272

Що за управник:

преди 3 години

Ще тръгне срещу моралния закон. Едно племе, един народ, една кръв - не може управник или владетел да върви срещу собствения си народ или чужд такъв.Трябва ли да му чета "Изкуството на войната". Между народите може да има сватби и по кръв и по сила, но група народи решили да смачкат култура и народ даже по-древни от техните върви срещу моралният закон!

271

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканСамо един да беше! А относно бази и летища - вече има пострадали българи от нахлули американци с автомати в частен имот, прескачайки огради! Бойко пусна по-голяма армия от нашата да правят учения - как да ни превземат! Никога не сме били по-унижени и смачкани след турското робство!

270

Истукан

преди 3 години

Бойко има един недостатък обича да е послушник на Великите сили и САЩ. Даде им каквото имаше златни мини, летища, ЕРП-та, американски бази и т.н. Те пак го търсят да им сипва още.

269

Не случайно:

преди 3 години

Павел Матев напусна парламента демонстративно - същият този Павел Матев, който предложи всяка област да има училище по изкуства и спорт и те да са са център на обществения и културен живот. Човека дето построи НДК напусна парламента, заради делегираните бюджети, първи, втори разпоредител и общинска собственост и общински служители учителите. Той тогава осъзна дълбокото унижение, мародерство и корупция на това, което наричате закон за образованието валиден в момента.

268

Койчо

преди 3 години

И аз мисля че бойчето е прав.Няма как да изяде някой на филета.Но на суджук е 100% че ги е папкал като бръмбар сламка

267

Що за управник:

преди 3 години

Ще тръгне срещу величието на един народ, а няма да го направи още по-велик? Ще налее милиони в църквата, а не в училищата по изкуства и спорт, където има световни постижения. Кой управник ще поеме позицията на посредственост и това що някога се считаше за елитно за безценно за младите хора ще го смачка и унищожи, ще каже, че е "ниско относително трудно", а учителите по него като бели роби или концлагеристи дето са за бързата линия - газовата камера и крематориума с по 150 часа повече и обиди

266

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че ГЕРБ приключи, но да видим дали ще успеят да уличат в злоупотреби и осъдят някой от тях (както в Румъния) или ще ги оставят да си харчат пачките и кюлчетата. Интересно е дали и черепа няма да иска да отмъсти подобаващо на Боко.

265

Борислав

преди 3 години

ГЕРБ имат шанс да управляват все още, ако направят коалиция с патриотите. Това ще е коалиция на спасението. Волен и компания са жадни за власт и постове.

264

Истукан

преди 3 години

Слави или Бойко? По-добре нито едно от двете.

263

Елка Костадинова

преди 3 години

"Българите са велики в две неща - изкуствата и спорта"Ееее и в това Европа и САЩ не ни оставят да сме велики!Е напук и на инат аз съм!

262

Истукан

преди 3 години

До Крадлива ТикваЗа какво му е работа на Бойко? Той е пред пенсия. Може да го броим за пенсионер.

261

Анонимен

преди 3 години

Ако и този не го вкараме до живот да търка нара и да му се изземе цялото имущество плюс това на роднини и подставени лица, България е обречена! Последен шанс евентуално да тръгнем леко в правилната посока! 30г след румънците, които вече наистина са за пример и техни прокурори са фактор в Европа, а не посмешище!

260

ортопед

преди 3 години

***! Добре, че вече не се налага да го слушам от сутрин до вечер.

259

Анонимен

преди 3 години

На Бай Ставри трябва да му открият ново крило !

258

Грехът на Европа

преди 3 години

Не към който и да е Бог, а към човечността е че поддържа тезата, че един от древните европейски народи, трябва да бъде не равноправен, а в подчинено колониално надупено състояние ....И това е вината ви пред човечеството,а не пред боговете ....

257

Истукан

преди 3 години

Лошият Бойко увеличи заплатите на учителите. Даде по 50 лева бонус на пенсионерите и увеличи минималната заплата. Слави Трифонов няма да направи и това дори.

256

Анонимен

преди 3 години

Изял не , но убил много верятно .

255

Едно изречение:

преди 3 години

Ако имаше съд и закон в Европа който да се спазва за всички членове на ЕС еднакво ние нямаше да водим този разговор ....кой е надзирателя тук? Българите?

254

Дедо

преди 3 години

"Нacлeдcтвoтo нa Бoриcoв щe тeжи пoнe cлeдвaщитe 50 гoдини....тoя чoвeк рaзруши мoрaлa нa oгрoмни групи oт нaрoдa....вcички нeoбрaзoвaни и нaгли ceляни пoлучихa пълнa лeгитимaция и oбceбихa прocтрaнcтвoтo ...a умнитe хoрa вървят c нaвeдeни глaви и нe cмeят дa изявят прoтecтa cи зa дa нe ги нaбиe някoй мaлък мecтeн жипaжия..."

253

Истукан

преди 3 години

Като дойде некадърния Слави Трифонов и веднага оценихте лошия Бойко. Сега кое от двете е по-малкото зло според вас?