174

Анонимен

преди 3 години

Ако се върнат откраднатите милиарди от чекмеджетата на мутрите, пари за пенсионерите ще има за години напред.

173

Анонимен

преди 3 години

Популизма на мутрите свърши.

172

радевата клоака

преди 3 години

Бойко Рашков със 7 апартамента и 2 къщи... Радев с 15 000 заплата и пълна държавна издръжка....Нинова и & - пълни гушки с ? и $ от приватизацията. .....Пука им на оная работа за дереджето на пенЦионерите и раята от блатото на Фигуранта.

171

Анонимен

преди 3 години

Аз едно не разбирам - толкова ли е глупав българина? Обявяват увеличение на пенсиите и казват, че това си е заложено в бюджета от "миналия кабинет" и се бият в гърдите, че увеличават пенсиите. После казват, че хазната била празна, ама бюджета явно се изпълнява и е добър? Ся финансов колапс ли ни чака или бюджета си е предвиден и стабилен? То бива популизъм, ама като не знаеш какво да правиш с властта и държавата, ставаш смешен - Радев "целомъдрия комунист" показа своя "капацитет"

170

АБСУРДИСТАН

преди 3 години

Това с 50 лв беше икономически абсурдно и популистки. Трябва масово преизчисление и актуализация.Иначе с какво точно се промени битието на пенсионера от Ковид-19?!Пенсията макар и мижава идва всеки месец, а много хора останаха без работа и нулеви доходи.Родителите ми са с пенсии около 1000лв , тези 100лв ги дават на съседите /с бебе/, от които работи само единия за 900лв/средна провинциална заплата/. Трябваше да са само за най-бедните, а другите пари да са детски

169

Уливат се

преди 3 години

Е, затова ще гласувам за Герб, защото Борисов обеща ремонта на Тракия при Ст. Загора да е приключил до 01 юни, сега виждате какво се случва! Борисов обещаваше и изпълняваше, беше мъж, а тия гола вода. Спират бъзвъзмездните на малкия бизнес, ама кредити ще им дадат. Те горките не могат да си върнат старите, та ще теглят още! Абе смешници ти казвам. Ще спрат пенсионерските, ама ако след изборите зависи от тях.Надявам се да не е така, защото народът ни може и да е наивен,но е прагматичен!

168

Случаен минувач

преди 3 години

Ами като няма пари, няма и добавки. Пари не може да се печатат, иначе ще станем като през 1996 - 3 000 лв. за долар. Парите на растат по дърветата. Бюджетният излишък се опапа и свърши. Който взел - взел, това е Минке, положението.

167

Анонимен

преди 3 години

Няма вирус няма парса ,но щом няма за тях ,не е редно да има и 60на 40 или на расрирантини кафенета ,вирус няма отворили са да работят

166

Анонимен

преди 3 години

Пичове в БГ е имало само социализъм. Айде вече сме 2021г стиг с тия стари времена от преди 30-40-50 години. Дядо казваше, че корена им е един на всички политици.

165

Анонимен

преди 3 години

Тези 50 лева за пенсионерите бяха много порочно нещо, както всяка уравниловка. Това, което трябва да се направи е ежегодно преизчисляване на всички пенсии с осигурителния доход от последната година.

164

1

преди 3 години

До Анонимен-160,като чета ,разбирам,че си оцелял,при комуниста бойко,но милиони,нямаха ,този късмет.

163

Евроатлантик

преди 3 години

Авантата свърши за пенсионерите,какви 50 лв ,пари за вас няма.Като се намърдат любимите ви депутати в парламента от къде пари за техните мижави заплати от 10 хилки на горе.С 300 лв на месец бълг.пенсонери живеят един нормален европейски живот

162

1

преди 3 години

До До 160,браво за този коментар,герберите-комунисти,са ясни,но тези от сдс,не ги разбирам,зимата на 1989г.крещяха по площадите, "Кой не скача е червен",а сега за втори път,влизат,в коалиция с червените,начело с б.м.б.,най младия комунист,в 130 годишната история на бкп.

161

1

преди 3 години

До Анонимен-173,аз пък се страхувам от комунисти-мутрагенисти,като оня индивид,от банкя,винаги дьонметата са били по-опасни,от комунистите фанатици

160

1

преди 3 години

Очаквам,слънцето да каже,ако бях аз щеше да има по 50 лева за пенсионерите,но ние сме съгласни,с 50 лева,да ни намалят пенсиите,стига,да не се връща на власт.

159

AZP

преди 3 години

Геноцида за пенсионерите е всеобхватен.Добавката към пенсиите (макар и символична) изчезва, а цените на ток,парно,вода и лекарства растат.Към тях се присъединяват и всички производители на отровени с нитрати зеленчуци,на зловредни месни и безмесни храни, на които цените също се променят ежедневно.Всички те, по смисъла на закона, извършват умишлени престъпления спрямо своите "клиенти" като ги тровят и де факто скъсяват живота им,а корупцията узаконява по своеобразен начин всички това без санкции.

158

Листопад

преди 3 години

МНОГО ПЕНСИОНЕРИ НЯМА ДА ПРЕЖИВЕЯТ още ТАЗИ ЕСЕН И ЗИМАТА.Сезонните вирусни инфекции започват от септември, предстои и ценови шок от бизнеса и от държавата.

157

Лесно-Трудно

преди 3 години

Необходимо е обучение - когато едни пари са дават за решаване на едни проблеми, после се спират. Лесно е на пенсиите да им спрат 50-те лева. Трудно ще е за туризЪма, който вече свикна да получава пари без труд! Има много хора, които получават пади без да носят някаква полза - има цели институти, цели учреждения държавни.

156

Анонимен

преди 3 години

Не се плаша от комунисти,защото такова чудо не е имало и няма.Страх ме е от мутрагенистите

155

До 167

преди 3 години

Епидемията не е свършила и тепърва ще бъдем ударени всички от тежките последствия финансови, икономически и данъчни, освен това сезонните вирусни инфекции ще се задействат на есен още от септември. Още доста стари хора няма да преживеят есента и зимата в България имаме 2.5 милиона стари хора ще има листопад от умрели.