381

анонимен

преди 3 години

До бълраска ...- това е пазар, какввото се търси, това има. Не оправдавам разбира се, кифлите. За всяко нещо си има умереност, а не както един господин искаше да затворим жените като безгласни букви, това е крайно и до нищо няма да доведе. Буда е казал - най-правилният път е средният.

380

анонимна

преди 3 години

Има златотърсачки, защото има и балаааааамурници. То е нещо като телефонните измамници. Защо обвинявате само жените, не ми е много ясно. То и *** няма и една да има, ако няма кой да и плати. А за раждаемостта - да има деца този, който може да ги издържа, всичко друго не е сериозно. Ама как ще стане, явно е страшно трудно.

379

Пренаселено ужас Соф

преди 3 години

КОШМАРНО Е В СОФИЯ - МНОГО ХОРА няма места търсят се апартаменти и места за коли. Определено ще е добре да е по-малко и компактно населението.

378

анонимна

преди 3 години

До до 448 - първо, не съм сама, имам дори внуци. И второ - намерила съм си мъж, нито той ме командва, нито пък аз него. И престанете с елементарните си заключения и нападки, а коментирайте без да критикарствате. Досега най - много харесах коментара хора, осъзнайте се.....

377

Бълраска ШундаБадура

преди 3 години

Като всяка бадурска кифла иска лукс, пари, екзотични екскурзии и удоволствия, да се фука във фейсбука. Да има спонсор мъж, който да я издържа нея и нейните любовници. България е пълно с ловджийски на мъже златотърсачки средният профил на хищницата самотна майка с 1-2 деца търсеща жертви мъже да употребява като паяк черна вдовица. Жени обявяващи се за независими с безбрачни деца живеещи по съжителства и отворени безразборни връзки издържани от група мъже. В този капан мъжа не може да има свои.

376

лили

преди 3 години

До жената - че нали сета вие командвате, то виждам как е цъфнал света с нескончаемите си конфликти, с чудовищното неравенство и пр. Всъщност в това цитиране на евангелието виждам следното - понеже повечето от мъжете сте длъжни да се подчинявате на някой шеф, остава ви в къщи да сте господари и поне малко да се почувствате значими. А по темата - далечните прогнози често са грешни. Едва ли ще се затрием поради ниска раждаемост, а поради други причини, колкото искате има такива.

375

До 452

преди 3 години

Къде ги видя тия много хора в София?Да има много автомобили, но това не означава, че има и много хора. Напротив-София е доста пуст град в сравнение с Атина или Истанбул.

374

ДОБРА НОВИНА

преди 3 години

Хора осъзнайте се НАИСТИНА ще е най-добре на всички населението да е по-малко. Вижте в София центъра на държавата какво задръстване от хора и автомобили. Трябва КАЧЕСТВО, а НЕ КОЛИЧЕСТВО. Инфраструктурата градска и дори селска, територията ни както и други особености за вода, храна, екология ВСИЧКО СИ КАПАЦИТЕТ и ЛИМИТИ огромно население означава Индийска мизерия това ли искаме? Хората с нисък статус и с ниско или липсващо образование само те се плодят безразборно и безотговорно.

373

анонимен

преди 3 години

В световен план трябва да сеограничава раждаемостта с всички средства. Ама някой трябва да им изкарвал пенсии - вие бъдете по-скромни и не ревете постоянно, защото сега наистина времената са други и всичко иска не само да яде, но иска кола и т.н. Да не си въобразявате, че ще ни изтрае докрай планетата? Не вярвам в затоплянето, но виждам тоновете отпадъци, пренаселеност, озлобяване, насъскване един срещу друг, какво искате - световен Бангладеш с излишни хора!?

372

анонимна

преди 3 години

Нормално е - колкото е по-примитивен мъжа, толкова повече не смята жената за човек. И почват едни сравнения с баба ми, как раждала по десет. Живяла е в друго време, когато на десет г. вече на нивата. Въпросните господа защо не се откажат напр. от колите си и да живеят в старите времена? С това откровено мразене и презиране на жените има да чакате да ви обичат и уважават.

371

тревожен сигнал

преди 3 години

и на никому не му пука!

370

ЖЕНАТА

преди 3 години

да се подчинява на мъжа и изпълнява неговите заповеди!!!- светото евангелие...

369

анонимна

преди 3 години

Брей, колко женомразци имало тук - имам предвид минусите за това, че и жените искали да пътуват. За почти всички българи жената до печката и край. Защо не почнете с това, че много малко то вас ще издържат жена с пет - шест деца в къщи. И спрете с манипулациите за феминизма - възникнал е за елементарни права като напр. избирателни и други подобни, а не както си въобразявате да командвали и пр. Това, че някои го извращават, е друго.

368

Анонимен

преди 3 години

Бойко беше проклятие за България ... при това стопяващо се население и без никаква подкрепа за майки, бедни, болни ... добре, че Герб си отиде.

367

Анонимен

преди 3 години

Вчера се събрахме с родителите ни и сестра ми-общо имаме 4 деца.И майка като се замисли каза,че никоя от нейните приятелки и съседки няма 4 внуци(което не е чак толкова много).Повечето са с по едно-две внучета,а някои и нито едно нямат.

366

Анонимен

преди 3 години

Топим се като пролетен сняг...............гарантирано от ГЕРБ, СДС, ДСП, ДПС и други вредни партии.......да не забравяме НПО-тата, много от тях работят против България!!

365

Анонимен

преди 3 години

Геноцидът започна от сдс и всякакви други демократи-предатели и корумпета под тяхна закрила. Демократът е човек който не може да се справи с истината. Ще продължаваме да работим по въпроса.

364

скитници-номади

преди 3 години

в такива се превърнахме под мъдрото раководство на БКП-ДС за светлото бъдеще.

363

емигрантска страна

преди 3 години

Разпръснахме се по света и никога няма да се върнем обратно! Само ще гласуваме БКП

362

Анонимен

преди 3 години

Ами естествено, че една жена ще иска почивки и пътувания, да не си мислите, че е позволено само за мъже? Какво, доживотно да стоим в селото/града на родителите на мъжа? Такива семейства, за каквито много тук бленуват - за цял живот, с любов, с деца - най-много ги има при евангелистите, те приемат семейството и брака насериозно. Болшинството нерелигиозни хора гледат на връзките и секса като вид почивка, не като създаване на нещо.Ако сте сериозен за семейство най-голям шанс имате при евангелистите