40

Слави ага

преди 3 години

Радев ага ,ще назначи служебен кабинет ,докато гласуват от анадолският турски вилает с машинно гласуване по заръка на Слави ефенди.

39

Истината

преди 3 години

Засега нямаме друга алтернатива освен Бойко Борисов! Хубав или лош като отиде в Брюксел и пускат пари за България, времената са такива, че трябва да си гъвкав и да омагьосваш с думи и лафове евро шефовете иначе няма пари а ние сами не можем, бедни сме!На Трифонов и Корнелия един лев няма да им дадат!

38

Анонимен

преди 3 години

Броени дни до уволнението на Тулупов

37

до 39

преди 3 години

Аз живея в Пловдив и в Столипиново гласуваха на макс за Мая Манолова. Елате и вижте още стоят плакатите навсякъде в Столипиново. Има и записи как скандираха Мая-Мая. Много се заблуждавате ако не сте ***. Ако сте *** просто пишите лъжи.

36

Анонимен

преди 3 години

Който и да е, е нова национална катастрофа!Това е всичкият фискален резерв ще бъде оглозган и държавата отново във фалит!! Аз уча английски, немски и испански...

35

До Бонев

преди 3 години

Гласоподавателите на Слави са по-скоро тези дето ги виждате по механите да рипат на "Бяла роза" и "Кой уши байрака"Цяла година ходят да учат хорА за да влязат в механата и да ударят една"Бяла роза" абсолютна чалга-***

34

Анонимен

преди 3 години

до 37Да са честни, колко да са честни с венецуелски софтуер, който е издхвърлен от ЕС и се ползва само в страната на Мадуроо,в Русия и Естония? Тези машини са шменди капели.Софтуера е боза. За Мадуроо над 1 милион гласа са били манипулирани. Сега нали ги виждате как се избиват по улиците там и нямат какво да ядат?Същото ще направят и в България. Дано съм лош пророк. Но всички анализатори казват, че са налице данни за пълзящ преврат. Като се наяде и изпълзи въшката на челото се пръска най- лесно

33

Анонимен

преди 3 години

Сега мутрата ако дава по две пресконференции пред мисирките си представям след изборите, че ще го гледаме по цял ден като Биг Брадър!

32

обикновен

преди 3 години

Това покана за залози ли е или търсите някой руски шпионин от групата на президента РР да се издъни и напише името?

31

До Бонев

преди 3 години

Видя се гласовете от махалите, че отиват за ГЕРБ, а там със сигурност не са от грамотните!

30

Анонимен

преди 3 години

Зайова баба ?

29

Анонимен

преди 3 години

Важното е, че ще има честни избори и тиквата ще изпадне.

28

Бонев

преди 3 години

Работата отива на политическа криза и оттам директно към финансова и хипер инфлация, може да се стигне да взимаме пак 500 хиляди лева заплата като 97г.За съжаление гласоподавателите на Слави Трифонов са от контингента на 80% за които пророкува проф.Иво Христов и са вече мнозинство! Това са нереализирани, безработни, мързеливи чалгари, неграмотни, ниско интелигентни, ниско образовани.....!Имайте в предвид, че те ще ни управляват занапред, мнозинство са!

27

до 29

преди 3 години

Какъв факт искате? Божков си каза сам организирал протестите през лятото. Запорираха имущество на олигарсите и антиките на Божков. КПКОНПИ са запорирали 3 милиарда лева на оригарсите.То е близо до ума да се досетите защо Васил божков казва в записа:- Какво ще ни навреди Гешев като го напраИме Фигурант като президента?

26

Анонимен

преди 3 години

Някои оплакваха и при предишни служебни правителства съдбата на ГЕРБ.Нека не правят тази грешка и сега!

25

Анонимен

преди 3 години

Засега безкръвен преврат. ЗАСЕГА. Да и то защото Румен Радев е едно доказано недоразумение.

24

Анонимен

преди 3 години

До 27Тези обяснения без нито един конкретен факт вървят пред първокласници и меко казано,не звучат сериозно!

23

Маг Минчо

преди 3 години

Е, Вълчев е най-готов ,както винаги!Такава "седянка" му е позната още като министър при Орешарски! Точният "сламен" човек,хлъзгав,завоалиран,неопределен...Идеален служебен бушон!!!А и на "***" народ някак си прекрасно му пасва премиер с вълчо име :-)))

22

до 26

преди 3 години

Зад него стои машина от олигарси с много пари и машина от агенти на КГБ. Те имат учебници и цяла наука как да бутнат една държава. Нищо не е измислил Радев. Всичко е по план. Той е слуга на олигарсите клиенти на прокуратурата. Зад тях има машина. Той просто е един пилот, който ще катастрофира демокрацията.

21

Анонимен

преди 3 години

Наричаха Радев глупав,зелен чорап,обикновен шофьор на самолет,най-некачествен политик и президент,марионетка на Нинова и БСП,ровеха се в семейните му отношения изляха се тонове помия върху него,с две приказки-човек,който за нищо не става.Чудно ми е,как този човек,който не става за нищо,успя да накара умните и качествените от ГЕРБ,да вият на умряло и да гледат,като наакани,че и да питат:Кой ми се изтропа в гащите?