180

О, божке

преди 3 години

Слави бил силният човек в държавата?! О, божке. Той вече месец не може да стане от дивана, не вижда, не може да стои прав повече от 10 секунди. Трябва да си доста отчаян да очакваш нещо от този болен човек. Отделно за каква вяра говори? С татуси, славещи дявола и песни като аз съм и ад и рай, господар съм и съм боК? По-голям грях едва ли може да се изрече. Нищо де, дано оздравее, но аз не очаквам нищо от него. И съжалявам хората, които виждат в него поредният спасител. Явно отчаянието им е пълно

179

До191

преди 3 години

Виж какво най големите кражби в тая държава през най новата ни история са били точно когато една структура е имала цялата власт в ръцете си,справка първите десет години на прехода кой беше на власт и кой я осребри тотално - БкП(бсп)същото се случва и последните десет години,кой е на власт(Герб)през тоя период и кой Осребри същата!

178

Анонимен

преди 3 години

България ви мрази бе !!!

177

Анонимен

преди 3 години

До Хахахаха", че ще гласуват и за Дявола, за да ви махнат."Ами вие всъщност вече го направихте, защото гласувайки за про-московските партии гласувахте за Путин.Скоро очаквайте РЕЗУЛТАТИТЕ.

176

Слави

преди 3 години

Дубайски шейхове ще ви направи

175

Извод

преди 3 години

Този народ вярваше, че мислите по някакъв начин за него, като ви избираха. Вместо алтернатива вие станахте "алтернатива" - една от многото. Няма да се учудя, ако на цяла България и е писнало от такива и по-малко хора отидат на следващите избори да гласуват, защото вече наистина не знаят за кого.

174

Хахахаха

преди 3 години

Боко е пътник. Свиквайте крадливи Калинки!Тези от ИТН са смешници, но на хората толкова им писна от Тиквун и кражбите ви, че ще гласуват и за Дявола, за да ви махнат.

173

До Трол-181

преди 3 години

Какви права ти отнеха на теб-Тролееее?

172

Анонимен

преди 3 години

ИТН - Излъгаха тъпия народ. Може ли чалгаджия да управлява България? Колкото комика управлява Украйна. Освести се народе!

171

Анонимен

преди 3 години

Време е наистина да се събудят всички,или поне повечето от нас,моделът наложен от ГЕРБ е време да бъде прекратен,или поне промени,не може толкова пари да дойдат от Европа и да сме последната дупка на кавала,не може всеки един лев да бъде усвояван през една"стройна"организация от фирми и лица свързани с нарцисът,не може вноските в бюджета на ЕС да бъдат плащани от сите Българи посредством своите данъци,а това което получаваме от Европа да се усвоява от една шепа лица свързани с хунтата!

170

Анонимен

преди 3 години

10 000 лв заплата си гласуваха тези от ИТН.

169

На протест!

преди 3 години

Всички на протест на 05.05 от 10 30 ч пред президенството срещу протурската политика на Радев и неговите патерици от новите партии в парпамента.Нека кажем НЕ на промените в Изборния кодекс, с които се отнеха основни граждански права като правото на глас!

168

ОБЕКТИВНО

преди 3 години

ПРЕЦАКАХТЕ НАРОДА ......АМА , СЪВСЕМ ОБЕКТИВНО!АМАН ОТ ПРОСТИ И НАИВНИ КРЕ ТЕНИ...

167

Анонимен

преди 3 години

Мумията Славчо жив ли е въобще? Може ли да ходи? Или само до джипа с плътно пет човека охрана, да го хванат ако падне.

166

Анонимен

преди 3 години

Няма Христос Воскресе. Сатанистите не понасят името на Христос.

165

Обективно

преди 3 години

Слави е силният човек в държавата. Това е положението. Границите са отворени.

164

АМИ , ЧЕСТИТО ,БЕ...

преди 3 години

КАПУТАРНИЦИТЕ НА ЧАЛГАРО СИ НАПЪЛНИХА ГУШИТЕ , ИЗЛЪГАХА НАРОДА ЗА НЕКАКВА "ПРОМЯНА".......И СЕГА МОГАТ ДА ЧЕСТИТЯТ НА ВСИЧКИ БАЛАМИ, ГДЕТО ИМ ПОВЕРВАХА......ЗА ПРОСТАШКАТА СИ "ПАВАЖНАТА ПОЛИТИКА"! КВО ПОВЕЧЕ ....ХА,ХА,ХААААААААААА...

163

Щирлиц

преди 3 години

До До ЩирлицТърсенето продължава.Да използваме главите си.

162

До Щирлиц

преди 3 години

Трябва да го Търсим,Длъжни сме, както викаш тоя по-Арният,защото иначе с тоя Българско отива в небитието!

161

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми и аз изпитвам омраза, съвсем откровенна към Баеце, Корнелия и Доган, и невиждам нищо необичайно в това, все пак това са хора, които се подиграват с нас години наред.Слави го вкараха зорлем в политиката, и сега са в небранно лозе, какво ще стане в бъдеще ще видим, но със сигурност за досегашните партии нема да гласувам както и 2/3 от хората в тая страна