113

Идете да ги цунете!

преди 3 години

Ако до две седмици не сте ковидови - значи не са ви излъгали.

112

Германец

преди 3 години

Антиваксърите имат телешки поглед?

111

Анонимен

преди 3 години

До Жокея Ти като си още жив, да не би да не си ***? Я *** се огледай някъде.

110

ами да

преди 3 години

най-накрая ще стигнем до единствено правилното решение - дамгосване на челото на ваксинираните

109

LosHo

преди 3 години

В Кипър не можеш да влезеш в Мола ако не си ваксиниран. Да направят така в България за кръчмите и смятайте българския народ за ваксиниран до два месеца!

108

Жокея

преди 3 години

Ако сте прocт и мъртъв, значи сте инжектиран.

107

Наистина,

преди 3 години

как ще разбере персоналът/охраната в магазина, имам ли ваксина или не?НЯМАТ НИКАКВО ПРАВНО ОСНОВАНИЕ да искат документи, свързани със здравословното състояние на гражданите! Магазинът не е държавна граница.Поредната куха, ОБРАТНООСТРА министерска заповед.Правилно е написал един колега - да маркират ушите на ваксиинираните с помощ от ветеринарите. И без това ковидистеряците са подписали декларации за "информирано съгласие", без да знаят с какво са се съгласили.

106

Анонимен

преди 3 години

Да не съм ги бил по тиквите да купуват експериментални ваксини срещу болест със сходна смъртност като при грип? Сега да ваксинират близките си за да не ги изхвърлят.

105

Анонимен

преди 3 години

Нека парите за унищожение да ги дават на хората които се ваксинират.Ако една ваксина се унищожава срещу 25 лв.,за две ваксини 50 лв.,това означава,че всеки ваксиниран спестява на държавата 50 лв. И вместо за изгаряне, нека хората да си купят нещо за спомен от ваксинацията.На пример торта с надпис Аз съм смел/Ла и се ваксинирах.

104

Анонимен

преди 3 години

Маската ме устройва. Не ми тежи на брадата...

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен105 А така! Кажи им да знаят!Иначе - никаква информация по въпроса!Цял свят плещи глупости, че имало вируси и трябвали ваксини... Не дойдат да те питат да им кажеш какво откритие си направил! ЛИЧНО ТИ! И да ти дадат барем една Нобелова награда! И паметник да ти направят!

102

Анонимен

преди 3 години

До 105 - Да са мислили като са ги купували, сега да ги изпият на екс.

101

Луд Кон

преди 3 години

Ако започне масово измиране на спринцовкаджиите, от СЗО ще им се извинят. Ще хвърлят Шваб, Фаучи и другата гмеж на тълпата и ще си назначат нови. От цялата работа, само плоскоглавите ще са наковани. Разумните хора ще са ОК, защото не ходим в парка да си инжектираме някакви неща.

100

Анонимен

преди 3 години

Сега ще ми върат ли парите от зздравните като съм болен от ковид и не съм им стъпил в болниците? Белите престилки ореваха света, че трябва да си вършат работата.

99

Анонимен

преди 3 години

Жалко ,защото Б.Б. можеше да ги прибере и да ги инвестира в Барселона или Дунав.Да купи някой скъп часовник,диямантче или...

98

Анонимен

преди 3 години

Искат да ни ваксинират защото иначе ще се плаща за унищожение на ваксините.Това струва колкото и самите ваксини,а те струват 250 милиона лв.за България.Като се знае ,че повечето от хората са анти-ваксините ,търсят начини за да ги накарат да се ваксинират.Това на практика си е голям проблем,защото хората повече се страхуват от страничните ефекти от колкото от вируса.Смятат ,че може да им се размине вируса.Като цяло всичко е объркано.Ваксините и тяхното унищожение ще ни струва около 500 милиона

97

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканТоя пък. Щели да го подчиняват. Дреме му на някой баш за тебе. Да не си някаква ценност? Или да си умен?Ходиш както си искаш и като те хване КОВИДа - казваш на доиктора, че е шантав и че няма такъв вирус! И СИ ТИ!

96

Не няма да удари:

преди 3 години

И ще мине близо, но не чак толкова близо ...и лъжат за него ....А лъжат за да хвърлят прах в очите и да си правят в паника каквото си искат ....Сакскобурга мъртъв казах ....

95

Анонимен

преди 3 години

До вчера ми пропагандирахте за правата на джендърите, а нормалните не могат да отидат до мгазина без наморник, ако не са се ваксинирали с ваксини направени за няколо месеца.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Не е насила,а е чрез изнудване,чрез марионетки,подло и мурвенски.