12

Анонимен

преди 2 години

Разрешиха албански ама за бг не.

11

СССР

преди 2 години

Македонския език е основата от която произлизат Българския език, Сръбския език, Хърватския език.От македонските земи произлиза и азбуката използвана от Балканските славяни.

10

Заев,

преди 2 години

като не преговаряш за македонския език и идентичност , какво само се хабиш. Защо мислиш , че ЕС и България само с мисъл за тебе лягат и стават .Толкова проблеми си имаме у нас , че да се занимаваме с изтрещели хора , които мислят , че са положили основата на цивилизацията преди хиляди години. Говори си на " македонски " и спри да се правиш на недоразбрал . По-ясно няма как да ти се каже - със сегашния начин на мислене , ще си стоите извън ЕС .

9

Варо Паковски

преди 2 години

Още по- ясно как да го заявим,РСМ ще види ЕС през крив макарон.

8

ky40

преди 2 години

abe македоски сюндюк, България е европейският съюз.

7

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да ви прави Българи, нито ди ви казва какъв език говорите.Единственето нещо е да спрете да променяте устонавена история и да интерпретирате и манипулирате неоспорими исторически факти.

6

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Другарю Заев, като искате македонски език - измислете си го! Не говорете български, никой не ви кара насила. И азбука си направете или да ви я направят руснаците, не ползвайте българската.

5

Ха-ха

преди 2 години

Какво има да преговаряте за нещо дето го няма. Ама знае ли човек. Един продал невидима статуя ...

4

Анонимен

преди 2 години

Ох, получавам главоболие от този човек. Колко пъти трябва да му се обяснява, че никой няма проблем с македонския език. Проблемът е, че искат да променят историята.

3

Александър Македонск

преди 2 години

Пушите го тогава!

2

Анонимен

преди 2 години

Няма македонски език.

1

до Заев

преди 2 години

И аз не знам как да го заявя по-ясно! Докато поставяш червени линии, ЕС няма. И още по-ясно - ВЕТО!