше и с нас,един полу-***... ни съсипваше държавата за 12 години.

78

Анонимен

преди 3 години

заплатите не се вдигат изобщо, а всичко поскъпва - инфлацията е страшна, политиката вижда ли това, което се случва, колко у нас взимат средна заплата, малцина.Повечето са с по-ниска от средната.

77

Анонимен

преди 3 години

РУСКАТА ПОД ЛОГА НАРИЧА РОДИНЯТА ПРОСЯКИНЯ!!ТОВА Е ОФИЦИАЛНАТА РУСКА ПОЗИЦИЯ!

76

asd

преди 3 години

Соца фалира навсякъде по света, това е оценката. Признават си го Т. Живков и П. Малденов. Какво да го дъвчем пвоече?

75

Ивайло

преди 3 години

Закрих си сметката, защото беше губеща за мен. Таксите бяха по-високи от лихвата. Няма смисъл от депозити.

74

тато

преди 3 години

При соца цените бяха:хляб Добруджа - 0,26 лв за 0.9 кголио 1 л - 1 левкисело мляко 0,26 лв за кофичкасирене краве 2,40лв/кгКашкавал Витоша 4лв/кгКашкавал Балкан(овче) 5 лв/кг Сега цените са Хляб Добруджа - 1,40лв за 650 грамаОлио от 3,5 до 4,4лв/литър Кисело мляко - от 0.9 до 1.5 лв/кофичкаСирене краве 8 до 12 лв/кг Кашкавал тип Витоша - 12 до 15 лв/кгКашкавал *** 15 до 20лв/кг Оценката на написаното е на вас драги форумци!

73

селянин

преди 3 години

нормално е банката да ми плаща лихва а не я на нея такси превод такса теглене и так дале да не думам че илядо лв кат се запием у некоя кръчма не ми стигат

72

Анонимен

преди 3 години

ПЪК РУСКИЯ АГЕНТ НАРИЧА БГ ПРОСЯКИНЯ, ОБИЖДА И БГ НАРОД! ЕТО ТОВА Е ОТНОШЕНИЕТО НА РУСИЯ КЪМ НАС! РУСИЯ МРАЗИ БЪЛГАРИЯ!

71

Недоразбрал

преди 3 години

Българите обедняваме,а дрогаря Рашков богатее та ще се спука от имоти за около 2млн. лева!?Много зле живял при ГЕРБ затуй се хвърля на амбразурата,жертва се за обеднелите по времето на ГЕРБ?!Не ве, и той като началника си Грипен трепери от Гешв и Цацаров,че го погват за фрапиращо недеклариране на имоти за милиони,което е в крещящо противоречие със закона за лицата заемащи държавни длъжностти!!??Както можеше да се предполага най големия БСП бандит крещи дръжте бандитите от ГЕРБ!Мръсни ком у неги!

70

Без доходи до Коледа

преди 3 години

Новината е лоша само за Банките, дето няма да цоцат такси от тези депозити, и защо не кажат за отрицателната лихва при спестовните влогове???

69

Анонимен

преди 3 години

РУСКИЯТ ЕЛЕМЕНТ ОБИЖДА ДЪЖАВАТА НИ - НАРИЧА Я ПРОСЯКИНЯТА НА ЕВРОПА! ДА СЕ ИЗТРИЕ ВЕДНАГА, ИНАЧЕ ДООКЛАДВАМ НА МВР!!!

68

за Т.ЖИВКОВ..

преди 3 години

...ЗИМАТА ШЕ РАЗБЕРЕШ.... с Фигуранта ....ха,ха,хаааааааааа...!

67

РУБЛЯК,

преди 3 години

АЗ ИСКАМ КАТО ПРИ ЖИВКОВ СТОЛИЧНАЯ ВОДКА ДА Е 2 ЛВ! АЙДЕ КОПЕЙКАДЖИЯТА, ДЕЙСТВАЙ! И ПАРНОТО ДА МИ Е 20 ЛВ, НАЛИ МНОГО НИ Е НА ДАЛАВЕРА ТУРСКИЯ ПОТОК?

66

Анонимен

преди 3 години

ВИЖТЕ САМО КОЛКО Е ОКАЯН ТОЯ КОПЕЙКАДЖИЯ ТУКА, КАК НЯМА КАПКА ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО, ДА ПИШЕ ПЪЛНИ ГЛУ ПОСТИ ЗА НЯКОЛКО МИЗЕРНИ КОПЕЙКИ! ТАКИВА СА РУСКИТЕ РОБИ! И ОБИЖДА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СИ, ТОЛКОВА Е ДОЛЕН И НИЗЪК!

65

Я

преди 3 години

Намалявали били "спестяванията" до 1000 лева ?! Ами при 0% лихва за какво да ги държат в банката ? И то 1000 лева спестявания ли са ?

64

ДО 78

преди 3 години

В САЩ ИМАМ ПРИЯТЕЛИ - ЕДИНИЯТ Е ИНЖЕНЕР ПО ЕЛЕКТРОНИКА, ДРУГИЯТ ПРЕПОДАВА В ТЕМПЪЛ ЮНИВЪРСИТИ ВЪВ ФИЛАДЕЛФИЯ И МОГАТ ДА ТЕ КУПЯТ 10 ПЪТИ БАРАБАР С РИЗАТА И ГАЩИТЕ, КОПЕЙКАДЖИЯ ПРОСЕШКИ!

63

nie

преди 3 години

Виждаме кой се готви да управлява и знаем как за една година обикновено фалира държавата и банки, затова прибираме парите в бурканбанк, харчим за дреболии и почивки или който има повече гледа да купи някой апартамент или поне първа вноска, пък после с кредит ще доплаща.

62

Спестител

преди 3 години

Имаше информация, че по време на вируса са се нароили най-много милионери в България. Ами, милионерите да му мислят - техните милиони ще станат милиарди като им ги изплатят в рубли.

61

Анонимен

преди 3 години

АЙ СТИГА С ТОЯ ЖИВКОВ БЕ? ВЪРВИ ПРИ НЕГО!!!

60

asd

преди 3 години

Банките вдигнаха таксите, защото са свръхликвидни. Затова закриваме депозити. Слагаме ги в други банки