265

така е

преди 3 години

тази глупост парада трябва да се забрани.

264

Анонимен

преди 3 години

Нямам нищо против прайд парадчетата , ако разрешат на публиката да ги замерва с павета.

263

Анонимен

преди 3 години

Остана Сорос освен кубинци да внедри и БЛМ сред ВМРО да насаждат омраза и разединение сред БГ обществотол Разделя и владей.

262

Да,

преди 3 години

вярно е,че прайда е групово психично отклонение,НО също така и т.н. обединени/разединени, вече бивши патрЕоти бяха психично явление в предишният парламент!?!Особенно действията,изказванията или постъпките на някой от техните лидери,включително и в чужбина?!?

261

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува къде си бъркат гейовете,но дават лош пример на децата,затова не трябва да им се позволява да парадират и ни натрапват сбърканата си ориентация.

260

zoro

преди 3 години

да си признаеш че си гей може би е наистина достойно(pride) но не и да го прокламираш на обществото по този начин - карнавал на лудосттатези не разбират че задкулисието просто ги използва като оръжие, мека сила , нищо повечеНека не им обръщаме внимание и да се ядосваме, природата си има нейни начини да изчитва грешките си трябва да сме горди ,че сме нормални и съпричастни към болката на тези които не са

259

Анонимен

преди 3 години

А вие като бяхте във властта,що не ги спряхте бе?Айде стига с предизборни лозунги.Много ме интересуват прайдовете на изврате.няците.Но е вярно,че МВР не трябва да ги охранява.

258

ДДРОнег

преди 3 години

В историята на цивилизациите проявите на хомосексуализъм са признаци на упадъка им !!!Това не е нормално явление за човека, наблюдава се при някои животни в малко случаи, но за човека е аморално и ненормално !!! И почти винаги е било осъждано !!!

257

Патриотъ

преди 3 години

Прави са колегите от ВМРО. ЛГБТ-тата да си стоят на Запад. Тука е България и освен няколко тотално озападнячени софийски кукумицини, никой не се интересува от тези глупости. Вън от България.

256

Анонимен

преди 3 години

Хубави хора на снимката *** на - о6ратни - напълно безполезни.

255

Анонимен

преди 3 години

Прогресивното правителство на Джо Байдън е изцяло набирано от подобни паради!Може лесно да направите справка,че всички са *** и гейове.Така,че това е бъдещето на Света!Днес Шорош управлява САЩ,утре и Земята!

254

Анонимен

преди 3 години

ВМРО оставете тези хора на мира, те с нищо не ви пречат, тези които воюват срещу тях заради няколко гласа повече на изборите сте вие.

253

ОНЗИ

преди 3 години

ВМРО БРАВО - ВИЕ СТЕ НАЙ-ТОЧНИТЕ !!!!

252

Анонимен

преди 3 години

Напълно подкрепям този човек... Да правят каквото си искат но да не ни го натрапват.

251

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 217 Кой им е виновен на младите хора, че не могат да създават връзки и семейства? Хората сами си са виновни, те си ги правят отношенията сложни.Дори и да имат връзка, след известно време се разделят и все едно са като непознати.От бабите и дядовците, които са сега по на 80-90 г. повечето са се женели млади, не са се развеждали и са си живели заедно цял живот.Различни времена - различни хора, различни нрави! Всичко си е до нрави, порядки и разбирания! Иначе гейовете не ме интересуват

250

Анонимен

преди 3 години

До ЧЕСТНИ ИЗБОРИ :D"Герб ти дават Усещането! Копуването и продаването на гласове е нещо нормално за ГЕРБ."А ако "партията" БНО влезе в парламента на 11 юли ще твърдиш ли все още, че изборите организирани от Черепа и Радев са честни?

249

Логично

преди 3 години

Много обичам повредените да ми изваждат като аргумент, че хомосексуализма го имало в природата. Само че, канибализмът е застъпен в много по-голяма степен. Това означава ли, че ако започнем да се изяждаме това ще е най-нормалното и толерантно нещо на света?!

248

Съвет

преди 3 години

Моят съвет към всички трезвомислещи хора е, когато се сблъскате с лицемерни защитници на хомосексуализма, да ги накарате да си пожелаят децата им да станат такива. Особено ако сте по образни - резултатът е потресаващ. Всички започват да търсят начин да се оправдават, но никой неможе да скрие отвращението и страха си да не би да се случи с неговото дете.

247

Анонимен

преди 3 години

Необяснимо защо хомосексуалните бъркат в *** на ВМРО вместо да е обратното. Явно ВМРО са извратеняците.

246

Прозрачно

преди 3 години

Представете си до какво морално разложение е стигнало съвременното общество, след като откровено психични заболявания се натрапват на обществата. Заради малцина извратени се притискат всички останали.