82

Стоян

преди 3 години

Мене Норвегия по ме кефи от Швеция!

81

Хан Крум

преди 3 години

До АнонименМи като не се интересуват, обявявам *** off, показваме средния и толкова. Ама се интересуват да им пазим границата с турция и да не допускаме нелегални бежанци, нали. Значи е интерес, не е съюз. Ми излизаме и ги оставяме да се оправят. Кое му е сложното? Така иска народа, така правим. Точка. Ама нямат топки за да го сложат на масата това и да изразят позиция. Ей за туй ще сме роби. И не само ние. И децата и внуците ни ще са роби. Я му резни кратуната и да видиш как ще се съобразява

80

Анонимен

преди 3 години

До СкандинавецТи си лесно разпознаваем, та ми е интересно, откъде имаш пари да седиш ПО ЦЯЛ ДЕН да тролиш? Когато и да вляза тук ти срещам бисерите.

79

ТУРСКО РОБСТВО ЛИ?

преди 3 години

До До 60ТАКОВА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛО!!! Имало е и ще има българско-комунистическо.Народе!!! Опомнете се!!! Научете за руската убийствена политика на балканите!

78

Анонимен

преди 3 години

По времето на СССР когато бяхме в СИВ имаше обмяна на опит - тоест ако някой развие нова техногия я преодставяше на другите, и всички я получаваха моментално. А защо сега в ЕС западите компании като Мерцедес, БМВ, Сименс, БОШ не предоставят новите си технологии на България за да се развива и да произвежда сама стоки вместо да ги внася от Германия. Брюксел защо не ги задължи да ни предоставят технологиите си, както нас ни задължава да спазваме техните производствени стандарти? Защо задълженията са едностранни само за наша страна?

77

Анонимен

преди 3 години

До 89, ако ти си чувал в Швеция ти вземат половината пари като данък. С тях изхранват огромните арабски фамилии, които са превзели крайните квартали. А там те гледат, не може да вземеш пари под масата като при чорбаджията у нас.

76

Скандинавец

преди 3 години

Скандинавизма е най-добрата система, но нескандинавците са прости и не могат да го прилагат правилно.

75

Анонимен

преди 3 години

За западняците българите са навлеци и винаги ще бъдат такива, а чехите им са най-големите слагачи, дори при влизането на ЕС един чех нарисува България като турски кeнeф, за да ни покажат къде ни е мястото и за какво ни смятат, и никой нищо не посмя да каже от българска страна.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен85Човек, България спря строителството на АЕЦ Белене, защото от Брюксел казаха да се спре. След 4 години, пак от брюксел, глобиха България че е спряла строителството на АЕЦ Белене. Нашите си мълчаха в първия случай, мълчаха и във втория. Първо ни нареждат да спрем нещо в нашата си държава и после ни глобяват затова че сме го спрели. И всички ние плащаме за това. България, моментално трябва да излезе от ЕС и НАТО. Казват ни какво да правим, после ни глобяват защото сме го направили.

73

Капиталист

преди 3 години

Капитализма е най-добрата система, но българите са пpости и не могат да го прилагат правилно.

72

1

преди 3 години

Нещата са много прости.Има хора, които искат да се развиват, полагат усилия за това и получават възнаграждение за това и има такива, които искат "равенство", за да прикриват мързела и некадърността си.Всеки само може за 5 минути да си отговори на въпроса "към коя група спадам аз самия".

71

Анонимен

преди 3 години

На запад изобщо не се интересуват от Ботев и Левски. Никой на запад не иска източно европейци в ЕС и винаги са били против, но бяха принудени от САЩ да ни приемат за да бъдем санитарен кордон на запада и НАТО срещу Русия, но с новите оръжия на руснаците това вече е безмислено. Българите винаги ще си останат бедни и ще слугуват в ЕС.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Срещу капитализма ревът, тези които не бачкат. Искат комунизъм за да не правят нищо и да са ОК. Това няма как да стане...

69

Анонимен

преди 3 години

България дори не направи и най-малкия опит да се договорят с режима в Брюксел и да поискат примерно договор за безвъзмездна годишна субсидия от ЕС от 300-400 милион евро годишно докато потече евтината алтернативна американска газ, не! спряха Южен Поток ей така за нищо - дълбоко наведени пред запада.

68

Дебелият Ханс

преди 3 години

най-обичам ефтиви шикси от източна европа!

67

Анонимен

преди 3 години

До До 60Освен Левски и Ботев. Знаеш ли кои са Бенковски, Панайот Хитов, Панайот Волов... Не знаеш, нали? Ама иначе е лесно така като не знаеш. Плямпаш кот са ти казали и вече мислиш че си велик. Казах ти, прочети историята на България. Всъщност ако те питам от кого е написана, пак няма да ми кажеш че е от Паисий Хилендарски ами ще почнеш да спориш....Ей за туй сте в тая тиня, ти и такива като теб. Щото не си знаете историята, потеклото. Кой за кво умирал... Нищо не знаете. НЕВЕЖИ такива.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Искахме и в него ние е СУПЕР.Обаче бачкаме, а вие се подигравате на тези, които бачкат.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84"Пичове от Холандия и Люксембург. Колкото и да взимате там местните ви смятат за *** а жените не ви поглеждат. Дори чужденките, те търсят великобританец, американец, холандец."Наивник.

64

Анонимен

преди 3 години

Пичове от Холандия и Люксембург. Колкото и да взимате там местните ви смятат за *** а жените не ви поглеждат. Дори чужденките, те търсят великобританец, американец, холандец. А вече у нас се взимат високи заплати, апартамент минава 100к евракис. Вие спестихте ли толкова?

63

До 68

преди 3 години

Дреме ми,аз пък не съм там и не съм на 17,а на 19...Искаш ли да си ги премерим?:)