120

Анонимен

преди 3 години

20 вида салам и 10 вида дъвки беше нужно по времето на СССР, да съблазняват соц лагера, и да мислят хората на запад, че живеят по добре от СССР. Всичко това вече не е нужно, всичко беше балон. СССР вече го няма. Китай развива индустриален капитализъм. Ако преди на запад сменяха колите си на няколко години, сега ще ги карат цял живот, всъщност за какво са ви коли, дайте кар шеъринг, Германия и Европа не са толкова големи, ако искаш да пътуваш взимаш кола от кар шеъринг - и главното - екология. За какво изобщо ви е собсвеност при инклузивния капитализъм!

119

Анонимен

преди 3 години

За всеки ще има малка квартирка 8 квадрата с виртуална реалност като сложите маската да изглежда като 10 стайна, дори и миризми виртуални на 10 стайно жилище, малка симпатична електрическа кола на кар шеъринг ако искаш да пътуваш някъде, и ще ядем насекоми, защото има протеини в насекомите, а телешко и мляко - не! кравите пpъцкат и отделят метан и CO2 което не е екологично, вреди на планетата, да спасим планетата.

118

Анонимен

преди 3 години

"Производството на Запад намалява..." дрън дрън та пляс. Чети си статистиките да видиш кое и как намалява. От друга страна, винаги всичко което са предричали куманисти и русофили...е останало в сферата на мечтите.

117

АнонимеН

преди 3 години

ТОЯ НЕКАДЪРНИК ОЩЕ ЛИ НЕ Е НАЗНАЧИЛ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ!

116

СССР

преди 3 години

Беше добре като имаше СССР, а сега СССР вече няма, могат да правят каквото си искат с вас, от никъде няма да дойде Червена армия, няма да има революции, сега могат да мародерстват както си искат.

115

Жоро

преди 3 години

Защо Радев го е страх да съобщи, че е подкрепил декларация осъждаща Русия и взривовете в БГ и Чехия, на срещата на Б9. Ето това двулично грозно същество е президент, но не за дълго.

114

Анонимен

преди 3 години

Производството на запад намалява, а банките печатат все повече пари за да плащат на безработните от пандемията. Количеството на стоките намалява, а количеството на парите се увеличава! Защо няма инфлация, къде отиват тези новонапечатани пари на запад, изпаряват ли се някъде? Как мислите? Тези които създават финансовите пирамиди толкова ли са глупави, че чакат пирамидата да падне? Или сами планират кога да срутят пирамидата?

113

Анонимен

преди 3 години

Няма какво да го чакаш, сега вече дойде.

112

Алеко Константинов

преди 3 години

До Зозо,може, записвам. Добре е да летят идеи.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анониментолкова тежките времена за Запада и смъртта на капитализма ги чекаме от 1917г...и все не идват.

110

Българин

преди 3 години

Жадувам за мъст и разправа!

109

Анонимен

преди 3 години

Много тежки времена идват да запад. Никакви ревизии няма да помогант, кризата е за целия запад. В България ще бъде много тежко. А вие си гласувайте и си правете избори.

108

Анонимен

преди 3 години

А дано ама надали

107

Алеко Константинов

преди 3 години

Ако сега пишех романи то щяха да се казват: "До Масква и назад...изритан от Естония" и "Бай Румбо".

106

До 119

преди 3 години

Слабоумнико, Черепа и ченгетата назначиха Радев, а къде е сега този Череп и защо организира преврата, кои партии искат закриването на спец прокуратурата и съда: Де Бъ, Маямата и Бабикян, Бойкикев и БСП, а честит ви преврат

105

Сега

преди 3 години

Ще изчег.ъркаме крад.льоците и ще назначим нови.След някоя друга година ще се окаже че някой от тях май не сме ги изчег.ъркали! Че и новите са напълнили гуши яко!

104

срам за Българите

преди 3 години

Заради амбициите на Фигуранта и & - губещ, както обикновено е народа, който обаче си го заслужава, защото за пореден път гласува със ***, а не с главата си.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ще бъдем официализирани като черната москалска оввца в ЕС."Еми, сега сме официализирани като корумпирани мошеници.Няма да е голяма стъпка назад.

102

Питали Радио Ереван

преди 3 години

Кой ще оглави служебното правителство на Радев? Чакаме Решетников да изтрезнее за да ни каже.

101

Анонимен

преди 3 години

Модела "Борисов" не го е измислил Баце.Модела е на олигархията от 1990г. и само се сменят някои играчи.Сега други са за кокала,а ние пак ще го ду...ме.