539

Анонимен

преди 3 години

От днес ставам БСП

538

Анонимен

преди 3 години

ПОКАНВАМЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ РАБОТЕЩИ В ЕВРОПА ДА СЕ ВЪРНАТ И ДА ВИДЯТ ЩО Е ЧЕРВЕНА ХУНТА, ЗА ТОВА ЛИ ПРОТЕСТИРАХТЕ? МУТРИТЕ СЕ ВЪРНАХА- ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ КАК УПРАВЛЯВАТ МУТРИ.

537

беше ясно,

преди 3 години

че ще дойдат такива временатиквона и шайката му да бъдат изчегъртваниизненадани ли има?

536

Анонимен

преди 3 години

Страхувм се да си изразя мненитодано изборите да са честни

535

dk

преди 3 години

(слушах интервюто му вчера по бтв и недоумявам какво правеше таммного съм против управляващите да обикалят студията и да ходят на място при журналистите трябва да използват това време да работят,а не да дават отчет и да се заяждат с тяхотчета в петък в нсНали имат говорител и той да дава интервюта и то на определени за целта местаникъде по света не видях такова телевизионно управление като нашето , наперените като гавазова да се подиграват с тяхвсе пак щом е стигнал до министър е ав

534

с теслата с теслата

преди 3 години

чегъртай Рашков

533

Тодор

преди 3 години

Поредната ти..а на престола на МВР- явно няма край! По всичко личи, че процентът на глупаците у нас е най-голям в ЕС. Ами сложете вместо журналисти- милиционери, ама първо се научете да говорите! Жалко за ***..те, гласували за вас!

532

чегъртай Рашков

преди 3 години

страх тресе редиците на оркитемирише от жълтото по гащите им

531

.

преди 3 години

Като гледам колко герберски *** има в коментарите, едно се вижда - страх тресе редиците на Вожда, хахаСпокойно де, в затвора знаете кого да търсите. Бай Ставри, в лявото крило. Човекът е строг, но страведлив.

530

Иван И

преди 3 години

Другарю обективен, да, В. Божков към момента е невинен, но назначението показва тежките зависимости в тоя кабинет.

529

Хахаха

преди 3 години

Шефката на Кабинета му е човек на Божков, а самият Рашков почна да уволнява журналисти. За това ли скачахте по площадите?

528

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 574Точно така!Да изчистим старите, да дойдат другите още по-гладни!

527

Мерседес Мечок

преди 3 години

Усеща се Дубайски бриз

526

неразбрал

преди 3 години

Г-н Рашков, верно ли , че шефкабинета ти е дисципуволнена от комисията на Цацата?Там също е била някакъв шеф и има и др. подробности, но за тях пише, който иска да чете!Аз все повече се убеждавам, че в София има една прослойка хора/ и то многочислена/, която при коя да е власт е на някакви службици, къде по-високи, къде по-ниски и така е било винаги!А ние тук, и на площада се дереме, кой е по-най и никога няма да ни дойде акъла!

525

Анонимен

преди 3 години

Дано Б.Рашков да ги разрита. Това е една сбирщина от корумпирани ченгета, които трябва да бъдат изритани от системата и да бъдат натикани в затвора. Пък нека да е полицейщина.

524

Баба Яга

преди 3 години

Кой предложи шефката на Кабинета му, КОЙ?

523

Анонимен

преди 3 години

Всички служители в системата на МВР и МО които са на двойна хранилка-заплата и пенсия едновременно вече шеста година трябва да се изчистят незабавно,толкова много ли сме богати,а за младите няма работа.ВСИЧКИ КоИТО СА ПЕНСИОНЕРИ НЕ ТРЯВА ДА ЗАЕМАТ ДЪРЖАВНА РАБОТА!Анархията е голяма докога ще продължава ТОВА БЕЗХАБЕРИЕ,ДОКОГА НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА?

522

Анонимен

преди 3 години

Бойко Рашков: Службите за сигурност излезли в отпуск до септемвриЛоша работа, Рашков не може да чегърта.

521

AZP

преди 3 години

Полицейщината се завръща, комунизма - също!Молете се за България!Румен Радев и Бойко Рашков, и цялата им шайка от долни ***: защо никой не им иска оставките? Защо, народе български гледаш тъпо и спокойно? Не схващаш ли, че отново с бясна скорост вървим към дъното на нова, невиждана мизерия? Бог да ти е на помощ, но в крайна сметка "всеки народ си заслужава съществуването". Амин!

520

БДЕТЕ!

преди 3 години

бТВ протестира, че Г-н Рашков адресира прекалено високия тон на гласа в слушалките на тези журналисти.За каква журналистика говорим? Някой от централата задава въпросите, а куклите на екрана ги произнасят. И са обидени! Заедно с атлантиците. Продължавайте с трагедиите - хората гледат, мислят и на 11 Юли ще си кажат мнението.