68

Анонимен

преди 3 години

До 73Никой на морето не ти иска бедните нагли руснаци. Дето пазарвт лютеница в магазина и една бутилка водка за стаята. Това не е туризъм, а балкантурист

67

Анонимен

преди 3 години

Тея пак са се насвинили снощи с евтина водка.

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗатова ли министърката на туризма на членката на ЕС и НАТО България ходи всяка година в Русия да се моли за руски туристи със средна заплата 250 лева да идват на черноморието за да могат българите да им сменят чаршафите да изкарат някой лев да не гладуват.

65

Анонимен

преди 3 години

"Първо каква кола караш?Второ в Русия ли си учил?"А като карате 20 годишни западни таралясници и всички сте учили в Кембридж защо сте първи по смъртност в света и 85% от населението живее в бедност?

64

Анонимен

преди 3 години

Русофилите са проклятието на България.Нека бъдат проклети навеки.Повечето от тях не са русофили, а руснаци-***, които пишат директно от Русия и се представят за българи-русофили !

63

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа няма да търпи вашето. Това също е добре да се каже. И си приберете водкаджийте от Македония. Тя е Българска, а не рускааа.

62

Кубрат

преди 3 години

Кога варягите ще върнат Крим на Българите.

61

Анонимен

преди 3 години

На всяко маке му стига един български шамар да му се овъртат сополите 2 пъти около врата и автоматично си идват в съзнание от сръбско- руската пропаганда, че всъщност са българи до 1000 то коляно, че и по назад в историята! Най мръсните държави са русия и сърбия- алчни за чуждото комплексари, страхливци и лъжци!

60

Анонимен

преди 3 години

Българите нямат право да работяти нито в Русия, нито в САЩ, дори в колониите васалите са имали право да работят и да пътуват в метрополията, но САЩ не дава на васалите от БГ.

59

Анонимен

преди 3 години

"Бугариве се апсолутни генетски фашистачки гадови, кои 1941 е окупирале светата посебна античка Македониjа, од дека во Русиjа доага светото ристиенство и киричичкото писмо. Браво Владимире, ке ни го вратиш заграбениот Пирин!" - Македончето, първо прочети ИСТИНСКАТА история на територията Македония. Не пиша държавата Македония, защото такава има само от 3 десетилетия. Между другото вече нямаше да я има, ако не беше Иван Костов и подаръка, който ви направи, но съм сигурен, че и това не знаеш!!!

58

Анонимен

преди 3 години

Русофилите са проклятието на България.Нека бъдат проклети навеки.

57

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа се забрани от руското правителство масовата емиграция на българи-гастърбайтери в Русия. Ето това е отговор!!!За българи и сега е забранено. Русия е втората страна в света след САЩ по брой икономически имигранти и законите са много строги, за да се издаде разрешение за работа се държи изпит по-руски и познаване на руската история и нравите и обичаите.

56

Анонимен

преди 3 години

Това което пак не ви казват е че още от идването си на власт герб започват да въоръжават враговете на Русия. Първо Грузия .След войната през 2012 герб пак са пращали оръжия на Грузия после и Украйна. Мен що не ме взривяват руснаците ? Понеже нямаме обща граница герб така са решили да воюват с Русия ;) и квото е имало да става е станало. Сега е важно да се смени властта с по умерена политика без да се навираме между шамарите. Да се махне американската власт в България.

55

Анонимен

преди 3 години

Ще търпят и още как. Имаме силна 15 хилядна армия, въоражена с новички Ф16 и запас от ветерани от миналия век. Също и могъщи съюзници, които донесоха мир, демокрация, свобода и икономически напредък на неизброими места по света. А да не говорим за икономиката ни от най висок ранг.

54

Резидент Радев

преди 3 години

Ауууу. Стрес. Сега от притеснение, ще си легна с чизмите. Песков си лае, Жожето тропка, а кервана си върви. И слава Богу, в обратна посока от Мордор.

53

Анонимен

преди 3 години

Ае после тичайте у березката да си купите коньфетъй от най оргиналния русняшки чоколат

52

Анонимен

преди 3 години

Да се забрани от руското правителство масовата емиграция на българи-гастърбайтери в Русия. Ето това е отговор!!!

51

А фактите са

преди 3 години

Руски диверсантен отряд от 6 души взривил 4 склада с боеприпаси в Б-я !Нищо работа - представете си обратното ?!

50

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА не сакаш ли една пиринска чопка в усето погонско.

49

Анонимен

преди 3 години

Кремъл иска безнаказано да извършва терористични актове и шпионаж в Европа !