144

Прераждане , баке...

преди 3 години

Казват , че на границата всички се радвали и казвали , че "Черепа е най-големия комунист"...щото от САЩ , му конфискувли "мръсните пари"---И ЗАТОВА СЕГА БЛАГОДАРИ НА САЩ , И ВЕЧЕ СЕ ЧУВСТВАЛ, ЧИСТ КАТО.... "БЕЛО ГЪЛЪБЧЕ" !

143

Жан Виденов

преди 3 години

ВЕй Решетник докара харвардаките *** Асенчо и Кирчо..за да разбираш банковата система ли ?! Днес седнали да хортуват,че банките щели да раздадат 2.5 МИЛИАРДА кредити БЕЗ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ?? Тази банкова стабилност ( Мудис,Фич,Стандарт Пуърс) трън в очите ти беше вече 5 г.! Ама ако предизвикат банков хаос...имаш ли представа какво яйце се пече на *** ти?? От личен опит ти го казвам...

142

Анонимен

преди 3 години

Ако е имал, защо не сте го вкарали в затвора? Пеевска работа... герберска.

141

Анонимен

преди 3 години

Казват, че на границата има тълпи от ГЕРБ, ВМРО и НФСБ, които панически бягат от България.

140

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

ГЕНИЯТ РАДЕФ СКАЛЪПИ СЛ.ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО СЕ КАЗВА ПОЗОР!! АЗ ПИТАМ КОЙ УПРАВЛЯВА РАДЕФ ДИСТАНЦИОННО ????ААААААА И КОГАТО ГЛАСУВАТЕ ;-В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ - СИ ИЗВАДЕТЕ ГЛАВИТЕ ОТ ТЪМНОТО МЯСТО!!!

139

Т.Шак

преди 3 години

Дончев първо нека обясни кой усвои 2,5 млрд лв за електронно правителство, което вече 12 г още го няма, за разлика от парите!

138

Ало Банов!

преди 3 години

Ало Банов! Калинките и калинчовците - ако имате поне малко акъл вместо да сипете словоблудства ще си купувате билети за изнасяне от страната! Още една схема ви осветиха днес със замесени висши лица от ГЕРБ, прикривали и подбудителствали престъпления!

137

Анонимен

преди 3 години

Герба ,по леко с нервите ,има инфаркти )

136

Анонимен

преди 3 години

Източването на 10 милиарда от НАП , са нищо в сравнение с източените 16 банки по време на управлението на БСП и обедняването на народа - но нали направиха доста техни хора кредитни милионери . И както е казал великият Талев в "Железния светилник" -" Минке Минке ,Какъв народ сме Минке ? И да знаеш Минке ,че последния комунист на планетата ще умре в България"

135

Анонимен

преди 3 години

Червени калпазани не ставате за политици защото са диктатори начело с безпартйния

134

Даскала

преди 3 години

Уж баш мафиоти а се занимават с клюки!

133

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

...ИМАЛ Е , ИМАЛ Е.....АМА ПЕЦОВ Е ГЯВОЛЕ.....ЗАКРИЛ Е ФИРМАТА И Я Е ПРЕХВЪРЛИЛ НА БЕЗИМОТЕН РОМ----ПО ВРЕМЕ НА "ФИНАНСОВАТА РЕВИЗИЯ"...ХА,ХА,ХАААААААА.....ПИТАЙТЕ ГО САМО , КОЛКО РУШВЕТ Е ДАЛ НА РЕВИЗОРИТЕ!!!

132

Анонимен

преди 3 години

Червените да обяснят на Народа- Шефът на НАП имал ли е фирма за източване на ДДС?

131

Анонимен

преди 3 години

ако е имал и вие сте знаели Защо Нищо не сте предприели ? Кой може да източва Милиони ддс ,ако не е близък дарител на власта ? Я,*** в нап и кажи ,че имат да ти връщат 5 милиона ддс ,та да видиш ! -смееех ,ако не си от схемата ще те спукат от проверки и нищо няма да ти дадът.

130

Анонимен

преди 3 години

Тия трябва само да отговарят, не да питат!

129

бай ганю

преди 3 години

дори и да е имал такава фирма то нищо не е съизмеримо със това което се случваше и източваше по герберското игои ако е имал такава фирма защо не сте го хванали когато сте били на власт?

128

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов качи Народа на Магистрала и той никога няма да се върне към селския път по който ни водИ до сега БСП

127

Анонимен

преди 3 години

Червените с двата крака в бозата

126

haha

преди 3 години

борбата ще е безмилостно жестока, здравей ново следващо служебно правителство, здравей , здравей. Слави, покажи се , че ще видиш как ще се изненадаш и ти тоя път. Герб, бсп и дпс трябва да останат само назад в историята и никога ама никога да не показват повече, никога никога.

125

БО

преди 3 години

Аз да попитам за автомагистралите???????????