146

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев само се прави, че очаква от БСП "кабинет на демократичната алтернатива". Нищо не очаква. Чака си да пусне в действие служебно правителство.Ако искаше Радев да има кабинет щеше да даде третия мандат на ***.Те можеха да направят кабинет. Ама Радев не иска. Така с един куршум 2 заека както се казва. Щото хем върна жеста на БСП, че най-накрая им се отрони от сърцето подкрепа за новите презид. избори, хем си подсигурява обещаното на олигарсите служебен кабинет.Мечтата му е да арестува ББ

145

Анонимен

преди 3 години

Всички освен ГЕРБ са ми'житурки и нeyдачници, които нямат качества да управляват и едно село, но могат да сеят хаос и да крадат, като за последно...

144

ганьо

преди 3 години

Хи-хи, най-смешният и най-смотан парламент отива в историята. И комисиите му, и напъните на кюстендилската сливва да прави ревизии на вятъра.

143

гражданин

преди 3 години

До147. И как катастрофира? Като ги избра народът за първа сила, с цели 8% пред втория. Така ли, тъпчо?

142

дежаву

преди 3 години

Ха-ха, целта била да се махне ГЕРБ. Ами тя и през 2013 беше същата. Само че после дойде 2014 и белият кон. И сега ще е така.

141

xaxsasб

преди 3 години

Хахаха тия въобще не се интересуват от народа просто искат властта. За тва съм фен на Божков и с 1 депутат няма да откаже мандата, дадем ли му имунитет ще ги върти на малкият си пръст тия селскйе пръчки дето се подмятат по телевизора. хахаха.

140

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе стига си писал глупости и ГЕРБ и БСП са партии на Ротшилд,но на различни кланове!ГЕРБ се страхуват от руско-американското ресто на БСП, на вредния турчин Осман Октай - агент Огнян, също му плащат евреи, има в нета информацията и даже пише точно кой му плаща и чия маронетка е и за връзката му и с Огнян Стефанов и деленето на едни пари!

139

Анонимен

преди 3 години

До къде са лозунгитеТя го е продала на ДБ и ДПС.

138

къде са лозунгите

преди 3 години

е как така ше връщате бе , нали искате да управлявате , нали загриженост , нали предлагате и обещавате светло бъдеще , нали учение и лечение без пари , нали помощи и апартаменти за младите, нали високи пенсии и заплати , нали достойни старини и щастливо детство , нали увеличаване на раждаемостта , .. кво стана ???

137

Анонимен

преди 3 години

Американците превръщат България в геостратегическо предмостие срещу Крим и ще стопират съставянето на проруски кабинет.Херо Мустафа не случайно беше при Радев. Дърпа му ушите половин час и сега е като къртица пред съветниците си. Щото го разпъват на кръст. От една страна го дърпа Деса-за това и гръмна главата щото много иска да е първа дама, а не може по сегашната Конституция. От друга страна го дърпа Черепа-има да му връща ресто. От трета страна го дърпа Решетников заради Черно море.Пълен цирк.

136

Анонимен

преди 3 години

Правилно решение!-:)

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152 Тръбата я пусна ЕС . Не само че я пусна , ами ни накара ние да я платим

134

Анонимен

преди 3 години

'' БСП реши: Връща третия мандат '' ................ Връщат третия мандат, защото знаят че временното правителство, което ще назначи Радев си е ТЯХНО, комунистическо правителство ... От съветското посолство доволно потриват ръце ... могат направо да вкарват войска и министъра на отбраната ще им козирува

133

Въй

преди 3 години

Пази боже да го не върне..

132

Анонимен

преди 3 години

До 141 Да ме е страх , от какво да ме е страх Като съберат новите 121 да управляват , демокрация има Друга тема е как новите са нови , а пък са пълни с нереализирали се политици през годините обикаляли по много партии. Има и такива , които си бяха дълги години в различни парламенти , писаха се за протестъри и айде наново . Казваш , щом ДПС се изкараха протестърска партия , защо една Мая да не може

131

Анонимен

преди 3 години

Че той Радев отдавна е кривнал към Моква.Нали Москва си го избра .С кого се консултира Нинова, за да го предложи за Президент? С Решетников.Слепи ли сте, глухи ли сте? Така както не пускат Украйна от желязата с хвтка, така не пускат и нас. С Източния блок и Балтийските държави се примириха. Нас винги са ни смятали за руска територия..И Нинова и Радев са предатели.На онзиденшното решение за определяне на Русия като заплаха за ЕС САМО ДЕПУТАТИТЕ ОТ БСП са отказали да гласуват.

130

Анонимен

преди 3 години

До Пян_ГъОпасявам се,че не си познал, такива бесилки и разни подобни знаци не ги слагат българи, това не са български знаци,а българите,които слагаха бесилките и мереха с яйца, може би дори не знаят какво означават,те означават бавна смърт и терор - буквално. Също и ковчези извадиха,чупиха яйца,хвърляха риба,някой говори с визуални знаци.Аз подкряпях простеста,но когато видях бесилките и ми се изпари веднага желанието да ги подкряпям,те са знак за бъдещо насилие и смърт,а това не е начина.

129

Анонимен

преди 3 години

'' БСП реши: Връща третия мандат ''................Връщат третия мандат, защото знаят че временното правителство, което ще назначи Радев си е ТЯХНО, комунистическо правителство ...От съветското посолство доволно потриват ръце ... могат направо да вкарват войска и министъра на отбраната ще им козирува

128

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта Борисов е доста близък до Кремъл,тръбата кой я пусна да мине през нас!!!

127

Анонимен

преди 3 години

До До 134Гледай си работата, тези които искате да отстраните българския политически елит БСП,ДПС,ГЕРБ , не сте българи, а оня от Дуисбург който непрекъснато пише статии срещу България, даже не европеец!Никой не е казал ,че искаме да ги отстраним, това си го измислихте вие, за да налапате кокала и България, при това не стоят и българи зад това, а чужденци от чужди държави и чужди корпорации!